Milgiriath Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ινσομνιακς! Έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να πάρω ένα soundbar μιας και η τηλεόραση που πήρα πέρσυ (Sony XE-9005) παρά την απιστεύτη εικόνα της από θέμα ήχου δε λέει και πάρα πολύ. Η χρήση θα είναι 70% για Netflix/ταινίες κλπ και 30% για gaming μέσω Xbox One X και μπορώ να διαθέσω μέχρι 250€ , ισως 300 αλλά πολύ ζορισμένα. Με βάση αυτα τα κριτήρια η επιλογή που φάνηκε να είναι αρκετα καλή ήταν : https://www.skroutz.gr/s/9136674/Samsung-HW-K450.html Παρόλα αυτά επειδή γενικά σε θέματα ήχου θεωρώ τον εαυτό μου αγράμματο θα ήθελα τη βοήθειά σας αν όντως αυτό είναι μία καλή επιλογή με αυτό το budget ή αν υπάρχουν επιλογές καλύτερες. Επίσης, αν το κριτήριο ότι το συγκεκριμένο έχει και subwoofer σε σύγκριση με άλλα το ανεβάζει σε άλλο επίπεδο ή η διαφορά είναι μικρή?? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Milgiriath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δες την JBL Bar 2.1 αν θες σοβαρή ηχομπάρα. Μπορεί να δώσεις ελάχιστα παραπάνω αλλά θα πάρεις κάτι που θα παίζει τουλάχιστον δυνατά. Έρευνα αγοράς σημαίνει ότι πηγαίνεις να ακούσεις ηχομπάρες στημένες και με επίδειξη σε ταινίες π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milgiriath Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 12:05 ΠΜ, T. Jefferson είπε Δες την JBL Bar 2.1 αν θες σοβαρή ηχομπάρα. Μπορεί να δώσεις ελάχιστα παραπάνω αλλά θα πάρεις κάτι που θα παίζει τουλάχιστον δυνατά. Έρευνα αγοράς σημαίνει ότι πηγαίνεις να ακούσεις ηχομπάρες στημένες και με επίδειξη σε ταινίες π.χ. Ευχαριστω πολύ για την απάντηση... Προφανώς σκοπεύω να πάω να ακούσω πριν αγοράσω, απλά θέλω να γίνει πιο στοχευμενα. Στα λεφτά που μου πρότεινες είχα ακούσει καλά λόγια και για το Yamaha yas-207. Ξέρεις αν όντως ισχύει και πως συγκρίνεται με το jbl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 H yamaha έχει κάποιες ευκολίες παραπάνω, η JBL παίζει αρκετά δυνατότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα