stafaf Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, fg9000 είπε Ποιο μένος και ποια πρόκληση; Εδω όταν έβγαινε το mi9 μας τα είχατε κάνει τσουρέκια. Το συγκρίνατε με s9 με s10 και iphone XS. Λουστετε τώρα το battery drain. Σε site τεχνολογίας βρίσκεσαι θα δέχεσαι την κριτική είτε καλή είτε κακή για την αγαπημένη σου εταιρία ❤️ Μπερδεύεσαι. Δεν έχω xiaomi και δεν την πολυγουστάρω κιόλας, πόσο μάλλον για τα περί "αγαπημένης εταιρίας" και τα περί συγκρίσεων με s10 και iphone. Αλλά το μένος σου βγάζει μάτια και δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο. 1
valkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Σε κάθε εγκατάσταση εφαρμογής έχει διαφημίσεις και συνήθως στον file manager και στα settings καμιά φορά. Και στο redmi note 2 και στο 4 που έχω.
G3orge_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, billdanos είπε Σσσσσσσσσστ δεν τα λέμε αυτά! Εδώ τους τα λέει η ίδια η αγαπημενη τους εταιρεία και κάνουν πως δεν ακούνε! Σας το έχω ξαναπεί πως ένα μέρος της αξίας των Xiaomi το πληρώνετε με τα προσωπικά σας δεδομένα. Deal with it. Τουλάχιστον αυτοί που παίρνουν κ καμία έκπτωση Σαν Ευχαριστώ για τα δεδομένα τους..εμεις που έχουμε μηλα/σαμσουνγκ κ λοιπά πληρώνουμε κιόλας χαχα! Αστειεύομαι έτσι! Δεν υπάρχουν πλέον προσωπικά δεδομένα είτε μέσω κινητού είτε υπολογιστή είτε καμερών στο δρομο.. όλα τα προσωπικά μας είναι εκεί έξω!
yoshinatsu Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο αν θέσεις στις ρυθμίσεις περιοχής ότι είσαι στην Κίνα, Ινδία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, ίσως και κάποιες άλλες που δε γνωρίζω. Αυτό το ξέρω γιατί με το να αλλάξεις περιοχή στα περισσότερα Xiaomi σου δίνονται κάποιες extra δυνατότητες. Για παράδειγμα, αν βάλεις μία από αυτές τις περιοχές σε αφήνει να δυναμώσεις ακόμα περισσότερο την ένταση των ενσύρματων ακουστικών σου, καθώς στην Ευρώπη απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχει νομοθεσία περί μέγιστων decibel σε ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε αυτές τις χώρες όχι. (Δεν σας το προτείνω να το κάνετε, προστατεύστε τα αυτιά σας για να μην πάθετε καμιά μόνιμη ζημιά.) Διαφημίσεις επίσης εμφανίζονται αν έχεις κινέζικη έκδοση συσκευής και όχι global. Ή κινέζικο MIUI. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από yoshinatsu 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, stafaf είπε Μπερδεύεσαι. Δεν έχω xiaomi και δεν την πολυγουστάρω κιόλας, πόσο μάλλον για τα περί "αγαπημένης εταιρίας" και τα περί συγκρίσεων με s10 και iphone. Αλλά το μένος σου βγάζει μάτια και δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Ναι ναι, βασικα εχω 2 και τα εχω για δευτερα. Αλλα μεχρι εκει. Κανενα παιχνιδακι και κανενα εμαιλ για επαγγελματικη χρηση δεν με επεισαν.
stefosdimos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, vali είπε Αυτό με τις διαφημίσεις στο miui το έχω διαβάσει πολλές φορές, αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να δω διαφημίσεις ούτε στο δικό μου pocophone, ούτε στο redmi 5 της συζύγου, ούτε στο mi mix 2 του κολλητού. Μήπως ισχύει αυτό με τις διαφημίσεις μόνο για την Κίνα; στο δικο μου redmi 5 miui 10 global εμφανιζει οταν ανοιγω το music app της xiaomi οταν δεν ειναι στην ραμ καθως και στα εγγραφα παλι οταν δεν το εχω στην μνημη και ειναι πολυ ενοχλητικες ιδιως στην μουσικη γιατι πρεπει να κανω σκιπ καθε φορα
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Πολλές ή λίγες, σε όλες τις συσκευές ή στις μισές, σε apps ή στις ρυθμίσεις.... Δεν έχει σημασία. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μέγιστη γυφτια. Κυρ ceo μου δε θα βγάλετε τη ρετσινιά της φτηνιας αν ανεβάσετε τις τιμές. Αλλα αν κόψετε κάτι τέτοια, αν αποφασίσετε να γίνετε πρωτοπόροι κι όχι αντιγραφείς. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Πολλές ή λίγες, σε όλες τις συσκευές ή στις μισές, σε apps ή στις ρυθμίσεις.... Δεν έχει σημασία. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μέγιστη γυφτια. Κυρ ceo μου δε θα βγάλετε τη ρετσινιά της φτηνιας αν ανεβάσετε τις τιμές. Αλλα αν κόψετε κάτι τέτοια, αν αποφασίσετε να γίνετε πρωτοπόροι κι όχι αντιγραφείς. Δεν ειναι γυφτια υπο την εννοια οτι δεν το κρυβουν. Απλα ειναι ο τροπος που βρηκαν για να προσφερουν ανταγωνιστικοτατες τιμες. Εφοσον υπαρχει κοινο καλα κανουν με λιγα λογια. Και για εμενα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας παντως.
Looter Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσοι συνεχίζουν να απαντάνε περί μη διαφημίσεων και περί σύγκρισης με άλλες εταιρίες για κάτι που ο ίδιος ο CEO ΧΙΑΟΜΙ αναφέρει πρέπει να είναι είτε μέτοχοι , είτε να παίρνουν χρήματα έμμεσα ή άμεσα από την εταιρία ή να είναι οπαδοί σε επιπεδο ΒΛΑΚΕΙΑΣ... Ότι θα φτάναμε σε αυτό το επίπεδο να πω την αμαρτία μου ΔΕΝ το περίμενα... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Looter 2
studiokristo Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Εγώ πιστεύω το insomnia, δε γίνεται ο CEO να ξέρει καλύτερα. 1
ifr1t Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσείς οι εξυπνάκηδες πείτε μου που βρίσκεται αυτές τις περιβόητες διαφημίσεις και εγώ θα σας στέλνω screenshot από το εκάστοτε μενού, εφαρμογή κλπ. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από ifr1t εδιτ 1
Stoliver Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, studiokristo είπε Εγώ πιστεύω το insomnia, δε γίνεται ο CEO να ξέρει καλύτερα. Είπε ότι έχουν όλα τα κινητά διαφημίσεις;
studiokristo Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Stoliver είπε Είπε ότι έχουν όλα τα κινητά διαφημίσεις; Γιατί, είπε ότι έχουν διαφημίσεις μόνο μερικά; Έχει σημασία άλλωστε αν είναι όλα ή τα περισσότερα; (Τα λέω χωρίς διάθεση ειρωνείας αδερφέ). Είπε ο CEO ότι είναι πρόβλημα και πρέπει να διορθωθεί. Άλλωστε ένας από τους λόγους που πουλάει χαμηλά η Xiaomi (λένε ότι έχει 2$ κέρδος από κάθε συσκευή) είναι και οι διαφημίσεις στο MIUI. Εκτός από κανα 2-3 μοντέλα με stock android, όλα τα υπόλοιπα πετάνε διαφημίσεις. Μια αναζήτηση στο google θα βγάλει άπειρα παράπονα. Το αν σε κάποιους εμφανίζονται περισσότερες, λιγότερες ή ακόμα και καθόλου, ας μην παίρνουμε στο λαιμό μας και τους υπόλοιπους.
Stoliver Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, studiokristo είπε Γιατί, είπε ότι έχουν διαφημίσεις μόνο μερικά; Έχει σημασία άλλωστε αν είναι όλα ή τα περισσότερα; (Τα λέω χωρίς διάθεση ειρωνείας αδερφέ). Είπε ο CEO ότι είναι πρόβλημα και πρέπει να διορθωθεί. Άλλωστε ένας από τους λόγους που πουλάει χαμηλά η Xiaomi (λένε ότι έχει 2$ κέρδος από κάθε συσκευή) είναι και οι διαφημίσεις στο MIUI. Εκτός από κανα 2-3 μοντέλα με stock android, όλα τα υπόλοιπα πετάνε διαφημίσεις. Μια αναζήτηση στο google θα βγάλει άπειρα παράπονα. Το αν σε κάποιους εμφανίζονται περισσότερες, λιγότερες ή ακόμα και καθόλου, ας μην παίρνουμε στο λαιμό μας και τους υπόλοιπους. Και εγώ γιατί δεν έχω δει; 🤔 Μήπως έχει ανάλογα την περιοχή; 1
ifr1t Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Stoliver είπε Και εγώ γιατί δεν έχω δει; 🤔 Μήπως έχει ανάλογα την περιοχή; Το δικό σου θα είναι χαλασμένο, στείλτο πίσω όσο προλάβεις να σου στείλουν ένα από τα καλά τίγκα στις διαφημίσεις 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα