rikino Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω τη γνωμη σας ποιο κινητο να παρω. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Έως 120€. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά: instagram ,facebook ,messenger ,badoo ,viber ,youtube. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: απο 5 ιντσες και πανω. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Μια μετρια καμερα ουτε παρα πολυ καλη ουτε χάλια και να εχει και μπροστινη καμερα. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Εναν αριθμο εχω αλλα δεν με ενδιαφερει αν ειναι sd η οχι. 😎 rom 2με 3 giga? δεν τα ξερω πολυ καλα αυτα. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι τόσο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Το ελλαχιστο 3000mah και παραπανω, θελω να κραταει καπως γιατι πολλες φορες ξεχναω να το φορτισω και βαζω λιγο να φορτισει μετα το ξαναβγαζω κτλ. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι αλλα για το εαν υπαρχει εγγυηση ισως καποιο μεγαλο καταστημα ? απ το σκρουτζ ομως αν εχω παλι εγγυηση κτλ δηλαδη ειναι το ιδιο θα ηθελα απο το σκρουτζ για ποιο οικονομικο η λετε να βγαινουν ελλατωματικα απ το σκρουτζ?. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Μονο για καινούργιο. ποια κινητα μου προτεινετε?
chios Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15430345/Xiaomi-Redmi-6-32GB.html#specs Σε αυτά τα λεφτά κάτι τέτοιο θα είσαι μια χαρά.
life is music Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, rikino είπε ευχαριστω πολυ να σαι καλα! Σε αυτά τα λεφτά αν βάλεις ένα 15 ρι παραπάνω πας στο huawei p smart
osfp1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοιγω νεο θεμα.....γνωριζει κανεις αν το p smart (2017) παιρνει android 9.0.Εχω βρει σαιτ που υποστηριζει οτι εντος του πρωτου εξαμηνου θα παρει και σε αλλο σαιτ λεει οτι δεν θα παρει καθολου.Ρωταω για λογαριασμο φιλου που το εχει. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα