Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγνοουσα την υπαρξη του (οπως αρκετοι αλλοι φανταζομαι) και ψηνομαι να παω με παρεα για macro φωτογραφιση με φουλ εξοπλισμο και χαλαρη βολτα. Εχει κανεις αποψη αν ειναι ασφαλες ως μερος η μπορει να μας τη πεσουν μολις σκασουμε μυτη με τις φωτογραφικες?  Πηγαινει κοσμος το σ/κ? Εχει security?

Δημοσ.

Και εγώ την αγνοούσα παρόλο που είμαι από εκεί κοντά. Να σας την πέσουν τι εννοείς; Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα από κάθε άποψη.

12 λεπτά πριν, duende είπε

Αγνοουσα την υπαρξη του (οπως αρκετοι αλλοι φανταζομαι) και ψηνομαι να παω με παρεα για macro φωτογραφιση με φουλ εξοπλισμο και χαλαρη βολτα. Εχει κανεις αποψη αν ειναι ασφαλες ως μερος η μπορει να μας τη πεσουν μολις σκασουμε μυτη με τις φωτογραφικες?  Πηγαινει κοσμος το σ/κ? Εχει security?

Δημοσ.
36 minutes ago, duende said:

Είχα πάει πριν κάνα χρόνο περίπου, ημέρα Κυριακή. Είχε φουλ κόσμο, οικογένειες κλπ, (ομολογουμένως περισσότερο στη καφετέρια ) που έχει.

Δε θυμάμαι να είχε security.

Οι φωτογραφίες στα άρθρα σίγουρα το κολακεύουν, (όχι ότι δεν είναι ωραία) . Για μια βολτούλα καλά είναι, απλά για μένα είναι μακριά.

Αυτό που συγκράτησα ήταν μια λιμνούλα που είχε ένα αρκετά μεγάλο koi fish (ή σαν koi  έλος πάντων).

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήγα την περασμένη Κυριακή το απόγευμα. Γενικά μου φάνηκε πολύ προσεγμένος και περιποιημένος ο χώρος και αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

Όσον αφορά την ασφάλεια δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θεωρώ ακραίο το σενάριο να σου την πέσει κάποιος μέσα στο πάρκο.

• Thanks 1
Δημοσ.

επειδή έχω πάει αρκετές φορές, συνήθως έχει οικογένειες με παιδιά και γενικότερα καλό κόσμο. είναι αρκετά προσεγμένος όμως σε αρκετά σημεία τα φυτά που έχουν βάλει έχονυ γίνει λίπασμα. πάντως για βολτούλα καλό είναι ειδικά εάν έχεις παιδιά

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάω κάθε χρόνο μαζί με τα παιδάκια απο ένα summer camp. 

Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι πρωινες ώρες το καλοκαίρι ειναι 100% safe ...τίποτα το περίεργο δεν είδα και είμαι πολύ ψείρας .

Πάρα πολύ όμορφος κήπος .

Επίσης φύλακα έχει πάντα ..στην πόρτα...τωρα όταν πήγε ο φίλος μπορεί να έτυχε .

Έχει και ένα ωραίο καφέ !

Καλές βόλτες!

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι, πηγαίνω με τον κουμπάρο και την βαφτιστήρα συχνά βόλτα εκεί 

Έχει και ωραίες μαμάδες συνήθως :P :P :P

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Αν δειτε κανεναν καμμενο με dslr, 2-3 φακους, φλας και τριποδο να φωτογραφιζει ζωυφια, μαλλον εγω θα ειμαι😊

Δημοσ.

ειναι πολυ μακρυα. θα παω πεδιο του αρεως που ειναι και ασφαλεστερα..

Spoiler

να κανουν λικε οσοι χαχανισαν/γελασαν απο μεσα τους

Δημοσ.
4 ώρες πριν, duende είπε

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Αν δειτε κανεναν καμμενο με dslr, 2-3 φακους, φλας και τριποδο να φωτογραφιζει ζωυφια, μαλλον εγω θα ειμαι😊

Έχω δει αρκετούς με φωτογραφικό εξοπλισμό να βολτάρουν και να τραβανε φωτογραφίες.Εννοείται πως δεν υπάρχει κανενας φόβος να σου την πέσει κάποιος.

Ο κόσμος που πάει στον κήπο, είναι κυρίως οικογένειες με παιδιά,περιπατητές και αρκετοί που κάνουν την προπόνησή τους στο τρεξιμο.Υπάρχει και σεκιούριτι στην είσοδο.

Σαββατοκύριακα μετα τις 10:00,να ξέρεις μαζεύει παρα πολύ κόσμο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...