voltmod Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αν και η Xiaomi είναι γνωστή για τις συσκευές που κατασκευάζει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες Internet που προσφέρει για να παραμείνει ανταγωνιστική. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για τα οικονομικά της αποτελέσματα, οι υπηρεσίες Internet απέφεραν έσοδα ¥16 δισεκατομμυρίων (δηλαδή περίπου $2,38 δισεκατομμυρίων), από τα οποία τα ¥10,1 δισεκατομμύρια (CNY) αντιπροσωπεύουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Αν και δεν είναι λίγες οι φορές, που οι χρήστες των smartphones της Xiaomi έχουν παραπονεθεί σε διάφορες περιπτώσεις για ενοχλητικές διαφημίσεις στο MIUI, είναι προφανές ότι οι διαφημίσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην στρατηγική της εταιρείας για να έχει έσοδα. Το πιθανότερο είναι λοιπόν η εταιρεία να συνεχίσει να ακολουθεί το συγκεκριμένο μοντέλο, αν και ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε αλλαγές στα σημεία που θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις ώστε να είναι λιγότερο «intrusive» και ενοχλητικές. Σύμφωνα με αναφορές, ο CEO της Xiaomi συζητάει με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του MIUI με στόχο να βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της εμφάνισης ενοχλητικών ή ακατάλληλων διαφημίσεων στις συσκευές της εταιρείας. Σε μία ανάρτηση του στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ο Product Director της Xiaomi, Wang Teng Thomas, μιλώντας εκ μέρους του Lei Jun, επεσήμανε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο MIUI, όπως την δυνατότητα καταγραφής κλήσης στο social media app QQ, την ύπαρξη μεγεθυντικού φακού και local recycle bin για τις φωτογραφίες, τα SMS ή έγγραφα που διαγράφηκαν πρόσφατα καθώς και την προσθήκη μίας ultra-low power λειτουργίας για σημαντική εξοικονόμηση της ενέργειας. Νέα χαρακτηριστικά, αλλά και λιγότερες διαφημίσεις θα δούμε στην επερχόμενη έκδοση MIUI 11. Να συμπληρώσουμε ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά -και το ζήτημα με τις διαφημίσεις υποθέτουμε- αφορούν στην Κινέζικη έκδοση του MIUI 11. Ενδεχομένως να τα δούμε και στην έκδοση MIUI 10, αλλά για την ώρα, η εταιρεία δεσμεύεται μόνο για την έκδοση MIUI 11. GSMArena Android Authority Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Stoliver Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εγώ πάντως, έχοντας πιάσει στα χέρια μου τουλάχιστον 4 συσκευές Σιαόμι, ποτέ δεν είχα δει διαφημίσεις... Σε ποιες εκδόσεις υπάρχουν τελικά; 19 1 2
vali Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αυτό με τις διαφημίσεις στο miui το έχω διαβάσει πολλές φορές, αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να δω διαφημίσεις ούτε στο δικό μου pocophone, ούτε στο redmi 5 της συζύγου, ούτε στο mi mix 2 του κολλητού. Μήπως ισχύει αυτό με τις διαφημίσεις μόνο για την Κίνα; 13 1 1
ifr1t Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Περιμένουμε το επόμενο άρθρο του Insomnia για να μάθουμε που έχουν δει αυτές τις διαφημίσεις. 1 2
TechnoState Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) .... επειδή έχει συζητηθεί πολύ, έχω καταλήξει ότι όλος ο χαμός έγινε για το "συννεφάκι" προτεινόμενα apps που που βγαίνει χαμηλά, όταν ανοίγεις την αναζήτηση εφαρμογών (οι οποίες προτάσεις απενεργοποιούνται κιόλας) ... στις αυθεντικές global εκδόσεις πάντα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από TechnoState
coffeex Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο είναι προφανές ότι οι διαφημίσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην στρατηγική της εταιρείας για να έχει έσοδα. 😂
panagi0tisgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εάν θυμάμαι καλά διαφημίσεις φαίνονται όταν ολοκληρώσεις καθαρισμό αρχείων και όταν κάνεις έλεγχο για ιούς . Πράγματα που οι γνώστες δεν κάνουμε ποτέ σχεδόν γι'αυτό και δεν έχουμε δει ακόμα 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω κι εγώ να δω διαφημίσεις στη συσκευή μου Xiaomi, μπορώ; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Vangelis_D9
tsakvas Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε Εάν θυμάμαι καλά διαφημίσεις φαίνονται όταν ολοκληρώσεις καθαρισμό αρχείων και όταν κάνεις έλεγχο για ιούς . Πράγματα που οι γνώστες δεν κάνουμε ποτέ σχεδόν γι'αυτό και δεν έχουμε δει ακόμα ακριβως αυτο 1
stefanos_th Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, Stoliver είπε Εγώ πάντως, έχοντας πιάσει στα χέρια μου τουλάχιστον 4 συσκευές Σιαόμι, ποτέ δεν είχα δει διαφημίσεις... Σε ποιες εκδόσεις υπάρχουν τελικά; τι λετε μωρε ? αφου τις εχουν δει οι μηλοφανμποιδες. Τελος. 3
lilwayne Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Οι διαφημίσεις ισχύουν στην Κίνα γιατί εκεί εστιάζει έτσι και αλλιώς η εταιρεία..τώρα Ελλάδα η άλλες χώρες δεν ισχύει
Axelq Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Οι διαφημίσεις είναι στην έκδοση που κυκλοφορεί στην Κίνα, οι Global εκδόσεις είναι καθαρές. Έγινε θέμα γιατί πολύ απλά αυτοί που κάνουν τα reviews, παίρνουν τις πρώτες συσκευές που κυκλοφορούν και σαφώς αυτές φοράνε την Κινέζικη ROM. 3 1
athasbill Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, Stoliver είπε Εγώ πάντως, έχοντας πιάσει στα χέρια μου τουλάχιστον 4 συσκευές Σιαόμι, ποτέ δεν είχα δει διαφημίσεις... Σε ποιες εκδόσεις υπάρχουν τελικά; Κι εγώ με 2 συσκευές της εταιρίας, δεν έχω θέματα με διαφημίσεις, πέρα από κάποιες λίγες που προέρχονται από συγκεκριμένα apps. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα