manosbr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλημέρα ! Ποιο θεωρείτε καλύτερη επιλογή το S9 ή το βασικό μοντέλο της 10ης σειράς galaxy S10e ? Καθώς έχουν παρόμοια τιμή
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Παρομοια τιμη δεν εχουν,αλλα καλυτερο ειναι το S10e σε ολα. 1
paris_chav Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ισως ο φίλος κοίταζε τις μεγάλες αλυσίδες που οι τιμές S9 και S10e είναι πιο κοντά σε σχέση με το skroutz που απέχουν γύρω στα 200 ευρώ. Eκτός αν εννοούσε το S9+ που (πάλι στις μεγάλες αλυσίδες) η τιμή του σχεδόν ταυτίζεται με αυτή του S10e. Στο skroutz πάλι υπάρχει σημαντική διαφορά. Στο δια ταύτα ισχύει αυτό που έγραψε ο Fulgore. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από paris_chav
manosbr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 ρωτάω διότι το S10e είναι το κατώτερο μοντέλο της σειράς S10, ενώ στη σειρά S9 υπήρχε μόνο 1. (σκεφτόμουν μηπως ειναι κάτι σαν το Iphone XR και XS, όπου το XR είναι κατά πολύ κατώτερο του XS). Οπότε να πάω χωρίς συζητηση σε S10e λέτε?
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, manosbr είπε ρωτάω διότι το S10e είναι το κατώτερο μοντέλο της σειράς S10, ενώ στη σειρά S9 υπήρχε μόνο 1. (σκεφτόμουν μηπως ειναι κάτι σαν το Iphone XR και XS, όπου το XR είναι κατά πολύ κατώτερο του XS). Οπότε να πάω χωρίς συζητηση σε S10e λέτε? Στην σειρα S9 υπαρχει το απλο S9 και το S9+(και το Note9 εν μερη). Το S10e ειναι οντως το κατωτερο μοντελο και εν μερη ειναι το αντιστοιχο Iphone xr αλλα η διαφορα ειναι οτι στην περιπτωση του S10e παιρνεις πολλα παραπανω απο οτι σε σχεση με το Iphone.
manosbr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 επίσης το S10e δεν έχει οθόνη edge. Δεν ξέρω κατά πόσο αρνητικό είναι αυτό.. μεταξύ S10e και XR προτιμώ το Samsung. Αυτο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει περίπτωση να υπερτερεί το S9 edge του S10e?
iddqdiddqd Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 S9 edge δεν υπάρχει. S9 απλό και S9 plus υπάρχουν. Βασικό ερώτημα: μέγεθος και σχήμα. Μη ρωτάς εμάς αν η edge οθόνη είναι καλό ή κακό. Εσύ θα το κρατάς. Δευτερη μεγάλη διαφορά, τo S9 εχει μία κάμερα, το S9+ έχει κανονική + tele (πες το ζουμ ιν), το s10e εχει κανονική + ultrawide (zoom out). Oθόνη το 10e έχει 1080 (προσωπικά σε κατάστημα που την είδα δεν ενοχλεί), τα άλλα 1440. Επεξεργαστής μεγάλη διαφορά υπέρ του S10e. Στη ram έχει 6 το S10e και το S9+ και 4 το S9. Μπαταρία: το S10e σίγουρα κερδάει το S9 λόγω επεξεργαστή και οθόνης. Με το S9+ μάλλον κοντά είναι. Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα S7 edge και περιμένω να πάει το 10e στο πεντακοσάρικο. Αλλά ξέρω ότι προσωπικά προτιμώ το μικρό μέγεθος και τη φλατ οθόνη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα