Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 καλησπερα παιδια εχω δοσεις στην εφορια και τις πληρωνω μεσω winbanking,προχθες εβαλα τη δοση του Μαρτιου,το Σαββατο 30/3,αλλα μπαινω σημερα να δω αν περαστηκε η δοση στη ΔΟΥ και μου βαλανε τοκο γιατι λεει οτι πληρωθηκε 1/04. το ΣαββατοΚυριακο δεν δουλευει το e-banking και την πατησα σα μ@λ@κας;
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 θέλει 1 εργάσιμη πάντα εγω σκέψου εκανα απο winbank πληρωμή πιστωτικής της alpha την Παρασκευή 12:30 και η πληρωμή καταχωρήθηκε 1/4, πόσο μάλλον για Σάββατο 1
vagos789 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Το e-banking δουλευει μεν αλλα το ΣΚ ειναι ΣΚ 1
ManFromEarth Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Γενικα η εφορια θελει να πληρωνεται την τελευταια εργασιμη του μηνα, επομενως μην το δενετε σκοινι κορδονι οτι φταιει το ebanking. 1
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 ευχαριστω παιδια. αρα ειναι θεμα εφοριας..θα παω απο βδομαδα να τους ρωτησω και απο κοντα
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Όταν πας να κάνεις την πληρωμή σου λέει ότι αν την κάνεις μετά τις 16:00 ή τις 18:00 δεν θυμάμαι σου λέει πως θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη.
Mr_Terror Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εισαι σιγουρος οτι πληρωσες εμπροθεσμα? Οι δοσεις μαρτιου ηταν να πληρωθουν μεχρι 29/3.Επισης πληρωμες μεσω ebanking τα σαββατοκυριακα, η πληρωμη πιανει την εργασιμη μερα.Δηλαδη Δευτερα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Mr_Terror
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι πληρωμες σε εφορια κανουν να εμφανιστουν στο taxis ακομα και 3+ μερες μερικες φορες αλλα μετρανε από όταν εγινε η πληρωμη. Ολες οι δοσεις για εφορια ληγουν παντα την τελευταια εργασιμη καθε μηνα . Σε παγια ρυθμιση 12 ή 24 δοσεων ακομα και για μερα καθυστεριση υπαρχει προσαυξηση 15% . Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα