Moderators stormrain Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Απορώ πώς μερικοί φτάνετε να κάνετε τόσο πολλά. Εμένα μου αρέσει και το χιτ της νικοτίνης και η μυρωδιά του καπνού (ειδικά με αλκοόλ και παρέα). Οπότε μένω στο πακέτο / μήνα, δεν έχω καμία εξάρτηση και έχω όλα τα μπενεφιτς με μόνο αρνητικό την ελαφρά αύξηση καρκινικού κινδύνου. Δεν αισθάνεστε χάλια το σύμπαν σας αν κάνετε πάνω από 6-7 τη μέρα; Ποσο καιρο καπνίζεις?
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Απορώ πώς μερικοί φτάνετε να κάνετε τόσο πολλά. Μάλλον δεν έχεις δει το post το δικό μου στο thread! Είναι στην πρώτη σελίδα του thread! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από skiabox
qwertyuiop2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, stormrain είπε Ποσο καιρο καπνίζεις? Πολύ αραιό, τύπου 1-5 το μήνα από τα 18 μου, 10-15-20 το μήνα εδώ και 2-3 χρόνια. Είμαι 24.
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 hours ago, qwertyuiop2 said: Οπότε μένω στο πακέτο / μήνα, δεν έχω καμία εξάρτηση και έχω όλα τα μπενεφιτς με μόνο αρνητικό την ελαφρά αύξηση καρκινικού κινδύνου. 1
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Υπάρχουν και οι χαρακτήρες από ατόφιο χάλυβα που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ όπως είμαι εγώ για παράδειγμα! 1
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, skiabox είπε Υπάρχουν και οι χαρακτήρες από ατόφιο χάλυβα που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ όπως είμαι εγώ για παράδειγμα! υπαρχει και ο Κωνσταντινος Κατακουζηνος. δεν ειναι κακο να δοκιμαζει κανεις εμπειριες, αρκει να βαζει το μυαλουδακι του να δουλεψει.
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε υπαρχει και ο Κωνσταντινος Κατακουζηνος. δεν ειναι κακο να δοκιμαζει κανεις εμπειριες, αρκει να βαζει το μυαλουδακι του να δουλεψει. Ποιος είναι αυτός; Επίσης δεν είναι κακό να σκέφτεσαι. Ξέρω ότι είμαι στο 1%. Αν χρησιμοποιούσαν όλοι το μυαλό τους δεν θα χρεοκοπούσε και η χώρα κάθε 10 χρόνια. 1
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Ποιος είναι αυτός; ενας αποστειρωμενος παρθενος απο ενα tv series
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε ενας αποστειρωμενος παρθενος απο ενα tv series Αυτό ακριβώς εννοούσα ότι πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι. Στον υπόλοιπο πλανήτη δεν ισχύει ότι το να προσέχεις την υγεία σου ισούται με έναν αποστειρωμένο παρθένο.
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Αυτό ακριβώς εννοούσα ότι πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι. Στον υπόλοιπο πλανήτη δεν ισχύει ότι το να προσέχεις την υγεία σου ισούται με έναν αποστειρωμένο παρθένο. οπως δεν ισχυει οτι αν δοκιμασεις τσιγαρο αυτοματως δεν προσεχεις την υγεια σου, αλλα φανταζομαι αυτο το προσπερνας.
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Σύμφωνα με τελευταία έρευνα πάει καπάκι και με το χαμηλό IQ οπότε δεν σε συμφέρει να συνεχίσεις να είσαι υπερ.
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Σύμφωνα με τελευταία έρευνα πάει καπάκι και με το χαμηλό IQ οπότε δεν σε συμφέρει να συνεχίσεις να είσαι υπερ. ειμαι υπερ τινος;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε οπως δεν ισχυει οτι αν δοκιμασεις τσιγαρο αυτοματως δεν προσεχεις την υγεια σου, αλλα φανταζομαι αυτο το προσπερνας. και γιατι να το δοκιμασεις δηλαδη? αντικειμενικα δεν προσφερει τιποτα, οτιδηποτε "θετικο" εχει ειναι μονο εαν εισαι ΗΔΗ καπνιστης. οτιδηποτε αλλο, αγχος, στεναχωριες, κλπ, λυνεται και με πιο ασφαλης μεθοδους
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε και γιατι να το δοκιμασεις δηλαδη? αντικειμενικα δεν προσφερει τιποτα, οτιδηποτε "θετικο" εχει ειναι μονο εαν εισαι ΗΔΗ καπνιστης. οτιδηποτε αλλο, αγχος, στεναχωριες, κλπ, λυνεται και με πιο ασφαλης μεθοδους παιδια μην μου πρηζετε, εγραψα σε προηγουμενο μηνυμα οτι προτεινω με τα 1000 να το κοψει ο ΤS. κι επισης ειπα κι εγω οτι γνωριζω πως δεν προσφερει απολαυση παρα μονο ανακουφιση απο τον εθισμο. απλα δεν νομιζω οτι καποιος μπορει να κοκορευται οτι ειναι αδαμαντινος χαρακτηρας επειδη δεν ετυχε να δοκιμασει τσιγαρο. μου βγαζει εναν ελιτισμο που δεν μου αρεσει. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε παιδια μην μου πρηζετε, εγραψα σε προηγουμενο μηνυμα οτι προτεινω με τα 1000 να το κοψει ο ΤS. κι επισης ειπα κι εγω οτι γνωριζω πως δεν προσφερει απολαυση παρα μονο ανακουφιση απο τον εθισμο. απλα δεν νομιζω οτι καποιος μπορει να κοκορευται οτι ειναι αδαμαντινος χαρακτηρας επειδη δεν ετυχε να δοκιμασει τσιγαρο. μου βγαζει εναν ελιτισμο που δεν μου αρεσει. δεν ξερω τι συζητας γενικα, εγω αναφερθηκα εδω 17 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε οπως δεν ισχυει οτι αν δοκιμασεις τσιγαρο αυτοματως δεν προσεχεις την υγεια σου, αλλα φανταζομαι αυτο το προσπερνας. με πιο τροπο προσεχεις την υγεια σου οταν δοκιμαζεις κατι το οποιο ειναι αντικειμενικα κακιστο γι αυτην? επισης, δεν ειναι τυχαιο αμα θα βαλεις τσιγαρο στο στομα σου, δεν εχω δει κανεναν να πεφτει με το στομα πανω στο "κωλο" αναμενου τσιγαρου Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα