Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εχω δοσεις στην εφορια και τις πληρωνω μεσω winbanking,προχθες εβαλα τη δοση του Μαρτιου,το Σαββατο 30/3,αλλα μπαινω σημερα να δω αν περαστηκε η δοση στη ΔΟΥ και μου βαλανε τοκο γιατι λεει οτι πληρωθηκε 1/04.

το ΣαββατοΚυριακο δεν δουλευει το e-banking και την πατησα σα μ@λ@κας;

Δημοσ.

θέλει 1 εργάσιμη πάντα 

εγω σκέψου εκανα απο winbank πληρωμή πιστωτικής της alpha την Παρασκευή 12:30 και η πληρωμή καταχωρήθηκε 1/4, πόσο μάλλον για Σάββατο 

• Thanks 1
Δημοσ.

Γενικα η εφορια θελει να πληρωνεται την τελευταια εργασιμη του μηνα, επομενως μην το δενετε σκοινι κορδονι οτι φταιει το ebanking.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όταν πας να κάνεις την πληρωμή σου λέει ότι αν την κάνεις μετά τις 16:00 ή τις 18:00 δεν θυμάμαι σου λέει πως θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι σιγουρος οτι πληρωσες εμπροθεσμα? Οι δοσεις μαρτιου ηταν να πληρωθουν μεχρι 29/3.Επισης πληρωμες μεσω ebanking τα σαββατοκυριακα, η πληρωμη πιανει την εργασιμη μερα.Δηλαδη Δευτερα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πληρωμες σε εφορια κανουν να εμφανιστουν στο taxis ακομα και 3+ μερες μερικες φορες αλλα μετρανε από όταν εγινε η πληρωμη.

Ολες οι δοσεις για εφορια ληγουν παντα την τελευταια εργασιμη καθε μηνα .

Σε παγια ρυθμιση 12 ή 24  δοσεων ακομα και για μερα καθυστεριση υπαρχει προσαυξηση 15% .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...