bomberb17 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Axelq είπε Οι διαφημίσεις είναι στην έκδοση που κυκλοφορεί στην Κίνα, οι Global εκδόσεις είναι καθαρές. Έγινε θέμα γιατί πολύ απλά αυτοί που κάνουν τα reviews, παίρνουν τις πρώτες συσκευές που κυκλοφορούν και σαφώς αυτές φοράνε την Κινέζικη ROM. Λάθος, εγώ έχω official global stable MIUI 10 και τα περισσότερα xiaomi apps έχουν διαφημίσεις, και μάλιστα είναι ενοχλητικές (downloader, security, κλπ). Βέβαια υπάρχει (ευτυχώς) η επιλογή να τις απενεργοποιήσεις εντελώς ("show recommended content" -> disable). Ελπίζω να υπάρχει τουλάχιστον η επιλογή αυτή στο 11 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από bomberb17 5 2
Choulio Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Πείτε μωρε στο fanboy της Apple/Samsung να διαβάσει Insomnia..Δεν εχουν διαφημίσεις τα Xiaomi!! 1 1
geopetsa Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Στο poco f1 πάντως εγώ δεν έχω δει τπτ άρα δεν έχουμε θέμα 1
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ρε τον άσχετο τον CEO. Τελευταία φορά ε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! Έχει recommendations!!
czarjuly Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Πάντως πέφτει τρελό χρήμα από τις διαφημίσεις από ότι φαίνεται 2 1
karetsos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μάλλον όλο το χρήμα στις διαφημίσεις είναι πλέον... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Οι σκρουτζο-έμποροι και τα xiaomi troll accounts μαζεμένοι όλοι σε ένα topic.😂 Αντε παιδιά να βγάλουμε ψεύτη τον πρόεδρο μπας και πουλήσουμε, μην μας μείνει αμανάτι και το στοκ με τα mi9 απούλητα. Μην πάρει και ο κόσμος χαμπάρι ότι έχει 5 σελίδες bugs, 30 ημερών "ναυαρχιδάρα" : http://en.miui.com/forum.php?mod=bugfeedback&fid=5&typeid=0&sortid=1&phonemodel=138&versions=&rom_version=®ion=&sortid=1&con=&pid=0
jack124 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, fg9000 είπε Οι σκρουτζο-έμποροι και τα xiaomi troll accounts μαζεμένοι όλοι σε ένα topic.😂 Αντε παιδιά να βγάλουμε ψεύτη τον πρόεδρο μπας και πουλήσουμε, μην μας μείνει αμανάτι και το στοκ με τα mi9 απούλητα. Μην πάρει και ο κόσμος χαμπάρι ότι έχει 5 σελίδες bugs, 30 ημερών "ναυαρχιδάρα" : http://en.miui.com/forum.php?mod=bugfeedback&fid=5&typeid=0&sortid=1&phonemodel=138&versions=&rom_version=®ion=&sortid=1&con=&pid=0 Δεν έβγαλε κανείς ψεύτη τον πρόεδρο, το ξέρουμε ότι έχουν διαφημίσεις απλά λέμε αυτό που έχουμε παρατηρήσει ... Ότι τα Global δεν έχουν και αν έχουν μπορείς να τις κλείσεις Αν και πιστεύω και στα κινέζικα θα κλείνουν απλά δεν ψάχνει ο κόσμος τα μενού ΤΟ έχω στα χέρια μου το κινητό τι να κάνουμε ? δεν έχει διαφημίσεις .. δεν έχω λόγο να πω ψέματα Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από jack124 1
Johnkeppas Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, fg9000 είπε Οι σκρουτζο-έμποροι και τα xiaomi troll accounts μαζεμένοι όλοι σε ένα topic.😂 Αντε παιδιά να βγάλουμε ψεύτη τον πρόεδρο μπας και πουλήσουμε, μην μας μείνει αμανάτι και το στοκ με τα mi9 απούλητα. Μην πάρει και ο κόσμος χαμπάρι ότι έχει 5 σελίδες bugs, 30 ημερών "ναυαρχιδάρα" : http://en.miui.com/forum.php?mod=bugfeedback&fid=5&typeid=0&sortid=1&phonemodel=138&versions=&rom_version=®ion=&sortid=1&con=&pid=0 Βγάλε το μένος σου αγόρι μου που σε κάθε θέμα με xiaomi αναφέρεις τα ίδια και τα ίδια... Μάλλον πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς. Αφού δεν σε ενδιαφέρει η εταιρία να κάθεσαι να διαβάζεις τα θέματα της προκαλώντας συνεχώς... Πχ, εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ Huawei, λόγω άσχημης εμπειρίας που είχα... Δεν κάθομαι στα θέματα που μιλάνε ακόμα και για το κωλοχαρτο Huawei να κράζω και να λέω πρόβατα αυτούς που αγοράζουν... 4
stafaf Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, fg9000 είπε Οι σκρουτζο-έμποροι και τα xiaomi troll accounts μαζεμένοι όλοι σε ένα topic.😂 Αντε παιδιά να βγάλουμε ψεύτη τον πρόεδρο μπας και πουλήσουμε, μην μας μείνει αμανάτι και το στοκ με τα mi9 απούλητα. Μην πάρει και ο κόσμος χαμπάρι ότι έχει 5 σελίδες bugs, 30 ημερών "ναυαρχιδάρα" : http://en.miui.com/forum.php?mod=bugfeedback&fid=5&typeid=0&sortid=1&phonemodel=138&versions=&rom_version=®ion=&sortid=1&con=&pid=0 Μεγαλύτερο troll account από σένα δεν υπάρχει εδώ μέσα. Δεν υπάρχει θέμα για xiaomi που να μην μπεις να ειρωνευτείς. Καλά... κάθεσαι και ψάχνεις στα miui forums για προβλήματα και τα ποστάρεις εδώ; Γιατί τόσο μένος; Σε πονάει τόσο πολύ; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από stafaf 2 1
ardi21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Eχω το Mi8 εδω και 3 μηνες με Global rom. Δεν εχω δει ποτε ουτε μια διαφημιση. Απο xiaomi εφαρμογες χρησιμοποιω τα μηνυματα, τον dialer και το security. Μαλλον πρεπει να ειναι στην κινεζικη rom. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από ardi21
ignome4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζουν σε συγκεκριμένες regions μιας και δεν επιτρέπονται στην Ευρώπη - επίσης υπάρχει περιπτώσει να τρεχουβ στο background ή απλά να μαζεύουν δεδομένα έτσι κ αλλιώς . Σε ευρωπαϊκή σου βγάζει κάτι αραβικά sites και κάτι αλλα παπαζοτα σε bookmarks με το τελευταίο update. Σε US και UK ενεργοποιούνται όλα ακόμα και όταν κατεβάζεις ένα theme ή wallpaper!!! Ναι - οκ το κάνει και η Google αυτό αλλα το θέμα είναι πιο σοβαρό από το Ανερικανοι VS Κινεζοι Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από ignome4
palawiaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Η γυναίκα έχει ένα Huawei Mate, πολλές φορές μου έκανε παράπονα για διαφημίσεις. Εγώ έχω "nokia" 7+ ,με το που ανοίγω Messenger,στην μέση έχει την διαφήμιση.Και μια φορά την ημέρα θα την δω όταν ανοίγω μια τυχαία σελίδα.Διαφημιση που να πιάνει όλη την οθόνη. Πιο πριν και οι δυο μας είχαμε παράθυρο-τηλεφωνα.Ποτέ μας δεν ειχαμε τέτοια θέματα. Υπομονή μπας και η MS ξανακυκλοφορήσει παράθυρο-τηλέφωνα. 1
laradoomed123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bomberb17 είπε Λάθος, εγώ έχω official global stable MIUI 10 και τα περισσότερα xiaomi apps έχουν διαφημίσεις, και μάλιστα είναι ενοχλητικές (downloader, security, κλπ). Βέβαια υπάρχει (ευτυχώς) η επιλογή να τις απενεργοποιήσεις εντελώς ("show recommended content" -> disable). Ελπίζω να υπάρχει τουλάχιστον η επιλογή αυτή στο 11 Που ακριβώς υπάρχει ρε φίλε αυτή η επιλογή του show recommended content γιατί κ μένα σε ένα που έχω είναι πολύ ενοχλητικές? 4 ώρες πριν, bomberb17 είπε Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από laradoomed123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα