Agony Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, macboy είπε MATRIX Που κολλάει το Matrix? The second Renaissance θα ενοεις. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Agony
padelelis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Για να μειώσουν το βάρος χρησιμοποίησαν τις μπαταρίες ως αντίβαρο και έβαλαν μόνο ένα σετ "πόδια" ,,😁
Human Soul Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Agony είπε Που κολλάει το Matrix? The second Renaissance θα ενοεις. Πιο creepy anime που ακόμα και σήμερα μου δημιουργεί αμηχανία.
Agony Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Human Soul είπε Πιο creepy anime που ακόμα και σήμερα μου δημιουργεί αμηχανία. Οντος πολυ μπροστα για την εποχη του και τρομερα δύσκολο να γίνει ταινία.
avrakotos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, giannisepit87 είπε Εδώ μέσα είστε όλοι τεχνολάγνοι; , δεν είναι όλα όμορφα και αγγελικά πλασμένα, δείτε τον τεχνοφασισμό και το τέλος των ψευδαισθήσεων Να τα δείχνουμε όλα, όχι μόνο τα δήθεν αθώα ρομπότ της Boston Dynamics αλλά και τις έρευνες που κάνει για τον στρατό, δημιουργώντας δολοφονικές μηχανές. Οι Αμερικάνοι πόσο "μπροστά" (τη Κινέζοι και Κορεάτες και κλπ μαλακίες ) είναι. τα πράγματα έχουν ξεφύγει....δείτε US Future Military Robots - DARPA Boston Dynamics - SKYNET TODAY . PART-1 US Future Military Robots - DARPA Boston Dynamics - SKYNET TODAY . PART-1 If you want to support the channel / Если хотите поддержать канал : Webmoney USD - Z789416365352 Webmoney EUR - ... Boston Dynamics All Prototypes Boston Dynamics All Prototypes Boston Dynamics adındaki kuruluşun google desteği ile ürettiği birkaç prototipin ürettiği fonksiyonları görüyoru.. WildCat | Boston Dynamics WildCat | Boston Dynamics τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν είμαι ούτε τεχνολάγνος ούτε τεχνοφοβικός....
AvitusOwl Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Επόμενο βήμα , η πρόσθεση φωνής Arnold Schwarzenegger με.τη γνωστή ατάκα : I'll be back ή get to the choppah. Το terminator πλησιάζει !! 😂
funbreaker Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 16 hours ago, avrakotos said: Εδώ μέσα είστε όλοι τεχνολάγνοι; , δεν είναι όλα όμορφα και αγγελικά πλασμένα, δείτε τον τεχνοφασισμό και το τέλος των ψευδαισθήσεων Να τα δείχνουμε όλα, όχι μόνο τα δήθεν αθώα ρομπότ της Boston Dynamics αλλά και τις έρευνες που κάνει για τον στρατό, δημιουργώντας δολοφονικές μηχανές. Οι Αμερικάνοι πόσο "μπροστά" (τη Κινέζοι και Κορεάτες και κλπ μαλακίες ) είναι. τα πράγματα έχουν ξεφύγει....δείτε US Future Military Robots - DARPA Boston Dynamics - SKYNET TODAY . PART-1 US Future Military Robots - DARPA Boston Dynamics - SKYNET TODAY . PART-1 If you want to support the channel / Если хотите поддержать канал : Webmoney USD - Z789416365352 Webmoney EUR - ... Boston Dynamics All Prototypes Boston Dynamics All Prototypes Boston Dynamics adındaki kuruluşun google desteği ile ürettiği birkaç prototipin ürettiği fonksiyonları görüyoru.. WildCat | Boston Dynamics WildCat | Boston Dynamics τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν είμαι ούτε τεχνολάγνος ούτε τεχνοφοβικός.... Δεν σε καταλαβαίνω. Σε κάθε τεχνολογικό μέσο υπάρχει η δυνατότητα κακής και καλής χρήσης. Η κακή χρήση είναι αυτονόητο πως είναι κατακριτέα αλλά τι ακριβώς προτείνεις; Να μην προχωρήσει η τεχνολογία λόγω του ενδεχομένου κακής χρήσης; Το παράδειγμα της φωτιάς νομίζω είναι αρκετό, μπορεί να ζεστάνει και να κάψει κόσμο.
avrakotos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Τι δεν καταλαβαίνεις φίλε funbreaker; στο τέλος της παρέμβασης μου λέω " δεν είμαι ούτε τεχνολάγνος ούτε τεχνοφοβικός.... " με λίγα λογία δεν είμαι ούτε εικονολάτρης ούτε εικονοκλάστης. Μη μου φέρνεις σε παρακαλώ το κλασικό και χιλιοειπωμένο παράδειγμα της καλής ή κακής χρίσης της τεχνολογίας, γιατί πάνω σε αυτό το παράδειγμα έχει σταθεί όλο το σύστημα της κυριαρχίας από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η τεχνολογία και η επιστήμη δεν είναι ουδέτερες, δεν είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου αλλά στην υπηρεσία των πολίτικων και οικονομικών ελίτ. Το σύστημα και εν προκείμενο το καπιταλιστικό έχει σαπίσει, βρίσκετε σε παρακμή και στον μεσαίωνα του. Το σημείο που του δίνει περαιτέρω το φιλί της ζωή ώστε να φαντάζει ότι ανανεώνετε είναι η τεχνολογία και λίγο η επιστήμη. Δες/δείτε σχετικά κείμενα μου στο σαιτ μου (παρακαλώ μην εκληφθούν ως προπαγάνδα) Κομπιούτερ και Κοινοτισμός – Μέρος Πρώτο: Τι είναι το ελεύθερο λογισμικό και αυτό Για μία δημοκρατική αντίληψη της επιστήμης και της τεχνολογίας
funbreaker Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 18 minutes ago, avrakotos said: Τι δεν καταλαβαίνεις φίλε funbreaker; στο τέλος της παρέμβασης μου λέω " δεν είμαι ούτε τεχνολάγνος ούτε τεχνοφοβικός.... " με λίγα λογία δεν είμαι ούτε εικονολάτρης ούτε εικονοκλάστης. Μη μου φέρνεις σε παρακαλώ το κλασικό και χιλιοειπωμένο παράδειγμα της καλής ή κακής χρίσης της τεχνολογίας, γιατί πάνω σε αυτό το παράδειγμα έχει σταθεί όλο το σύστημα της κυριαρχίας από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η τεχνολογία και η επιστήμη δεν είναι ουδέτερες, δεν είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου αλλά στην υπηρεσία των πολίτικων και οικονομικών ελίτ. Το σύστημα και εν προκείμενο το καπιταλιστικό έχει σαπίσει, βρίσκετε σε παρακμή και στον μεσαίωνα του. Το σημείο που του δίνει περαιτέρω το φιλί της ζωή ώστε να φαντάζει ότι ανανεώνετε είναι η τεχνολογία και λίγο η επιστήμη. Δες/δείτε σχετικά κείμενα μου στο σαιτ μου (παρακαλώ μην εκληφθούν ως προπαγάνδα) Κομπιούτερ και Κοινοτισμός – Μέρος Πρώτο: Τι είναι το ελεύθερο λογισμικό και αυτό Για μία δημοκρατική αντίληψη της επιστήμης και της τεχνολογίας Τί τι δεν κατάλαβα. Αυτό που σε ρώτησα: Τί προτείνεις. Το κράξιμο είναι εύκολο, το ερώτημα είναι αν είσαι κατά της φωτιάς επειδή υπάρχουν και βόμβες, εμπρηστές, κτλ.
avrakotos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Που σε έκραξα φίλε; και στο ερώτημα σου " Τί τι δεν κατάλαβα. Αυτό που σε ρώτησα: Τί προτείνεις. " απάντησα, αν δεν κατάλαβες ή βαριέσαι ή δεν γουστάρεις να διαβάσεις αυτά τα λήμματα που ποσταρα είναι δικό σου θέμα, τα Facebook τα σιχαίνομαι και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε αυτό το στυλάκι.
funbreaker Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, avrakotos said: Που σε έκραξα φίλε; και στο ερώτημα σου " Τί τι δεν κατάλαβα. Αυτό που σε ρώτησα: Τί προτείνεις. " απάντησα, αν δεν κατάλαβες ή βαριέσαι ή δεν γουστάρεις να διαβάσεις αυτά τα λήμματα που ποσταρα είναι δικό σου θέμα, τα Facebook τα σιχαίνομαι και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε αυτό το στυλάκι. Δεν μίλησα για κράξιμο προς εμένα αλλά προς την τεχνολογία. Δεν έχω κάποιο υφάκι με παρεξήγησες. Δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τα σεντόνια που έστειλες για ένα συγκεκριμένο ερώτημα που σου έκανα και μπορείς να απαντήσεις σε 3 σειρές να τελειώνουμε. Δεν θεωρώ πως απάντησες καθώς δεν είναι απάντηση σε ένα ερώτημα η παράθεση τεράστιων κειμένων. Άσε που κάτι μου λέει πως και να τα διαβαζα, είτε δεν θα απαντούσαν στο ερώτημά μου είτε το 95% του όγκου τους δεν θα χρειαζόταν για να πάρω την απάντηση που ζήτησα. Οπότε αν θες, απάντησέ μου σε αυτό που ρώτησα κι αν δεν θες δεν χάλασε κι ο κόσμος, ακόμα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από funbreaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα