Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είχα το Lenovo zuk 2 pro το οποίο το είχα ρίξει κάτω 1800 φορές και έσπασε σε πόσα σημεία... το θέμα είναι ότι σήμερα έπεσε γι ακόμα μια φορά με την ήδη ραγισμένη σε πόσα σημεία οθόνη, προς τα κάτω με αποτέλεσμα το πάνω μισό μέρος να μην δουλεύει. δεν μπορώ καν να βάλω τον κωδικό της κάρτας σιμ...

Ψάχνω επειγόντως ένα κινητό γιατί ξέμεινα. θέλω από μαγαζί στην Ελλάδα, να είναι γρήγορο με 4gb ram και 32-64gb χώρο. Να έχει πρόσφατη έκδοση λειτουργικού μέσα. να έχει και 2 χρόνια εγγύηση.

Δεν θέλω να κάνει τα λεφτά αυτά λόγο καλής κάμερες. προτιμώ να έχει δυνατό επεξεργαστή κλπ κλπ.

Βλέπω πολλά μοντέλα, διάβασα κι εδώ κάποια ποστ και άκρη δεν βγάζω...
Σε μάρκες Lenovo, Huawei, Xiaomi.

Παιχνίδια δεν παίζω.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vagtech είπε

Honor play στα 229 απο Κοτσωβολο, πλαισιο κλπ ... θα σε υπερκαλύψει στα πάντα. 

Αυτό το Honor όμως τι είναι? Σαν παρακλάδι της Huawei? Από ότι είδα έχει καλά χαρακτηριστικά.

Μόλις τώρα, 26ska είπε

Sony xz1,τουμπανακι.

Κι αυτό ωραίο φαίνεται αλλά την Sony την αποκλείω λόγο κακής εμπειρίας παλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Melissa_virus είπε

Αυτό το Honor όμως τι είναι? Σαν παρακλάδι της Huawei? Από ότι είδα έχει καλά χαρακτηριστικά.

Κι αυτό ωραίο φαίνεται αλλά την Sony την αποκλείω λόγο κακής εμπειρίας παλιά.

Η honor ειναι sub - brand της huawei. Έχει τον επεξεργαστή του p20, 64 gb μνήμη,  4 gb μνήμη ραμ, δίκαρτο, έχει πάρει εδω και καιρό το τελευταιο android pie, μεγάλη και ωραία σε απόδοση οθόνη, θύρα ακουστικών, nfc, αξιοπρεπή κάμερα με ηλεκτρονική σταθεροποίηση στο video, και από ελληνική αλυσίδα όχι σκρουτζ.

Επεξ/σία από vagtech
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Melissa_virus είπε

Λοιπόν είχα το Lenovo zuk 2 pro το οποίο το είχα ρίξει κάτω 1800 φορές και έσπασε σε πόσα σημεία... το θέμα είναι ότι σήμερα έπεσε γι ακόμα μια φορά με την ήδη ραγισμένη σε πόσα σημεία οθόνη, προς τα κάτω με αποτέλεσμα το πάνω μισό μέρος να μην δουλεύει. δεν μπορώ καν να βάλω τον κωδικό της κάρτας σιμ...

Ψάχνω επειγόντως ένα κινητό γιατί ξέμεινα. θέλω από μαγαζί στην Ελλάδα, να είναι γρήγορο με 4gb ram και 32-64gb χώρο. Να έχει πρόσφατη έκδοση λειτουργικού μέσα. να έχει και 2 χρόνια εγγύηση.

Δεν θέλω να κάνει τα λεφτά αυτά λόγο καλής κάμερες. προτιμώ να έχει δυνατό επεξεργαστή κλπ κλπ.

Βλέπω πολλά μοντέλα, διάβασα κι εδώ κάποια ποστ και άκρη δεν βγάζω...
Σε μάρκες Lenovo, Huawei, Xiaomi.

Παιχνίδια δεν παίζω.

Ευχαριστώ πολύ.

Σε αυτά τα λεφτά πας στα 140 ευρώ και αγοράζεις to χιαομι redmi note 5 3 32gb και θα είσαι μπόμπα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...