HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, skiabox είπε Δηλαδή μόνο οι αιμοσταγείς δικτάτορες έχουν καθαρή σκέψη; ΛΟΛ Σπίρτο είσαι.
skiabox Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Τελικά ποιος σκότωσε πιο πολλούς ο Στάλιν ή ο Χίτλερ;
HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Τελικά ποιος σκότωσε πιο πολλούς ο Στάλιν ή ο Χίτλερ; Το τσιγάρο πασά μου. 1
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Oι θεριακληδες ειναι πολυαριθμο στρωμα της κοινωνιας, πραγματικη , μεσω των φορων τους , ραχοκοκκαλια της οικονομιας Να στε καλα παιδια να...καπνιζετε , κλεινουμε τοσες τρυπες του προυπολογισμου με την βοηθεια σας 🤣 1
j2k Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Η μεγαλυτερη μαλακια της ζωης μου ευτυχως το εκοψα. Ο πνευμονας ειναι το λιγοτερο... Κανει πτωση ευφυιας δημιουργικοτητας πτωση στυσης και αντοχης και γενικα οσοι κανπιζουνε ειναι βαρια τοξικομανεις. Για να το κοψω εφαγα την απολυτη φρικη για τουλαχιστο 2-3 μηνες λογω στερητικου συνδρομου δεν ειναι απλο πραμα η απεξαρτηση ειναι πολυ εθιστικη η νικοτινη. 1
pirmen56 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το 67% των ανθρώπων που καπνίζουν θα πεθάνουν από κάποιο πρόβλημα σχετιζόμενο με το κάπνισμα. https://bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12916-015-0281-z Επίσης σε μελέτη του ισραηλινού στρατού βρέθηκε ότι το κάπνισμα σχετίζεται με σημαντική πτώση του IQ. Η νοημοσύνη εδράζεται στον εγκέφαλο και όχι σε κάποιο φάντασμα που κατοικεί μέσα μας. Λογικό είναι να πέφτει η απόδοση όταν το ποτίζεις δηλητήρια το μηχάνημα. Θετικά επιδρά η γυμναστική, ιδίως στα πόδια. https://www.sciencedaily.com/releases/2010/04/100401151746.htm Αναφορά σε κείμενο Tracking 18- to 21-year-old men enlisted in the Israeli army in the largest ever study of its kind, he has been able to demonstrate an important connection between the number of cigarettes young males smoke and their IQ. The average IQ for a non-smoker was about 101, while the smokers' average was more than seven IQ points lower at about 94, the study determined. The IQs of young men who smoked more than a pack a day were lower still, at about 90. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από pirmen56
j2k Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω μετα 6 μηνες που εκοψα κερδισα πολλες μοναδες στα test iq. Το ποσο μπουνταλιασμο μου ειχε κανει στον εγκεφαλο το καταλαβα μετα τη διακοπη οπου η αποδοση μου σε δυσκολες νοητικες δραστηριοτητες αυξηθηκε κατακορυφα.. Το εκοψα με βοηθια ηλεκτρονικου πολυ σταδιακα και παρολο που το εκοψα σταδιακα το στερητικο τους πρωτους 3 μηνες ειτανε απολυτη φρικη. Επισης η διαφορα στο σεξ χαωδης... εγγυημενα το τσιγαρο κανει προβλημα στη συχνοτητα/ποιοτητα/ποσοτητα/διαρκεια της στυσης Αφου οποιος το κοβει νομιζει οτι εχει αρρωστια και θελει συνεχεια σεξ. Το μυστικο ειναι η σταδιακη απεξαρτηση απο τη νικοτινη... κοψιματα μαχαιρι εχουνε ποσοστα επιτυχιας αστεια πχ 1-2%. Η σταδιακη και αργη διακοπη σε βαθος χρονου με υποκαταστατα νικοτινης εχει τις λιγοτερες παρενεργιες και τα καλυτερα ποσοστα επιτυχιας. Προσοχη η ΣΩΣΤΗ διακοπη γινετε μονο με υποκαταστατα νικοτινης πχ ηλεκτρονικο τσιγαρο/nicorette πιπακια/τσιχλες/αυτοκολλητα ΟΧΙ με ψυχοφαρμακα που δινουνε οι πνευμονολογοι/ψυχιατροι αυτα ειναι πολυ τοξικα ψυχοφαρμακα που εχουνε καποιες παρενεργιες παρα πολυ σοβαρες οποτε δεν αξιζουνε το ρισκο. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από j2k
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, skiabox είπε Εγώ με το που βλέπω άτομο να καπνίζει χάνω πάσα ιδέα. Για να κάνει με τόση ευκολία κακό στην υγεία του, φανταστείτε πόσα άλλα κουσούρια θα έχει σαν χαρακτήρας. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κουσούρια κι αδυναμίες. Κανείς δεν είναι τέλειος, κι αν υπήρχε ένα τέτοιο άτομο θα ήταν αφόρητα βαρετό γιατί δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί με κανέναν και σε τίποτα. Όλη η τέχνη προέκυψε από προβληματικά άτομα σε μια βαθύτερη αναζήτηση του εαυτού τους. Ο Πικάσο ήταν γυναικάς. Ο Μότζαρτ είχε διπολική διαταραχή και ήταν καταθλιπτικός. Ο Ντύλαν Τόμας ήταν αλκοολικός, όπως και ο Λόρδος Βύρων αλλά και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ. Ο Μαρκ Τουέην κάπνιζε σαν καμινάδα. Και πάει λέγοντας. Κάποιος που νομίζει ότι δεν έχει κουσούρια δεν μπορεί να ταυτιστεί με κανέναν άλλο και στο τέλος καταλήγει να το παίζει υπεράνω στα πάντα. Σου θυμίζει κάτι όλο αυτό;
FilipposMD Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, j2k είπε Προσοχη η ΣΩΣΤΗ διακοπη γινετε μονο με υποκαταστατα νικοτινης πχ ηλεκτρονικο τσιγαρο/nicorette πιπακια/τσιχλες/αυτοκολλητα ΟΧΙ με ψυχοφαρμακα που δινουνε οι πνευμονολογοι/ψυχιατροι αυτα ειναι πολυ τοξικα ψυχοφαρμακα που εχουνε καποιες παρενεργιες παρα πολυ σοβαρες οποτε δεν αξιζουνε το ρισκο. Δεν έχω το χρόνο να το αναλύσω τώρα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Τα πιο υψηλά ποσοστά διακοπής τα έχουν οι καπνιστές που πηγαίνουν σε ιατρεία διακοπής καπνίσματος, όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες προτείνουν την καταλληλότερη προσέγγιση σε συνεργασία με τον καπνιστή. 1
xp-user Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Σαν καπνιστης -27 χρονια- και σαν τεως καπνιστης για 15 χρονια πλεον εχω να πω οτι αν το εχεις παρει αποφαση να το κοψεις ειναι πολυ ευκολο.Εγω μια βδομαδα ειχα στερητικα τα αντιμετωπισα με νικορετ και ολα αυτα τα χρονια δεν το ζητησα ποτε.Ενα θεμα με τα κιλα υπαρχει τα 6-7 ειναι το στανταρ ,γνωστος ειχε παρει 60,εγω ειχα παρει 40😃 εκανα sleeve και ησυχασα.
skiabox Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, xp-user είπε Σαν καπνιστης -27 χρονια- και σαν τεως καπνιστης για 15 χρονια πλεον εχω να πω οτι αν το εχεις παρει αποφαση να το κοψεις ειναι πολυ ευκολο.Εγω μια βδομαδα ειχα στερητικα τα αντιμετωπισα με νικορετ και ολα αυτα τα χρονια δεν το ζητησα ποτε.Ενα θεμα με τα κιλα υπαρχει τα 6-7 ειναι το στανταρ ,γνωστος ειχε παρει 60,εγω ειχα παρει 40😃 εκανα sleeve και ησυχασα. Φίλε σύμφωνα με νεότερες έρευνες κιλά και ακινησία είναι χειρότερα και από τσιγάρο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Φίλε σύμφωνα με νεότερες έρευνες κιλά και ακινησία είναι χειρότερα και από τσιγάρο! ενω με το τσιγαρο κινησε θες να μας πεις? 🤣 καλο δεν ειναι κανενα, αλλα αμα πρεπει να διαλεξεις (που ΔΕΝ πρεπει) τα κιλα ειναι σαφως καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα