di maria kun Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, rofl είπε δεν το χω παιξει αλλα το χεις βαλει σε dx 12? αν οχι δοκιμασε Θα το ελενξω νομίζω 12 έχω. Δεν ξέρω αυτό το wattman είναι αλλού για αλλού /όταν εμφανιζω πάνω-δεξιά τις καταγραφές απόδοσης λέει 30 και γενικά αργεί /οτνα το βγάζω πάει πιο γρήγορα. Ότι να ναι. (για να σας προλάβω. της msi το αφτερμπερνερ το δοκίμασα αλλά δεν κατάλαβα τπτ απολύτως). Και ανά 3 επαννεκινησεις σε μέσο όρο κάνει ρεσετ φειλ στις μανισιες ρυθμίσεις (έχω αποθηκεύσει τις δικές μου και τις φορτώνω βέβαια) αλλά είναι τραγικό. Αν παίξω πχ tomb raider χωρίς να πειράξω ανεμιστήρες βαράει 99 ρια. Όπως τα έχω Μαξ πιάνω 60 βαθμούς στα πιο βαριά.)
leros2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, di maria kun είπε ρωταω εδω να μην ανοιγω θεμα,ειναι φυσιλογικο να μην πιανω 60φρ στο battlefield v σε medium ως ουλτρα παει 30-35 στα low μονο παει 60,γιατι αυτο???(ειμαι στο single player ) σε αλλα οπως στο devil may cry το νεο επιανε κανονικα 60 Τι σύστημα έχεις ?
di maria kun Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, leros2004 είπε Τι σύστημα έχεις ? αυτο που προτεινεται σε καθε ελληνικο και ξενο φορουμ....ryzen 5-corsair lpx 2x8-ssd samsung-corsair cx 650-msi tomahawk b450 παιζει να ειναι αυτο το παρανοικο που ανεφερα πριν ,μου το κανει και στο σεκιρο που ειναι πολυ ευκολο να αναγνωριζεις την διαφορα 30-60,παιζω κανονικα 60,πατωντας κοντρολ+ο να δω τα στατιστικα βγαζει 30 και γενικα αργει,καμια παπαρια του wattman θα ναι Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από di maria kun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα