czarjuly Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, theripper7 είπε Αρχικα θελω να κανω μια άσχετη ερώτηση, πως το πηρε η κοπελα του οτι ενας αντρας 30 χρονων δεν εχει κανει σχεση αρα και σεξ; Μόνο σε σχέση υπάρχει το σεξ;🙄
theripper7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, czarjuly είπε Μόνο σε σχέση υπάρχει το σεξ;🙄 Προφανως και οχι αλλα γραφει: θεωρούσε τον εαυτό του άσχημο και ότι ποτέ δεν θα βρει κοπέλα, δεν θα κάνει ποτέ σεξ, ούτε οικογένεια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, theripper7 είπε Αρχικα θελω να κανω μια άσχετη ερώτηση, πως το πηρε η κοπελα του οτι ενας αντρας 30 χρονων δεν εχει κανει σχεση αρα και σεξ; Τωρα ως προς την ερωτηση σου καλα κανεις και νιωθεις προδομένος αλλα υπαρχει η δικαιολογια οτι ειναι η πρωτη του σχεση και σαν άμαθος τον κανει οτι θελει. Αμάν με κάτι τέτοιες απόψεις πλέον. Είμαι 31 και δεν έχω κάνει την παραμικρή σχέση, το έχω πάρει πλέον απόφαση οτι δεν είμαι για τέτοια για διάφορους λόγους που δεν θα κάτσω ούτε να αναλύσω ούτε να απολογηθώ σε κανέναν. Στο ίδιο μοτίβο με εμένα 2-3 στενοί/καλοί φίλοι και τα υπόλοιπα άτομα που μιλάω είτε τηλεφωνικά είτε αν τύχει και βγούμε έξω. Τώρα αν θα το πάρει στραβά ή όχι η οποιαδήποτε κοπέλα ή ο οποιοσδήποτε, δικό του θέμα. Επίσης το οτι δεν έχεις κάνει σχέση δεν σημαίνει οτι ο άλλος θα είναι υποχείριο του/της συντρόφου του, και μην ακούσω "εσύ δεν έχεις κάνει σχέση όταν θα κάνεις θα δεις κτλ". Όταν θέλεις βάζεις τις κοκκινές γραμμές σου και κάνεις τα κουμάντα σου με τον εαυτό σου. Για όλα τα υπόλοιπα έχω καλυφτεί από άλλους σε αυτά που ήθελα να πω. Το λάθος σου ήταν οτι έδωσες περισσότερα σε κάποιο που δεν έδωσε, ούτε ψυχολόγος θα είσαι ούτε τίποτα, άμα θέλει ο άλλος ας πάει σε ειδικό να κοιτάξει τα προβλήματά του, και εγώ είχα κολλητό που έπαθε κατάθλιψη, παραλίγο να διαλυθεί η επικοινωνία μας και κατ' επέκταση η φιλία μας με την συμπεριφορά που παρουσίαζε και η οποία ήταν αποτέλεσμα της κατάθλιψης, έβαλε τα δυνατά του, πήγε σε ψυχίατρο, ακολούθησε χρόνια αγωγή με φάρμακα, έκανε τις προσπάθειές του και μετά από λίγα φαίνεται να ξεφεύγει από το πρόβλημα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Βασίλης_29
kara Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Διάβασα με πολύ προσοχή όσα έγραψες. Η γνώμη μου είναι ότι τους φίλους τους έχουμε και τους έχουμε διαλέξει λόγω πολύ σημαντικών λόγων. Λόγων που σε μεγάλο βαθμό είναι ασυνείδητοι, δεν τους γνωρίζουμε ούτε οι ίδιοι. Η προδοσία που περιγράφεις είναι μια δική σου ερμηνεία με την οποία δεν συμφωνώ. Γιατί οι φίλοι δεν είναι ας πούμε κάποια επένδυση που πρέπει να επιστρέψει κάτι. Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί γιατί περίμενες κάποια ανταπόκριση στα όσα έχεις κάνει. Να σου πω ότι πηγαίνω προς τα πενήντα και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αγάπη και φιλία είναι να δίνεις όχι να παίρνεις. Δίνε λοιπόν όσο και όταν πρέπει και δεν θα ξανανιώσεις ποτέ έτσι. Και μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί ή κακοί. Οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά και μένουν ίδιοι. Ο φίλος σου είναι εκεί. Όπως και εσύ. Μην τον εγκαταλείπεις αλλά υπόμεινε. Και οι άλλοι μας υπομένουν, μην νομίζεις. Φίλος είναι και αυτός που σε περιμένει. Το ξέρω γιατί και εγώ όταν είχα προβλήματα με περιμέναν οι φίλοι μου. Και οι φίλοι μας δεν είναι τέλειοι, αλλά τους αγαπάμε με τα ελλατώματά τους. Κάτι τελευταίο, ο φίλος σου παρά τις εξωτερικές ευκολίες (πχ χρήματα δουλειά κλπ) έχει περάσει δυσκολίες. Δεν μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή του για χρόνια. Ίσως αυτό που ζει τώρα να είναι ένα μεγάλο άλμα για αυτόν και να αισθάνεται φόβο για το πως να τα καταφέρει. Ίσως λοιπόν να προσπαθεί να κρατηθεί περισσότερο στη σχέση του (για να μην τη χάσει) και λιγότερο στη φιλία του, την οποία ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και δεν φοβάται τόσο πολύ ότι θα τη χάσει. 3
Bspus Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Iamthagod είπε Άρα δεν έχεις φίλους, έχεις άτομα με τα οποία κάνεις απλά παρέα. Θα συμφωνησω και εγω με τον @slk200gr Δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες. Όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να κάνουμε καλαμπούρι, να κάνουμε ή να μας κάνει τον ψυχολόγο, να πιούμε ένα καφέ, να παίξουμε video games κτλ. Ως εκεί. Δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να προσπαθουμε να καταταξουμε κοσμο σε φιλους γνωστους κλπ. Τα ορια δεν ειναι σαφη και διαφερουν αναλογα με την ερμηνεια του καθενος. Ομως ετσι οπως το λες μου φαινεται σαν να θεωρεις οτι ο φιλος (υποθετικα, αφου λες οτι δεν πιστευεις οτι υπαρχουν!) θα πρεπει να σε αφηνει να τον θεωρεις δεδομενο. Σε καμια περιπτωση δεν θα συμφωνουσα με αυτο. Ειναι αδυνατο να εκτιμησεις κατι που θεωρεις δεδομενο, οποτε οποιαδηποτε σχεση (φιλικη και μη) που παει προς τα εκει, μακροπροθεσμα θα αποτυχει. Θα βιηθησω καποιον φιλο μου στην αναγκη του αλλα θα το κανω προθυμα οταν καταλαβαινω οτι το αναγνωριζει, ασχετα απο την ικανοτητα του να ανταποδωσει. Και εκτιμω ανθρωπους που φερονται αναλογως σε μενα
Iamthagod Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, Bspus είπε Δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να προσπαθουμε να καταταξουμε κοσμο σε φιλους γνωστους κλπ. Τα ορια δεν ειναι σαφη και διαφερουν αναλογα με την ερμηνεια του καθενος. Ομως ετσι οπως το λες μου φαινεται σαν να θεωρεις οτι ο φιλος (υποθετικα, αφου λες οτι δεν πιστευεις οτι υπαρχουν!) θα πρεπει να σε αφηνει να τον θεωρεις δεδομενο. Σε καμια περιπτωση δεν θα συμφωνουσα με αυτο. Ειναι αδυνατο να εκτιμησεις κατι που θεωρεις δεδομενο, οποτε οποιαδηποτε σχεση (φιλικη και μη) που παει προς τα εκει, μακροπροθεσμα θα αποτυχει. Θα βιηθησω καποιον φιλο μου στην αναγκη του αλλα θα το κανω προθυμα οταν καταλαβαινω οτι το αναγνωριζει, ασχετα απο την ικανοτητα του να ανταποδωσει. Και εκτιμω ανθρωπους που φερονται αναλογως σε μενα Καθόλου. Προσωπικά βοηθώ όποιον μπορώ ( όχι οικονομικά) χωρίς να αποζητώ αντάλλαγμα. Στα 30 μου έχω καταλάβει από τις προσωπικές μου σχέσεις φιλίας ότι είναι πολύ ρευστές, ευμετάβλητες και εφήμερες και ότι ο κόσμος κινείται ως επί το πλείστον με βάση το συμφέρον. Πχ ο κολλητός μου ότι κατηγορούσε σε εμένα για το χρόνο που μιλούσα παλιά στο τηλέφωνο με σχέσεις μου, ο χρόνος που αφιέρωνα κτλ, ο ίδιος τα έκανε μετέπειτα στα 30φευγα του όλα στον υπερθετικό βαθμό και η εκτίμηση δεν έγινε μόνο από εμένα. Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις όμως ατόμων που κάνουμε-κάναμε παρέα ισχύει αυτό. Ίσως όμως και άλλους να ρωτήσεις να πουν το ίδιο και για εμένα. Μικρότερος πίστευα στην πραγματική φιλία, τώρα πια δεν πιστεύω καλά καλά ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ ατόμων που έχουν ίδιο αίμα είναι αυτονόητες, είτε γονέα-παιδιού , είτε αδερφού-αδερφού κτλ.
Narayan Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, slk200gr είπε πλεον 50 εχω καταλαβει οτι φιλος πραγματικος με την ενοια που θελουμε δεν υπαρχει ,υπαρχει ο φιλος για καφε,παρεα ,ταξιδια και εκει καπου τελειωνει το στορυ ,αν προσπαθησεις να ζητησεις περισσοτερα απλα θα πληγωθεις ,αν θελεις πραγματικα εναν φιλο να σε αγαπαει και να σε στεκεται παρε Σκυλο Αυτό ακριβώς. "Φίλους" έχουμε για να καλύψουμε κάποια κενά που έχουμε στη ζωή μας, όταν μεγαλώνοντας καλύπτονται αυτά τα κενά με οικογένεια, δουλειά, οικονομική ευχέρεια, μειώνεται και η ανάγκη για αλληλοστήριξη. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις αλλά στο περιβάλλον μου βλέπω πως και εγώ και οι παλιοί μου "φίλοι" πλέον έχουμε τις δικές μας ζωές και δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε η ανάγκη για συναναστροφή. 2
Imola Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η έννοια της φιλίας είναι υπερτιμημένη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν φίλοι/φίλες. Δεν είχα και ούτε πρόκειται. Και μια "φιλική" συμβουλή στον "φίλο" που ανέδειξε το θέμα: Έμαθες, βελτιώθηκες, εξελίχθηκες. Κλείστο το θέμα, προχώρα παρακάτω και μην κοιτάς πίσω.
pontez2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, slk200gr είπε πλεον 50 εχω καταλαβει οτι φιλος πραγματικος με την ενοια που θελουμε δεν υπαρχει ,υπαρχει ο φιλος για καφε,παρεα ,ταξιδια και εκει καπου τελειωνει το στορυ ,αν προσπαθησεις να ζητησεις περισσοτερα απλα θα πληγωθεις ,αν θελεις πραγματικα εναν φιλο να σε αγαπαει και να σε στεκεται παρε Σκυλο Δεν έχω την ηλικία σου, έχεις μεγαλύτερη εμπειρία, έχω ομως μια μικρή ένσταση εδω. Ο άνθρωπος του καφέ, της παρέας, του ταξιδιού, ειναι πραγματικά φίλος? Διότι εμενα μου κάνει απλά ως "γνωστος". "Φίλος", "Αδελφός", είναι έννοιες που μπαίνουν σε άλλη κατηγορία. Νομιζω οτι καταλαβαίνεις πότε ο άλλος ειναι φίλος σου και πότε παρέα για τον καφέ. Βαριέμαι να δίνω παραδείγματα, άλλωστε θεωρω οτι δεν έχει νόημα. Ο σκύλος ειναι κάτι άλλο. (μεγάλωσα με σκύλο, καταλαβαινω ακριβως τι λες) Και απορώ μάλιστα με τα δεκάδες likes. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σου από τις ανθρωπινες φιλίες, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Άλλοι έχουμε δώσει και έχουμε πάρει απο φιλίες που έχουν διάρκεια. Και έχουμε τσακωθεί και έχουμε προδωθεί και έχουμε συγχωρέσει. Οι πράξεις μετράνε πάντα. Στα @@ μου αν δε βγω για καφέ με τον "φιλο", όταν αυτός θα σκοτωθεί να τρέξει για πάρτυ μου, χωρίς καν να τον έχω ενημερώσει σε μια ανάγκη. Οταν ως δια μαγείας θα έχει μάθει οτι κάτι μου συμβαίνει. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από pontez2 3
Orion's Belt Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δυστυχώς οι αληθινές φιλίες στις μέρες μας είναι σπάνιες, και δύσκολα μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί κάποιον άλλον, από προσωπική πείρα, έχω καταλήξει να είμαι ένας κοσμικός "μοναχός", με αναγκαίες επαγγελματικές συναναστροφές, βαρετές οικογενειακές συναθροίσεις, απαραίτητες κοινωνικές συναναστροφές με γονείς άλλων παιδιων στα πάρτυ της κόρης μου. Μέχρι να βρεθεί κάποιος/α που θα μπορώ πραγματικά να εμπιστευτώ και να νιώθω οτι δεν με ζηλεύει κτλ... είμαι κλεισμένος πολύ καλά στο καβούκι μου, και απλά παρατηρώ τον κόσμο. Τα παραπάνω τα δικαιολογώ μετά από άπειρες πισώπλατες μαχαιριές από φίλους και συγγενείς, που εκεί που έδινες αγάπη και ενδιαφέρον, εισέπραττες φθόνο και κακια 5
slk200gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, pontez2 είπε Δεν έχω την ηλικία σου, έχεις μεγαλύτερη εμπειρία, έχω ομως μια μικρή ένσταση εδω. Ο άνθρωπος του καφέ, της παρέας, του ταξιδιού, ειναι πραγματικά φίλος? Διότι εμενα μου κάνει απλά ως "γνωστος". "Φίλος", "Αδελφός", είναι έννοιες που μπαίνουν σε άλλη κατηγορία. Νομιζω οτι καταλαβαίνεις πότε ο άλλος ειναι φίλος σου και πότε παρέα για τον καφέ. Βαριέμαι να δίνω παραδείγματα, άλλωστε θεωρω οτι δεν έχει νόημα. Ο σκύλος ειναι κάτι άλλο. (μεγάλωσα με σκύλο, καταλαβαινω ακριβως τι λες) Και απορώ μάλιστα με τα δεκάδες likes. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σου από τις ανθρωπινες φιλίες, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Άλλοι έχουμε δώσει και έχουμε πάρει απο φιλίες που έχουν διάρκεια. Και έχουμε τσακωθεί και έχουμε προδωθεί και έχουμε συγχωρέσει. Οι πράξεις μετράνε πάντα. Στα @@ μου αν δε βγω για καφέ με τον "φιλο", όταν αυτός θα σκοτωθεί να τρέξει για πάρτυ μου, χωρίς καν να τον έχω ενημερώσει σε μια ανάγκη. Οταν ως δια μαγείας θα έχει μάθει οτι κάτι μου συμβαίνει. σε αυτα τα θεματα δυσκολα να διαφωνησει κανεις οτι και να πει καποιος,εαν σε σενα βαινουν ολα καλα χαιρομαι πολυ και ευχομαι να ειναι παντα ετσι ,αν εσυ και φιλοι σου ειναι παντρεμενοι και παλι εχετε αυτην την καλη σχεση χαιρομαι ακομα περισσοτερο,εγω προσωπικα ουτε το βιωσα αυτο ποτε αλλα ουτε ξερω καποιο που το βιωσε ,στα χαχαχουμπα ολοι καλοι στα δυσκολα ως εκ μαγεις ολοι εξαφανιζονται ,θεωρησε λοιπον τον εαυτο σου εξαιρετικα σπανια περιπτωση και πολυ τυχερο 1
pontez2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε θεωρησε λοιπον τον εαυτο σου εξαιρετικα σπανια περιπτωση και πολυ τυχερο Πραγματικά δεν ξέρω αν ειμαι τυχερός ή όχι. Σίγουρα έχω απογοητευτεί κι εγω απο φιλίες, σχέσεις κτλ. Απλά σε κάποια φάση κατάλαβα πως οι φιλίες χτίζονται πάνω σε πράξεις και παραστάσεις και όχι στη καθημερινότητα. Το να νιώσεις αγάπη για κάποιον/α δεν ειναι εύκολο. Πρέπει να έχει δημιουργηθεί ένας πολύ ισχυρός δεσμός, βασισμένος σε ξεχωριστά κοινά βιώματα, δυσάρεστα ή ευχάριστα. (πχ το να πας για "γκομενάκια" -απολογουμαι απο τις κυρίες του φόρουμ, ειναι απλά τρόπος του λέγειν:P - δεν ειναι κάτι ξεχωριστό. Το να κλαίει ο άλλος μαζί σου σα μωρό όμως επειδή βίωσε μια απώλεια οποιουδήποτε είδους, δεν συμβαίνει καθημερινά) 4
