Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Occultist είπε

Πέρα από το ότι σχεδόν κανένας Έλληνας δεν ξέρει Ρώσικα, οπότε δεν καταλαβαίνω τι λέει, οκ, δεν θα καθίσουμε να διαβάσουμε και Μακελειό στο τέλος, για να απαντήσουμε σε ότι κατέβει του καθενός εδώ μέσα. Βάλτην και σε Celeron 478 εσύ - τι για 2 fps που χάνει, ε;

Έχει και στα Αγγλικά, πάτα την σημαία επάνω δεξιά.  

Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι η RX 580/590 και GTX1060/GTX1660 είναι πλέον entry-level gaming cards. Δεν είναι παράξενο να είσαι GPU limited με τέτοιες κάρτες στα καινούργια παιχνίδια του 2019 σε 1080p με τον 2200G.

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η rx580 συνεχιζει να ειναι καλη επιλογη για μελλοντικα games μετα την αφιξη της 1660ti ??
ποσα χρονακια θα μπορουσε να βγαλει ακομα για 1080p ?? εμενα προσοπικα μαρεσει η 1660ti, αλλα επειδη η τιμες ξεκινανε απο 256Ε περιπου, προτειμω μια rx580: https://www.skroutz.gr/s/11715223/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Pulse-11265-05.html

Δημοσ.

Ελπίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για έναν 2200g σε single channel ram και αυτό το single παίζει να 'ναι και τίποτα 2133 ξερω γω.

Δεν ξέρω τι μετράει ο ρώσος, αλλά στο παραπάνω setup αν μπει 580 τα frametimes θα είναι σεισμογράφημα (σε dx12).

Σε dx11 θα είναι εγκεφαλογράφημα καρδιογράφημα και σεισμογράφημα.

Δεν πειράζει που δεν είμαι οπαδός της amd, συμφωνείστε στο θέμα της ram, κρίμα είναι να πάρει την 580 (ή όποια άλλη) και να μετανοιώσει μετά.

Βέβαια το θέμα (σας) δεν είναι ο ts, αλλά το vs και να μη χαθεί η πώληση.

43 λεπτά πριν, koula25 είπε

η rx580 συνεχιζει να ειναι καλη επιλογη για μελλοντικα games μετα την αφιξη της 1660ti ??
ποσα χρονακια θα μπορουσε να βγαλει ακομα για 1080p ?? εμενα προσοπικα μαρεσει η 1660ti, αλλα επειδη η τιμες ξεκινανε απο 256Ε περιπου, προτειμω μια rx580: https://www.skroutz.gr/s/11715223/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Pulse-11265-05.html

Ότι πάρεις από 570 μέχρι 1660ti έχει καλό value. Όσο πιο πολύ πληρώνεις τόσο περισσότερο performance παίρνεις.

Όχι αναλογικά βέβαια, αλλά κάνει καλό 'scale' 😋

Όπως σου επισημαίνω νωρίτερα, μην μπερδεύεσαι από τα versus, είναι απαραίτητο να λυθεί το θέμα της ram

και με λίγα λεφτά αλλάζει και ο cpu για να μην υπάρχει θέμα ούτε σε dx11. Άλλωστε το dx12 τώρα εξαπλώνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ελπίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για έναν 2200g σε single channel ram και αυτό το single παίζει να 'ναι και τίποτα 2133 ξερω γω.

Δεν ξέρω τι μετράει ο ρώσος, αλλά στο παραπάνω setup αν μπει 580 τα frametimes θα είναι σεισμογράφημα (σε dx12).

Σε dx11 θα είναι εγκεφαλογράφημα καρδιογράφημα και σεισμογράφημα.

Δεν πειράζει που δεν είμαι οπαδός της amd, συμφωνείστε στο θέμα της ram, κρίμα είναι να πάρει την 580 (ή όποια άλλη) και να μετανοιώσει μετά.

Ότι πάρεις από 570 μέχρι 1660ti έχει καλό value. Όσο πιο πολύ πληρώνεις τόσο περισσότερο performance παίρνεις.

Όχι αναλογικά βέβαια, αλλά κάνει καλό 'scale' 😋

Όπως σου επισημαίνω νωρίτερα, μην μπερδεύεσαι από τα versus, είναι απαραίτητο να λυθεί το θέμα της ram

και με λίγα λεφτά αλλάζει και ο cpu για να μην υπάρχει θέμα ούτε σε dx11. Άλλωστε το dx12 τώρα εξαπλώνεται.

απο πανω εβαλα benchmark div 2 δικο μου

βλεπεις με 860 να εχω καποιο θεμα?

ο 2200 δεν θα ειναι πιο γρηγορος?

σαφως να παρει και δευτερη μνημη και του ριχνει πολυ το performance, αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ τραβηγμενο να λες οτι στα 60/75 Hz θα αποτελει bottleneck η cpu για μια 580.

μαλλον σκεφτεσαι σε overwatch cs go pubg και λοιπα μη gpu intensive παιχνιδια @ 144 Hz κιολας.

αμα θες να σου βαλω κι αλλα bench με τον 860 να τερματιζει την 580 πες. στα 60 hz @ 1080p κανενα προβλημα

και μια πατατα βγαζει 60 fps εκτος απο τα 2 asscreed...

Και δεν ειστε λαθος που του λετε να παει καλυτερη cpu btw. αλλα οχι γιατι δε σηκωνει 580.

αλλα και να παρει την 580 αυριο και cpu σε λιγους μηνες ειναι πολυ viable και δε θα εχει κανενα προβλημα

2ο dimm μνημης δεν το συζητω το αγοραζει χθες.

και με τις τρεχουσες τιμες skr καλυτερα 570 στα 130 ευρα απο 580, μην τα επαναλαμβανω και γινομαι κουραστικος... 

https://www.skroutz.gr/s/16151216/Asrock-Radeon-RX-580-8GB-Phantom-Gaming-D-OC-90-GA0M00-00UANF.html

το vision ειναι αξιοπιστο αν του τη φερει μια χαρα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, rofl είπε

απο πανω εβαλα benchmark div 2 δικο μου

βλεπεις με 860 να εχω καποιο θεμα?

ο 2200 δεν θα ειναι πιο γρηγορος?

Ο 2200g με κανονική ram θα είναι πιο γρήγορος και λογικά δεν θα έχει κανένα θέμα.

Φυσικά σε dx11 παιχνίδια ή όπου το async δεν φορτσάρει πολύ, η κατάσταση χειροτερεύει και για τον 860 και τον 2200g

και γενικά για όλα τα πιο αδύναμα cpu.

Σου αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα, επειδή στο συγκεκριμένο νήμα υπάρχει ένα συγκεκριμένο setup κι όχι μια αόριστη υπόθεση εργασίας:

Ο συγκεκριμένος με single channel που αγνοούμε και την ταχύτητά της πιστεύεις ότι θα είχε τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που παραθέτεις?

Απαντάς ήδη με το παρακάτω:

38 λεπτά πριν, rofl είπε

σαφως να παρει και δευτερη μνημη και του ριχνει πολυ το performance,

Άρα τι νόημα έχει ρε αδερφέ να μου δείχνεις τι κάνει ο 860 σου όταν μόνος σου γράφεις το παραπάνω????

38 λεπτά πριν, rofl είπε

αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ τραβηγμενο να λες οτι στα 60/75 Hz θα αποτελει bottleneck η cpu.

Ποτέ και πουθενά δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο.

Σε dx11 κάποιες φορές και σίγουρα όχι με τον αυστηρό ορισμό του bottleneck, δεδομένου βέβαια ότι έχει λύσει το θέμα της ram.

38 λεπτά πριν, rofl είπε

μαλλον σκεφτεσαι σε overwatch cs go pubg και λοιπα μη gpu intensive παιχνιδια @ 144 Hz κιολας.

Τα σκέφτομαι όλα καθώς δεν έχει παραθέσει κάτι συγκεκριμένο ο ts.

Όπως γράφω πρέπει να λύσει τη ram για να πάει παρακάτω. To cpu αν θέλει τον αλλάζει επειδή βλέπω να ψιλοχαρίζουν τους 1600.

Αν βρει ευκαιρία, αν δεν βρει, μένει με αυτό. Αυτά γράφω. Πιο πριν. 1 σελίδα πριν. Και το νήμα έχει 2 όλες κι όλες.

38 λεπτά πριν, rofl είπε

αμα θες να σου βαλω κι αλλα bench με τον 860 να τερματιζει την 580 πες. στα 60 hz @ 1080p κανενα προβλημα

Δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα, σου εξηγώ παραπάνω γιατί είναι άχρηστο να το κάνεις γιατί δεν μιλάμε για την 580 γενικά κι αόριστα.

Εδώ έχουμε έναν συγκεκριμένο 2200g σε ένα συγκεκριμένο setup.

Το παρακάμψατε και φύγατε κατευθείαν για το versus με τα γνωστά άχρηστα links και παραδείγματα που δεν αφορούν το νήμα.

Φυσικά και ΔΕΝ αμφισβητώ κάποιο αποτέλεσμα, αν και να γίνεται σύγκριση επεξεργαστών χωρίς διαγράμματα frametimes είναι τουλάχιστον γελοίο για 2019.

Ναι είναι γνωστό τοις πάσι ότι σε dx12 αλαφρώνει ο cpu. Δεν έχουν γίνει ξαφνικά όλα τα παιχνίδια dx12 ίσα ίσα που υπάρχουν

αρκετά dx11 που μπορεί να γουστάρει και να είναι σίγουρα unplayable με το υπάρχον configuration κι ακόμα κι αν το διορθώσει

να μην έχει τις καλύτερες επιδόσεις με την 580.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

---

ειλικρινα δεν ξερω αν το impact του single channel στους ryzen ειναι τοσο μεγαλο.

αλλα οχι δεν θα το αφηνα ετσι με τιποτα. και καλυτερα να παρει 16 gb κιτ της προκοπης αμα δεν εχει γρηγορη ηδη.

μαζι με μια 580 η και 1660 η οτι σηκωνει η τσεπη του.

σε 2ο χρονο αλλαζει cpu μονο και μονο για να ειναι πιο futureproof.

o λογος που εβαλα το ss ειναι οτι ορισμενοι ειστε πολυ υπερβολικοι με το bottleneck,

σκεφτεστε κυριως σε 144 hz και comp fps παιχνιδια σε low.

εχει 144 hz μονιτορ?

και αυτα που δινει ο Aten-Ra ειναι ακριβη.

και οι ρωσοι δεν φανταζεστε ποσο μπροστα ειναι σε τετοια θεματα και γιαυτο exclusive περιεχομενο σε ρωσικα.

αλλα για τον Occultist εβαλα το bench και τον εκανα quote οχι για σενα,

και γιαυτο που εγραψε για 9900. σαφης ανακριβεια δεν νομιζεις?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, rofl είπε

ειλικρινα δεν ξερω το impact του single channel στους rhyzen ειναι τοσο μεγαλο.

Ο 2200g είναι στο κάτω όριο το τελευταίο που χρειάζεται είναι κι αυτό το handicap.
Υποθέτω (δεν έχω στοιχεία) ότι ένας βαρβάτος 2700Χ θα επηρεαζόταν λιγότερο από το single channel.

Επίσης υποθέτω ότι θα έχει κάποιο αργό μονό στικ, θα εκπλαγώ αν έχει κάποιο 3000c15 ας πούμε, για παραπάνω ούτε καν..

Άρα λογικά αντιμετωπίζει και την αργή μνήμη εκτός από ότι είναι μονή.

23 λεπτά πριν, rofl είπε

σε 2ο χρονο αλλαζει cpu μονο και μονο για να ειναι πιο futureproof.

Αυτό γράφω πάνω κάτω πριν από 40 κιλά διαγράμματα.

23 λεπτά πριν, rofl είπε

o λογος που εβαλα το ss ειναι οτι ορισμενοι ειστε πολυ υπερβολικοι με το bottleneck,

σκεφτεστε κυριως σε 144 fps και comp fps παιχνιδια σε low.

Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον ή κάνε ένα quote που γράφω κάτι τέτοιο.

Σχετικά με το τι σκέφτομαι, σκέφτομαι ακριβώς ότι πληροφορίες έχει δώσει ο ts.

Για αυτό αντί να συγκρίνω cpu και gpu επικεντρώθηκα στη ram. Βέβαια η ram δεν έχει versus.

Tα 144hz μάλλον τα έχεις δει σε άλλο νήμα.

23 λεπτά πριν, rofl είπε

και αυτα που δινει ο Aten-Ra ειναι ακριβη.

Ούτε τα αμφισβητώ, ούτε τα αποδέχομαι. Είναι μια πηγή που δεν έχω ελέγξει την εγγυρότητά της.

Το πρώτο που μου χτυπάει το μάτι είναι ότι δεν βλέπω frametimes (τα avg με αφήνουν παγερά αδιάφορο)

και ότι δεν ξεχωρίζει τα low σε 0.1% και 1% ή δεν βρήκα εγώ που τα γράφει...

23 λεπτά πριν, rofl είπε

και οι ρωσοι δεν φανταζεστε ποσο μπροστα ειναι σε τετοια θεματα και γιαυτο exclusive περιεχομενο σε ρωσικα.

Δεν το βλέπω και πολύ μπροστά πάντως. Οι πληροφορίες που δίνει είναι επιπέδου περασμένης δεκαετίας.

(ξαναλέω ότι μπορεί να μη τα βρίσκω, αλλά δεν με βοηθάει καθόλου η αγγλική μετάφραση της σελίδας)

😂Intel core i March is leveling🤣 <- τι μπορεί να σημαίνει αυτό 😂

24 λεπτά πριν, rofl είπε

σκεφτεστε κυριως σε 144 fps και comp fps παιχνιδια σε low.

κι ένα υγ.

Μήπως εσύ σκέφτεσαι υπερβολικά σε dx12 κι όχι μόνο αυτό,

αλλά παράλληλα αντιμετωπίζεις το dx11 λες και έχει φύγει εδώ και καμιά 5ετία ενώ στην πραγματικότητα είναι μέσα στα πόδια μας?

υγ2.

Ξαναγράφω ότι το παραπάνω σχόλιο σου  δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα με μπερδεύεις με άλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

😂Intel core i March is leveling🤣 <- τι μπορεί να σημαίνει αυτό 😂

ειλικρινα δεν ξερω πως θα παει με single channel. ξερω παντως οτι οι ryzen <3 γρηγορες μνημες.

και 8 gb ειναι απαραδεκτα ετσι κι αλλιως στο 2019.

--------------------
σε απαντηση αυτου εβαλα το bench του div 2

Στις 5/4/2019 στις 6:56 ΜΜ, Occultist είπε

Τι είναι αυτό; Μόνος σου το έφτιαξες στο paint? Τι μετράει; Με ποια μεθοδολογία; Ποια είναι η πηγή;
Ότι τώρα, με 580 έστω, ο fx 6300 παίζει Division 2 στα ίδια με 9900Κ - πραγματικά για γέλια...

απλα κι εσυ φανηκε να τον υποστηριζεις εναντιον του aten + εμου και καταφερθηκες με πολυ σκληρα λογια τυπου

Αναφορά σε κείμενο

----------

17 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

κι ένα υγ.

Μήπως εσύ σκέφτεσαι υπερβολικά σε dx12 κι όχι μόνο αυτό,

αλλά παράλληλα αντιμετωπίζεις το dx11 λες και έχει φύγει εδώ και καμιά 5ετία ενώ στην πραγματικότητα είναι μέσα στα πόδια μας?

υγ2.

Ξαναγράφω ότι το παραπάνω σχόλιο σου  δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα με μπερδεύεις με άλλον.

σε 60 Hz σε  διαβεβαιωνω οτι το bottleneck ειναι η οθονη οχι ο επεξεργαστης.

αλιμονο να σηκωνει ετσι το div και να πιστευεις οτι σε dx 11 παιχνιδια του 17 και του 18 θα εχω θεμα να παρω 60 fps

εκτος κι αν μιλαμε για πολυ κακογραμμενα οπως asscreed και hitman σε dx 11  που bottleneckιαζουν ακομα και οι 9900 μια 2080τι κατα διαστηματα.

το hitman ευτυχως λυθηκε  με dx 12 μας μενει το asscreed.

αντε να σου βαλω και 2-3 ακομη? αυτα...

τυπικο cpu usage για current ΑΑΑ games 50-70%

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, rofl είπε

απλα κι εσυ φανηκε να τον υποστηριζεις

Το υποστηρίζω και το βασίζω σε 3 σημεία.

1) dx 11

2) frametimes

3) 0.1% low (κοινώς κλωτσές προς τα κάτω)

Σίγουρα το 2 και το 3 βελτιώνονται σημαντικά σε dx12 μην ξαναλέμε τα ίδια.

Το ότι βοηθάει τον οπαδισμό σας να θεωρείτε το dx11 περασμένη 5ετία ενώ δεν είναι, δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν θα παίξει το ίδιο ο 2200g με τον 9900Κ.

Ακόμα και σε dx12 η χονροειδής σύγκριση με avg εμένα δεν με καλύπτει. Θέλω να το δω σωστά τεκμηριωμένο.

15 λεπτά πριν, rofl είπε

απλα κι εσυ φανηκε να τον υποστηριζεις και καταφερθηκες με πολυ σκληρα λογια τυπου

Φυσικά αφού ξαναπιάσατε τα άχρηστα διαγράμματα και links και αναφερθήκατε μόνο σε cpu και gpu στο versus που σας καίει σαν οπαδούς δηλαδή

κι όχι επί του θέματος και του πραγματικού προβλήματος (ram).

Κι αυτό εδώ τώρα ένα versus είναι επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Η γνώση που νομίζεις ή όντως έχεις είναι σκέτη φύρα φίλος.

Επιμένεις κάνοντας άλλο 1 νήμα κώλο.

Τουλάχιστον στο quote μου που έβαλες δεν κατάφερες να βρεις όσα έγραφες παραπάνω ότι δήθεν υποστηρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@DiaperCh@nger101

τα low στο division μου τα βλεπς. 55κατι λεει?

για το dx 11 απαντησα απο πανω.

δεν εκανα εγω το νημα κωλο.

πολυ συγκεκριμενα αλλος ξεκινησε σε αλλον.  και με πολυ ειρωνικο υφακι κιολας και εγω ανταπαντησα με ατρανταχτο επιχειρημα συγκεκριμενα για το παιχνιδι που ανεφερε...

and dont minimod btw... αμα νομιζεις η συνεισφορα στο τοπικ δεν ειναι αυτη που πρεπει η ειμαι offtopic κουμπακι> report

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, rofl είπε

@DiaperCh@nger101

τα low στο division μου τα βλεπς. 55κατι λεει?

για το dx 11 απαντησα απο πανω.

δεν εκανα εγω το νημα κωλο.

Εσύ έχεις 55. Μιλάμε για ένα κανονικό setup, ενώ το υπάρχον είναι κουτσουρεμένο.

Κατάλαβες γιατί το κάνεις κώλο? Γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Γιατί μας δείχνεις τι κάνεις εσύ η amd αλλά στα παπάκια σου το νήμα κι ο ts. Μη χαθεί το vs.

Κι η πώληση, κι η κρυφή αλήθεια που μας δείχνουν οι Ρώσοι.

Σχετικά με το dx11, μόνος σου εξαιρείς 2-3 τίτλους, άμα ψαχτώ μπορεί και να γίνουν 5-6 (μπορεί και όχι)

γενικά έχουμε εξαιρέσει τα comp multiplayer, εγώ εκ πείρας επειδή τα λιώνω εξαιρώ και τα mmo και bf....

