Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι συνδρομητής της wind triple play  απεριόριστα αστικά/υπεραστικά συν vision full pack.Είχα ενεργοποιήσει την προσφορά του black friday και από τη στιγμή της αίτησής μου αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα: 
1) Η ενεργοποίηση καθυστέρησε 2 μήνες 
2) Χρέωση των τελών της wind vision  στον πρώτο λογαριασμό, ενώ στην προσφορά ήταν δωρεάν (τα οποία αφαιρέθηκαν μετά από αίτημά μου)
3) Χρέωση τεχνικού για επίσκεψη στην οποία ο τεχνικός διαπίστωσε πρόβλημα στο ρούτερ τους , το οποίο και διόρθωσε (χρέωση που επίσης αφαιρέθηκε μετά από αίτημά μου.)
4) Πολύ αργή σύνδεση 12 MgBps,΄κάτι που καθιστά αδύνατη την λειτουργία της wind vision όταν παράλληλα με Online gaming.
5) Ακανόνιστες χρεώσεις , αφού σε τρεις μήνες έχω πληρώσει τρία διαφορετικά ποσά με διαφορές 2  και 3 ευρώ μεταξύ τους.

Έχω μία πρόταση από τη forthnet στα 36 ευρώ με απεριόριστα κινητά αστικά/ υπεραστικά, 24αρι ίντερνετ συν sports pack της nova ( χωρίς το nova cinema) 

Αξίζει η μετάβασή μου στην εταιρεία, τι πιστεύετε ; αυτή τη στιγμή πληρώνω περίπου 27 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, kourtembeu είπε

Αξίζει η μετάβασή μου στην εταιρεία,

Πλην cosmote (διότι αυτή έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι), οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι διότι "κρέμονται" (έμμεσα ή άμεσα) από τα @@ της cosmote.

Είναι εντελώς συγκυριακό και μή προβλέψιμο το αν θα έχεις συνολικά καλή ή κακή εμπειρία μαζί τους.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως συμπληρώνω φέτος την 5η χρονιά στην Nova στο πακέτο 3ple play και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Δορυφορική τηλεόραση, απεριόριστα σταθερά κ κινητά και ταχύτητα κοντά στα 17-18 mbps. Ελπίζω μόνο να διατηρηθεί η Νοβα σαν εταιρία κ να μην απορροφηθεί από τις άλλες. ☹️

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, moumos είπε

Εγώ πάντως συμπληρώνω φέτος την 5η χρονιά στην Nova στο πακέτο 3ple play και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Δορυφορική τηλεόραση, απεριόριστα σταθερά κ κινητά και ταχύτητα κοντά στα 17-18 mbps. Ελπίζω μόνο να διατηρηθεί η Νοβα σαν εταιρία κ να μην απορροφηθεί από τις άλλες. ☹️

Το ίδιο και εγώ...μια χαρά ειναι έως τώρα.Επομενη λύση ΟΤΕ για εμένα ειτε Vodafone εάν κλείσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...