Stamer Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, kara είπε Διάβασα με πολύ προσοχή όσα έγραψες. Η γνώμη μου είναι ότι τους φίλους τους έχουμε και τους έχουμε διαλέξει λόγω πολύ σημαντικών λόγων. Λόγων που σε μεγάλο βαθμό είναι ασυνείδητοι, δεν τους γνωρίζουμε ούτε οι ίδιοι. Η προδοσία που περιγράφεις είναι μια δική σου ερμηνεία με την οποία δεν συμφωνώ. Γιατί οι φίλοι δεν είναι ας πούμε κάποια επένδυση που πρέπει να επιστρέψει κάτι. Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί γιατί περίμενες κάποια ανταπόκριση στα όσα έχεις κάνει. Να σου πω ότι πηγαίνω προς τα πενήντα και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αγάπη και φιλία είναι να δίνεις όχι να παίρνεις. Δίνε λοιπόν όσο και όταν πρέπει και δεν θα ξανανιώσεις ποτέ έτσι. Και μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί ή κακοί. Οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά και μένουν ίδιοι. Ο φίλος σου είναι εκεί. Όπως και εσύ. Μην τον εγκαταλείπεις αλλά υπόμεινε. Και οι άλλοι μας υπομένουν, μην νομίζεις. Φίλος είναι και αυτός που σε περιμένει. Το ξέρω γιατί και εγώ όταν είχα προβλήματα με περιμέναν οι φίλοι μου. Και οι φίλοι μας δεν είναι τέλειοι, αλλά τους αγαπάμε με τα ελλατώματά τους. Κάτι τελευταίο, ο φίλος σου παρά τις εξωτερικές ευκολίες (πχ χρήματα δουλειά κλπ) έχει περάσει δυσκολίες. Δεν μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή του για χρόνια. Ίσως αυτό που ζει τώρα να είναι ένα μεγάλο άλμα για αυτόν και να αισθάνεται φόβο για το πως να τα καταφέρει. Ίσως λοιπόν να προσπαθεί να κρατηθεί περισσότερο στη σχέση του (για να μην τη χάσει) και λιγότερο στη φιλία του, την οποία ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και δεν φοβάται τόσο πολύ ότι θα τη χάσει. Όχι οτι διαφωνώ με τα περισσότερα σχόλια που έγιναν, αλλά το δικό σου με καλύπτει περισσότερο. Χωρίς να μπω στην διαδικασία να ψυχολογήσω τον TS ή τον φίλο του... φιλία σημαίνει απλά Αγάπη (όπως το είπες). Κοιτάς να δίνεις δηλαδή και το αν πέρνεις έρχεται δεύτερο. Αυτή είναι η πραγματική αγάπη η οποία συναντάται εξαιρετικά σπάνια όχι μόνο μεταξύ φίλων αλλά και μεταξύ σχέσεων. Από τον κολλητό μου π.χ. (που γνωριζόμαστε απο πολύ μικροί) δεν θα περίμενα να τρέξει σε περίπτωση ανάγκης. Στην πραγματικότητα, θα ήταν ο τελευταίος που θα ενημέρωνα! Ωστόσο γνωρίζω (και έχω αποδεχτεί) ότι έτσι είναι. Δεν εννοώ οτι θα με έγραφε στα @@ του, απλά ο άνθρωπος δεν το πολυέχει με άσχημες καταστάσεις. Τώρα... ασχέτως αν κάνω καλά ή όχι που εγώ έχω τρέξει (και θα έτρεχα) αμέσως σε ανάγκη, το θέμα είναι πάνω απ'όλα ότι το ξέρω! Έχω επίγνωση για μένα, το οποίο είναι από μόνο του ασπίδα για μελλοντικές πικρίες. Αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλα τα πράγματα/καταστάσεις και γι'αυτό δεν πρέπει να παραλείπουμε και τον 1ο καλό μας φίλο... τον εαυτό μας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Stamer είπε Όχι οτι διαφωνώ με τα περισσότερα σχόλια που έγιναν, αλλά το δικό σου με καλύπτει περισσότερο. Χωρίς να μπω στην διαδικασία να ψυχολογήσω τον TS ή τον φίλο του... φιλία σημαίνει απλά Αγάπη (όπως το είπες). Κοιτάς να δίνεις δηλαδή και το αν πέρνεις έρχεται δεύτερο. Αυτή είναι η πραγματική αγάπη η οποία συναντάται εξαιρετικά σπάνια όχι μόνο μεταξύ φίλων αλλά και μεταξύ σχέσεων. Από τον κολλητό μου π.χ. (που γνωριζόμαστε απο πολύ μικροί) δεν θα περίμενα να τρέξει σε περίπτωση ανάγκης. Στην πραγματικότητα, θα ήταν ο τελευταίος που θα ενημέρωνα! Ωστόσο γνωρίζω (και έχω αποδεχτεί) ότι έτσι είναι. Δεν εννοώ οτι θα με έγραφε στα @@ του, απλά ο άνθρωπος δεν το πολυέχει με άσχημες καταστάσεις. Τώρα... ασχέτως αν κάνω καλά ή όχι που εγώ έχω τρέξει (και θα έτρεχα) αμέσως σε ανάγκη, το θέμα είναι πάνω απ'όλα ότι το ξέρω! Έχω επίγνωση για μένα, το οποίο είναι από μόνο του ασπίδα για μελλοντικές πικρίες. Αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλα τα πράγματα/καταστάσεις και γι'αυτό δεν πρέπει να παραλείπουμε και τον 1ο καλό μας φίλο... τον εαυτό μας. ναι, η αγαπη μπορει να ειναι μονομερης και φιλια σημαινει αγαπη, αλλα χρειαζεται και οι δυο να αγαπουν το φιλο τους, μονομερης αγαπη ΔΕΝ ειναι φιλια
qwertyuiop2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Tην καλύτερη κουβέντα μου την έχει πει σε τυχαία συνάντηση τρομερά εύστροφος και πνευματώδης αλβανός μετανάστης σε υπεραστικό τρένο. Του είπα κάτι για φίλους μου, και απάντησε άμεσα και αποφασιστικά "Τώρα λες φίλοι και φίλοι, καλά κάνεις, είσαι μικρό παιδί. Από μία ηλικία και μετά σκέφτεσαι δύο πράγματα μόνο. Εκείνη, κι εκείνη". Μου έδειξε προς την κατεύθυνση της νεαρής γυναίκας του που δεν ήξερε γρι ελληνικά και νανούριζε το νήπιο κοριτσάκι τους. Διαβάζοντας τους μεγαλύτερους εδώ και βλέποντας ποια πορεία ακολουθούν οι ερωτικές και φιλικές σχέσεις στην ηλικία των 25, μπορώ να πω ότι το tendency είναι να συμφωνήσω μαζί σας. Εξαιρούνται όσοι μετατρέπονται σε αιώνιους μισότρελους γερόλυκους, που μένουν μόνοι, συνάπτουν εφήμερες σχέσεις με μισότρελες γερολύκαινες και ζούν - πεθαίνουν κατά το διάσημο αρχαιοελληνικό ρητό: Ο παντρεμένος ζει σα σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος, ο μοναχός ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σα σκύλος. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα