Lazorik Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Όσοι θέλετε παραλαβή απ'το κατάστημα δοκιμάστε τηλεφωνική παραγγελία, εμένα με εξυπηρέτησαν παρόλο που δεν υπήρχε απόθεμα.
JustGud Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τον είχαν και πριν λίγες μέρες μαζί με τον Kingston fury X και είχα μετανιώσει που δεν τον πήρα. Να σαι καλά TS. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από matrixxx 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 43 λεπτά πριν, Lazorik είπε Όσοι θέλετε παραλαβή απ'το κατάστημα δοκιμάστε τηλεφωνική παραγγελία, εμένα με εξυπηρέτησαν παρόλο που δεν υπήρχε απόθεμα. Αυτα ειναι. Χωρις αποθεμα κλεινουν κομματια; Tωρα το δειχνει διαθεσιμο σε 24 καταστηματα οπως ηταν μολις ανοιξε το θεμα και μετα απο λιγα λεπτα εφευγαν τα διαθεσιμα κομματια μεχρι που ειχαν φυγει απο ολα τα υποκαταστηματα. Θα τρεχουν ολοι αυριο ή σημερα να παρουν τα κομματια που κλειστηκαν νωριτερα με παραγγελιες και εξαντληθηκαν; Θα τους τα δωσουν κι ολας οταν ειναι κλεισμενα σε παραγγελια ή οχι; Μηπως ερχεται μπαχαλο;
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Oh yes με μεσο και εκει και οποιος προλαβει .Ακομα περιμενω τον passport
p_under Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 μόλις πήρα τηλέφωνο για παραλαβή από κατάστημα που τον έχει. Όλα εκθεσιακά μου είπε.
fastnq2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, p_under είπε μόλις πήρα τηλέφωνο για παραλαβή από κατάστημα που τον έχει. Όλα εκθεσιακά μου είπε. Πολυ λογικο μου φαινεται..30% κατω απο σκρουτζ ειναι η τιμη..
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Πολυ λογικο μου φαινεται..30% κατω απο σκρουτζ ειναι η τιμη.. Καθολου λογικο. Αν ειχε σημανση "Εκθεσιακο" τοτε θα ηταν λογικο. Εχουμε αγορασει χιλιαδες πραγματα σε προσφορες μεχρι και 70% και περισσοτερο κατω και σφραγισμενα. 1
notist Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δείχνει διαθέσιμος στην αγ. Παρασκευή. Τηλέφωνο κάνα τέταρτο αποτέλεσμα δεν τον έχουμε εμείς....
ctasis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εγώ πήγα απο το κατάστημα στην Κέρκυρα αφού είχα επιβεβαιώσει τηλεφωνικά οτι υπήρχε απόθεμα. Ηταν κανονικά σφραγισμένος αν και στο ράφι η τιμή έλεγε 39.90€. Στο ταμείο μου επιβεβαίωσαν οτι η τιμή του είναι στα 29.90€
MARSPI7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Πειραια και Κερατσἰνι που πέρασε φίλος πριν 45 λεπτά ειχε κομμάτια.
a16 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 πηγα και παρελαβα απο το καταστημα. κανονικα σφραγισμενος στα 29.90. ευχαριστω TS 1
HamerZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εγώ έκλεισα ένα (σφραγισμένο) στην Αγ Παρασκ με αριθμό παραγγελίας. Θα ξέρω αύριο που θα πάω να τον πάρω
HamerZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Πήρα στου Mall και μου το κανόνισε ο Υπάλληλος και μου ήρθε αριθμός παραγγελίας σε μήνυμα στο κινητό. Αύριο θα δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις