Mr.Grey Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Για σας! Έχω στην κατοχή μου έναLg Leon H340n... Αφού κάποτε το rootαρα κ έβαλα ένα σωρό utilities APK s μέσα κ έκανα μαντάρα τις ρυθμίσεις της kernel κ των CPUs, (χωρίς σχόλια, εξηγώ απλά τι έγινε)κρασαριζε όλη την ώρα, το τηλ αυτό έμεινε στην άκρη για 2 χρόνια περίπου μιας κ λίγο πριν μ' αφήσει χρόνους μετέφερα ότι μπόρεσα σαυτο που έχω τώρα. Κάποια στιγμή ξανά βρέθηκε μπροστά μου κ βάλθηκα να το κάνω unbreak... Έως τώρα όλες μου οι απόπειρες ήταν άκαρπες, μάλιστα όταν τοπιασα ξανά στα χέρια μου άνοιξε δύο τρεις φορές σε safemode απ'ότι κατάλαβα αργότερα κ έπειτα αυτό ήταν... τώρα μονίμως μένει κλειστό, πατάς το power, δεν ανταποκρίνεται κ αν ανοίξει πέφτει σε bootloop ή μου πετάει κάτι TZ crash report οθόνες κ εκεί τελειώνει όλη η ιστορία... να σημειωθεί ότι τελευταία έγιναν προσπάθειες να flasfαριστει με εργαλεία, ένα της Lg κ ένα άλλο πρόγραμμα παρόμοιο, η διαδικασία εκτελέστηκε αμέτρητες φορές μετο κάθε ένα απ'τα δύο άλλα τα αποτελέσματα ήταν άκαρπα όπως προανέφερα κ τέλος αποκλειστεί το fastrecovery ή factory reset, το κάνω κ όταν πάει να το ξεκινήσει πάλι πέφτει bootloop... Θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει αν γνωρίζει κάτι επί του θέματος γιατί εγώ το ομολογώ, γνώσεις σε υπολογιστές έχω αλλά αυτά είναι πολύ εξεζητημένα για μένα κ δεν μου περισσεύει ο χρόνος για να τα γνωρίσω... Κ πάλι ευχαριστώ για την κατανόηση!
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μάλλον έχεις γνώσεις περισσότερες από εμάς. Αλλά πέραν του "εγωιστικου" στοιχείο για να το φτιάξεις, το τηλέφωνο είναι τόσο παλιό που το αγοράζεις για ένα κομμάτι ψωμί. Οπότε μην στενοχωριέσαι.
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Mr.Grey είπε Για σας! Έχω στην κατοχή μου έναLg Leon H340n... Αφού κάποτε το rootαρα κ έβαλα ένα σωρό utilities APK s μέσα κ έκανα μαντάρα τις ρυθμίσεις της kernel κ των CPUs, (χωρίς σχόλια, εξηγώ απλά τι έγινε)κρασαριζε όλη την ώρα, το τηλ αυτό έμεινε στην άκρη για 2 χρόνια περίπου μιας κ λίγο πριν μ' αφήσει χρόνους μετέφερα ότι μπόρεσα σαυτο που έχω τώρα. Κάποια στιγμή ξανά βρέθηκε μπροστά μου κ βάλθηκα να το κάνω unbreak... Έως τώρα όλες μου οι απόπειρες ήταν άκαρπες, μάλιστα όταν τοπιασα ξανά στα χέρια μου άνοιξε δύο τρεις φορές σε safemode απ'ότι κατάλαβα αργότερα κ έπειτα αυτό ήταν... τώρα μονίμως μένει κλειστό, πατάς το power, δεν ανταποκρίνεται κ αν ανοίξει πέφτει σε bootloop ή μου πετάει κάτι TZ crash report οθόνες κ εκεί τελειώνει όλη η ιστορία... να σημειωθεί ότι τελευταία έγιναν προσπάθειες να flasfαριστει με εργαλεία, ένα της Lg κ ένα άλλο πρόγραμμα παρόμοιο, η διαδικασία εκτελέστηκε αμέτρητες φορές μετο κάθε ένα απ'τα δύο άλλα τα αποτελέσματα ήταν άκαρπα όπως προανέφερα κ τέλος αποκλειστεί το fastrecovery ή factory reset, το κάνω κ όταν πάει να το ξεκινήσει πάλι πέφτει bootloop... Θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει αν γνωρίζει κάτι επί του θέματος γιατί εγώ το ομολογώ, γνώσεις σε υπολογιστές έχω αλλά αυτά είναι πολύ εξεζητημένα για μένα κ δεν μου περισσεύει ο χρόνος για να τα γνωρίσω... Κ πάλι ευχαριστώ για την κατανόηση! Να φανταστώ ότι χρησιμοποίησες kdz !
Mr.Grey Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 3/4/2019 στις 8:21 ΠΜ, tz_aristotelis είπε Μάλλον έχεις γνώσεις περισσότερες από εμάς. Αλλά πέραν του "εγωιστικου" στοιχείο για να το φτιάξεις, το τηλέφωνο είναι τόσο παλιό που το αγοράζεις για ένα κομμάτι ψωμί. Οπότε μην στενοχωριέσαι. Πίστεψε με δεν έχω την πολυτέλεια να το κάνω ως πρόκληση αλλά περισσότερο από ανάγκη! Χρειάζομαι ένα Android τηλ κ πραγματικά θα συμβιβαστώ κ με την επισκευή αυτού του... αρχαίου entry level όπως κ ναχει γιατί με το παρόν τελικά το υπερνίκησαν τα αρνητικά του, δυστυχώς, καλό κ τίμιο το Lumiaακι, αλλά αυτά τα windows κ όλη αυτή η ιδιαίτερη φύση του γενικότερα με κούρασαν πραγματικά! Κ αν μου ακούστηκε πολύ σαν κομπλιμέντο tz_aristotelis, δεν ξέρω την τύφλα μου, χρόνο αν έχεις κ προσπαθήσεις να βρεις μια άκρη, τελείως άσχετος νασαι θα την βρεις! Απλά κάπου εδώ εγώ κουράστηκα πες το, να μην πω, πολύ χρόνο έφαγα κ επειδή ήδη έγραψα πολλά κ θα γίνω κουραστικός, σευχαριστω για τον χρόνο σου, πολύ σεβαστή η απάντηση σου, αλλά αν δεν ήμουν σε τέτοια θέση δεν θα ασχολιομουν μ' αυτό το... Μόλις τώρα, Mr.Grey είπε Πίστεψε με δεν έχω την πολυτέλεια να το κάνω ως πρόκληση αλλά περισσότερο από ανάγκη! Χρειάζομαι ένα Android τηλ κ πραγματικά θα συμβιβαστώ κ με την επισκευή αυτού του... αρχαίου entry level όπως κ ναχει γιατί με το παρόν τελικά το υπερνίκησαν τα αρνητικά του, δυστυχώς, καλό κ τίμιο το Lumiaακι, αλλά αυτά τα windows κ όλη αυτή η ιδιαίτερη φύση του γενικότερα με κούρασαν πραγματικά! Κ αν μου ακούστηκε πολύ σαν κομπλιμέντο tz_aristotelis, δεν ξέρω την τύφλα μου, χρόνο αν έχεις κ προσπαθήσεις να βρεις μια άκρη, τελείως άσχετος νασαι θα την βρεις! Απλά κάπου εδώ εγώ κουράστηκα πες το, να μην πω, πολύ χρόνο έφαγα κ επειδή ήδη έγραψα πολλά κ θα γίνω κουραστικός, σευχαριστω για τον χρόνο σου, πολύ σεβαστή η απάντηση σου, αλλά αν δεν ήμουν σε τέτοια θέση δεν θα ασχολιομουν μ' αυτό το... Όσο για σένα φίλε Saruman123 αυτό που μου λες είναι η μορφή του αρχείου, σωστά!? Μια φορά με την σουίτα της Lg κατέβαζα online όλη την rom(ναι, δεν έχω σταθερή γραμμή, ήρωας), έπειτα με το άλλο πρόγραμμα πήγα κ κατέβασα σύμφωνα με οδηγίες τις αυτές εκδόσεις που ήταν για αυτό το μοντέλο σε Greece μια με lollipop κ μια με marshmallow (την επόμενη αν είναι αυτή). Όλες μα όλες τις φορές, η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά πάντα όταν άνοιγε η συσκευή έπεφτε σε bootloop κ κάποια ίσως στιγμή πέταγε κ μια οθόνη με crash report κ δε ξέρω τι... Όσο για το τι χρησιμοποίησα εγώ!? Το εργαλείο της Lg το Lg Pcsuite (νομίζω) κ το Lg flash tool... Όπως είπα κ στην αρχή το τηλέφωνο το rootαρα αλλά πρέπει να έκανα πολλές βλακείες, γιατί είχα βάλει μέσα ένα σωρό utilities που μπαίνουν μόνο με root access. Απ' αυτά που μου έλεγε στις οθόνες του crash, επειδή είχα κατεβάσει κ μια εφαρμογή που bootαρει η συσκευή σε install new ROM interface κτλ δίχως δηλαδή να χρειάζεται να γίνει μέσω pc πρέπει κάτι να έχει να κάνει με ένα πρόγραμμα που λέγεται TWRP νομίζω... Κ πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας κ όλα αυτά που γράφω ελπίζω να βοηθάνε τουλάχιστον κάπως την κατάσταση... Saruman123 συγνώμη φίλε μου! Ναι! Η απάντηση είναι ναι, kdz μορφής ήταν τα αρχεία κ απ' τη σουίτα μέχρι το flash κ γενικά όλα όπως έγραψα παραπάνω, καθώς αυτά υπέδειξαν οι όποιοι οδηγοί σε tube κ διάφορα sites που βρήκα μου έλεγαν ότι υπήρχε άριστη συμβατότητα με την συσκευή αυτή! Αλλά κ πάλι θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου κ γιατί όχι κ όποιου άλλου γνωρίζει κάτι παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα