Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, cloud13 είπε Το s10e θελω.. Αν ειναι 20 μερες θα κλεινω τριμηνο με δανεικο κινητο σχεδον χαχαχαχα. Μια η αλλη το βλεπω αφου ειναι να αποζημιωθω το ιδιο κανει. Anyway θα δειξει! Οποιος θελει σε Pm να του πω ποιο σκρουτζομαγαζο το κανει αυτο για να φυλαχτει με χαρα μου. Δυσφημηση δημοσια δεν θα κανωαν και τους αξιζει.. 500 θετικες κριτικες αλλα στο να σου πουλησουν ολοι γλυκες ειναι μετα αμα σκασει το προβλημα κρινονται οι σωστοι επιχειρηματιες. Ναι 500 κριτικες γιατι οι περισσοτερες ειναι του τυπου''εκανα παραγγελια και το κινητο μου ηρθε την επομενη μερα''. Περαν τουτου αν οντως εχεις αναγκη τοτε οκ δεν μπορω να σου πω κατι. Προσωπικα επειδη δεν εχω μπλεξει προσωπικα με τετοια(μιας και τα ξεκαθαριζω παντα μια και καλη στον πωλητη χωρις μα μου σου ξου)δεν ξερω τι θα γινει τελικα με τα περι αποζημιωσης αρα δεν μπορω να σου πω. Βαλτα κατω που λεμε και οτι σε φωτισει ο Θεος. 1
cloud13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 UPDATE. Το τηλεφωνο μου εστειλαν μειλ οτι ειναι στην TS SOLUTIONS (!!!!!) και ενω το αφησα για να το στειλουν στον προμηθευτη τους οπως μου ειπαν για να αποζημιωθουν και αυτοι!! Πηρα την LG και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος για αυτο απαξ και ενα επισημο κεντρο αναφερει προβλημα που δεν λυνεται. Το τρελο ειναι οτι στο μειλ τους λενε για φθορες στην πλατη (αλλα μην ανησυχειτε εχει εγγυηση) λες και αυτο επηρεαζει το λογισμικο. Το μονο λογικο συμπερασμα ειναι οτι πανε να τη βγαλουν αχρηστη τη συσκευη με δικη μου ευθυνη και δοξα τω θεο που εχω κρατησει τα παντα. Καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη εσταλη ηδη και μακαρι να ειχα την οικονομικη δυναμη να τους κανω 15 αγωγες και μηνυσεις για εξαπατηση.
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Οταν αναφερονται τα περι φθορας στην συσκευη ναι εκει παει το μυαλο οτι πανε για εκτος εγγυησης δυστηχως. Τα υπολοιπα μονο μεσω συνηγορου αν βγει ακρη και κριμα που εφτασε εκει η κατασταση.
cloud13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, Fulgore είπε Οταν αναφερονται τα περι φθορας στην συσκευη ναι εκει παει το μυαλο οτι πανε για εκτος εγγυησης δυστηχως. Τα υπολοιπα μονο μεσω συνηγορου αν βγει ακρη και κριμα που εφτασε εκει η κατασταση. Τους ενημερωσα προχτες οτι μετα απο αυτη την εξελιξη απεστειλα την καταγγελια. Την επομενη μερα με πηρε ο ιδιοκτητης και μου προτεινε πληρες πιστωτικο για να παρω το s10e που ειχα προτεινει οταν το αφησα. Το δεχτηκα και τελειωσαν τα βασανα.. Ας ελπισουμε να μη βγαλει κατι και αυτο και χρειαστει παρε δωσε παλι! Και ο αγιος φοβερα θελει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα