kourtembeu Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Είμαι συνδρομητής της wind triple play απεριόριστα αστικά/υπεραστικά συν vision full pack.Είχα ενεργοποιήσει την προσφορά του black friday και από τη στιγμή της αίτησής μου αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα: 1) Η ενεργοποίηση καθυστέρησε 2 μήνες 2) Χρέωση των τελών της wind vision στον πρώτο λογαριασμό, ενώ στην προσφορά ήταν δωρεάν (τα οποία αφαιρέθηκαν μετά από αίτημά μου) 3) Χρέωση τεχνικού για επίσκεψη στην οποία ο τεχνικός διαπίστωσε πρόβλημα στο ρούτερ τους , το οποίο και διόρθωσε (χρέωση που επίσης αφαιρέθηκε μετά από αίτημά μου.) 4) Πολύ αργή σύνδεση 12 MgBps,΄κάτι που καθιστά αδύνατη την λειτουργία της wind vision όταν παράλληλα με Online gaming. 5) Ακανόνιστες χρεώσεις , αφού σε τρεις μήνες έχω πληρώσει τρία διαφορετικά ποσά με διαφορές 2 και 3 ευρώ μεταξύ τους. Έχω μία πρόταση από τη forthnet στα 36 ευρώ με απεριόριστα κινητά αστικά/ υπεραστικά, 24αρι ίντερνετ συν sports pack της nova ( χωρίς το nova cinema) Αξίζει η μετάβασή μου στην εταιρεία, τι πιστεύετε ; αυτή τη στιγμή πληρώνω περίπου 27 ευρώ.
turbat0s Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, kourtembeu είπε Αξίζει η μετάβασή μου στην εταιρεία, Πλην cosmote (διότι αυτή έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι), οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι διότι "κρέμονται" (έμμεσα ή άμεσα) από τα @@ της cosmote. Είναι εντελώς συγκυριακό και μή προβλέψιμο το αν θα έχεις συνολικά καλή ή κακή εμπειρία μαζί τους. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από turbat0s 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εγω νομιζω οτι τα περισσότερα προβλήματα τα έχει η εταιρεία που είσαι. 1
moumos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Εγώ πάντως συμπληρώνω φέτος την 5η χρονιά στην Nova στο πακέτο 3ple play και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Δορυφορική τηλεόραση, απεριόριστα σταθερά κ κινητά και ταχύτητα κοντά στα 17-18 mbps. Ελπίζω μόνο να διατηρηθεί η Νοβα σαν εταιρία κ να μην απορροφηθεί από τις άλλες. ☹️ 1
Nikolas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, moumos είπε Εγώ πάντως συμπληρώνω φέτος την 5η χρονιά στην Nova στο πακέτο 3ple play και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Δορυφορική τηλεόραση, απεριόριστα σταθερά κ κινητά και ταχύτητα κοντά στα 17-18 mbps. Ελπίζω μόνο να διατηρηθεί η Νοβα σαν εταιρία κ να μην απορροφηθεί από τις άλλες. ☹️ Το ίδιο και εγώ...μια χαρά ειναι έως τώρα.Επομενη λύση ΟΤΕ για εμένα ειτε Vodafone εάν κλείσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα