Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι το θέμα είναι λίγο too much. Δε γνωρίζω αλλά μέλη τι προτιμήσεις σε πίτσες έχετε. Δύο τελευταίες φορές που έφαγα Pepperoni Lovers έχασα τον ύπνο μου.

Έιχε κανένας άλλος θέματα;

Δημοσ.

οι καούρες δεν λειτουργούν ομαδικά, άμα τρώγανε και άλλοι το ίδιο ακριβώς φαγητό δεν σημαίνει ότι θα τους έπιανε και αυτούς.

Κατά τάλλα ευτυχώς είναι κάτι πολύ εύκολο να αντιμετωπιστεί με μασώμενες παστίλιες, που δρουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πολύ αποτελεσματικά

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα μ εχουν πειραξει οι πιτσες τους και αρκετα ατομα απο γνωστους, δουλεια κλπ με αποτελεσμα καουρες και πριονοκορδελα. Και γενικα υπαρχουν παραπονα γι αυτους

Δημοσ.

Τα καυτερά και τα λιπαρά φταίνε για τις καούρες,κοινώς οισοφαγικές παλινδρομήσεις ,ο γαστρεντερολόγος σας είναι ο κατάλληλος για να δώσει οδηγίες και φάρμακα προστασίας στομάχου! 

• Like 2
Δημοσ.

Με πεπερόνι λάβερς οφείλω να πω πως η "εξάτμιση" έδινε ρέστα. Μιλάμε ακουγόμουν σαν μηχανάκι ντελιβερά.

Πρου πρου πρου και δώστου πρου πρου πρου και πρου πρου πρου. Ούτε κουδούνια χτύπαγα βέβαια ούτε έμπαινα ανάποδα σε μονόδρομους :lol: .

Μόνο το "Arbeit Macht Frei" έλειπε από την είσοδο του σπιτιού μου και θα μουν ότι πλησιέστερο στο Auswitch επί Β΄ ΠΠ.

Ωστόσο δεν νομίζω να ναι πρόβλημα της Hut αλλά μάλλον το πεπερόνι είναι κομματάκι βαρύ για αρκετά στομάχια!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, chill said:

Με πεπερόνι λάβερς οφείλω να πω πως η "εξάτμιση" έδινε ρέστα. Μιλάμε ακουγόμουν σαν μηχανάκι ντελιβερά.

Πρου πρου πρου και δώστου πρου πρου πρου και πρου πρου πρου. Ούτε κουδούνια χτύπαγα βέβαια ούτε έμπαινα ανάποδα σε μονόδρομους :lol: .

Μόνο το "Arbeit Macht Frei" έλειπε από την είσοδο του σπιτιού μου και θα μουν ότι πλησιέστερο στο Auswitch επί Β΄ ΠΠ.

Αποτέλεσμα εικόνας για too much info

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο χρονών είσαι; εγώ στα 22 έτρωγα τα πάντα και δεν καταλάβαινα τίποτα. 10 χρόνια μετά, τώρα που είμαι 32, το στομάχι μου παραπονιέται με το παραμικρό. Από εκεί που έτρωγα πίτσες και πιτόγυρα 2-3 φορές την εβδομάδα, τώρα τρώω 1 φορά κάθε 2 εβδομάδες και αν. Μήπως πρέπει να αλλάξεις την διατροφή σου;

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...