Τέσπα. Το quote myself επειδή δεν το κάνεις εσύ:

Στις 4/4/2019 στις 1:16 ΠΜ, DiaperCh@nger101 είπε

Από τη στιγμή που θα είναι εντάξει από ram μπορεί και να μείνει με τον 2200g, ενδεχομένως κάνοντας του κάποιο oc.

Θεωρώ ότι με μικρό κόστος, γύρω στα 30 ευρώ πάνω κάτω, μπορεί να σκατζάρει τον 2200g με μτχ 1600(Χ).

Αν μείνει με τον 2200g, δεδομένου πάντα ότι έχει αναβαθμίσει τη ram, η 580 είναι λίγο overkill.

Θα υπάρχουν κάποιες φορές που θα τη χαίρεται και κάποιες φορές που η κάρτα δεν θα αποδίδει όπως πρέπει.

Προτιμότερος συνδυασμός με τον 2200g είναι μια οικονομική 570.

17 λεπτά πριν, rofl είπε

@DiaperCh@nger101

and dont minimod btw...

τι εννοείς?

Έβαλα υγ1 και υγ2 για να φαίνεται ξεκάθαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok ας το ληξουμε πουθενα δεν εγραψα οτι εδωσες κακη συμβουλη. η 580 δεν ειναι overkill αν αναβαθμισει μνημη παντως.

πολυ συγκεκριμενα εγω απαντησα σε

Στις 5/4/2019 στις 10:57 ΠΜ, Occultist είπε

*cpu limited θα είναι, οποιαδήποτε gaming κάρτα και να πετάξει σε 2200g, ανεξαρτήτως ρυθμίσεων.

Στις 5/4/2019 στις 6:56 ΜΜ, Occultist είπε

Τι είναι αυτό; Μόνος σου το έφτιαξες στο paint? Τι μετράει; Με ποια μεθοδολογία; Ποια είναι η πηγή;
Ότι τώρα, με 580 έστω, ο fx 6300 παίζει Division 2 στα ίδια με 9900Κ - πραγματικά για γέλια...

και δεν μου αρεσε καθολου η απαντηση σου που φανηκε να στηριζεις αυτες τις αποψεις με αυτο

2 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

βέβαια το θέμα (σας) δεν είναι ο ts, αλλά το vs και να μη χαθεί η πώληση.

μια ram δεν νομιζω πως διαφωνει κανεις οτι τα 8 gb ειναι λιγα. και το single channel κακο

ακομα και η μαμα μου θα συμφωνησει.

εγραψες 886 σειρες αντι να του πεις βαλε μια ram, παρε 570- 580- 1660 και βαλε στο προγραμμα ενα φθηνο μτχ ryzen.

σου κανα και το ευληπτο tldr αντε για να δεις τι καλος που ειμαι...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rofl είπε

και δεν μου αρεσε καθολου η απαντηση σου που φανηκε να στηριζεις αυτες τις αποψεις με αυτο

Συνεχίζω να τις στηρίζω αυτές τις απόψεις😋

Σου είπα τι χρειάζομαι για να πειστώ, frametimes, 0,1%low, 1%low σε διάγραμμα και φυσικά κι ένα βίντεο.

Κι ακόμα κι αν τελικά τεκμηριωθεί σωστά, δεν σημαίνει ότι γενικεύεται και για το σύνολο του gaming.

Σίγουρα πάντως είναι αποδεκτό ότι όσο εξαπλώνεται το dx12 το καταραμένο το single thread performance θα μπει σε δεύτερη μοίρα.

Σίγουρα σε single player. Δυστυχώς σε mp δεν βλέπω την βελτίωση που θα ήθελα.

Αυτό θα ήταν ένα ωραίο τόπικ. Να τσεκάρουμε μεταβολές dx11 και dx12 αυστηρά σε mp/mmo τίτλους.

Πάω να την πέσω φίλος. Καληνύχτα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, koula25 είπε

Υπερκαλυμμένος θα είσαι με την 580. Ξοδεύουμε πάντα εκεί όσα μας επιτρέπει η τσέπη μας. Στα 190 ευρώ είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...