flipingphones Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 καλησπερα εχω ενα xiaomi note 4x που μου κανει το εξης οταν κανω κληση δεν μαυριζει η οθονη και μενει ανοιχτος ο φωτισμος.κανονικα εχει αισθητηρα που στις κλησεις ενεργοποιειται?εχει την τελευταια αναβαθμιση επανω.εχει κανενας το μοντελο αυτο να μου πει αν υπαρχει αισθητηρας επανω?
jammal Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 εχει αισθητηρα και θελει καλιμπραρισμα θα πας ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-και θα πατησεις 5 η 6 φορες το εκδοση kernel θα σε παει στο μενου για καλιμπραρισμα αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το ALS/PS (proximity sensor) ο αισθητηρας ειναι μια μικρη οπη αριστερα απο το ακουστικο κανε και τα υπολοιπα που εχει εκει δεν ειναι κακο
flipingphones Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 το light sensor γραφει pass το proximity γραφει fail.τι αλλο μπορω να κανω?
Alexandros_D Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, flipingphones είπε το light sensor γραφει pass το proximity γραφει fail.τι αλλο μπορω να κανω? Δες λίγο και αυτό το βίντεο να δεις αν θα λυθεί με αυτό που κάνει ο τύπος. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Alexandros_D
flipingphones Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 το δοκιμασα δυστηχως τα ιδια μου κανει
flipingphones Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 το ανοιξα και το καθαρισα κατι θα ειχε μεσα στον αισθητηρα γιατι μολις το συναρμολογησα παλι δουλευει κανονικα οπως πριν.ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
flipingphones Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 μια τελευταια ερωτηση εχω μονο στο μοντελο η μπαταρια ξεφορτιζει γρηγορα.διαβασα σε διαφορα σαιτ οτι ειναι το μοντελο ετσι ισχυει αυτο?
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ανάλογα την χρήση και την φόρτιση που του έχεις κανει. Αν ήταν και μεταχειρισμένο ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος?
flipingphones Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 απλα βλεπω οτι αδειαζει λιγο πιο γρηγορα και εχω διαβαζει οτι και με αλλη μπαταρια παλι τα ιδια θα κανει λογικα.εχω κανει διαφορες ρυθμισεις και το παρακολουθω τωρα να δω πως θα παει.απλα θελω να δω αν εχει και καποιος αλλος το μοντελο αυτο και να μου πει την αποψη του και αν του κανει τα ιδια. 30 λεπτά πριν, flipingphones είπε απλα βλεπω οτι αδειαζει λιγο πιο γρηγορα και εχω διαβαζει οτι και με αλλη μπαταρια παλι τα ιδια θα κανει λογικα.εχω κανει διαφορες ρυθμισεις και το παρακολουθω τωρα να δω πως θα παει.απλα θελω να δω αν εχει και καποιος αλλος το μοντελο αυτο και να μου πει την αποψη του και αν του κανει τα ιδια. 30 λεπτά πριν, flipingphones είπε απλα βλεπω οτι αδειαζει λιγο πιο γρηγορα και εχω διαβαζει οτι και με αλλη μπαταρια παλι τα ιδια θα κανει λογικα.εχω κανει διαφορες ρυθμισεις και το παρακολουθω τωρα να δω πως θα παει.απλα θελω να δω αν εχει και καποιος αλλος το μοντελο αυτο και να μου πει την αποψη του και αν του κανει τα ιδια. ανεβαζω και την εικονα απο την μπαταρια και την χρηση
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Το λειτουργικό σύστημα φταίει. Βλέπω ότι έχεις πορτοκάλι την μπάρα για την μπαταρία. Αν έχεις βάλει εξοικονόμηση ενέργειας βγαλτην γιατί μόνο κακό κάνεις. Το κινητό το είχα και μου κρατούσε 2 μέρες η μπαταρία σε νορμάλ χρήση. Σε φουλ 1 μέρα άνετα. Εδώ υπάρχουν κάποια tips για την μπαταρία https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/
flipingphones Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 εβγαλα την εξοικονομηση ενεργειας και εκανα αυτα που λεει το αρθρο για την μπαταρια.μπορω να κανω κατι αλλο?
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, flipingphones είπε εβγαλα την εξοικονομηση ενεργειας και εκανα αυτα που λεει το αρθρο για την μπαταρια.μπορω να κανω κατι αλλο? Όχι. Τώρα άστο κανά δυο μέρες να δεις πως θα τα πάει. Επίσης έχεις κάνει ποτέ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στις αναβαθμίσεις?
flipingphones Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 θα το κανω αργοτερα το φορματ θα το δοκιμασω 2 μερες και αν συνεχισει θα παραγγειλω μπαταρια
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανε μια δοκιμη χωρις το τζαμακι πανω. Μια φιλη μου με s7 ειχε καποτε προβλημα με το τζαμακι της που ενεργοποιουσε παντα τον proximity sensor και το κινητο δεν εκλεινε ποτε. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα