Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εδω και δυο χρονια ειμαι κατοχος ενως huawei p9 lite και η μπαταρια του εδω και λιγο καιρο εχει αρχισει να τελειωνει παρα πολυ γρηγορα καθως και να σβηνει το τηλεφωνο ενω εχω πχ 30% μπαταρια, ρωτησα σε μαγαζι για να μου το αλλαξουνε και λενε ειναι μοντελο του 2018 η του 2017 (απο την φωτογραφια που επισυναπτω φαινεται ποιο ειναι ?) ? σκεφτομαι να παρω την παρακατω μπαταρια  και δεν ξερω αν αυτη η μπαταρια  λετε να ταιριαζει στο τηλεφωνο μου? https://www.skroutz.gr/s/9901380/Huawei-HB366481ECW-P9.html?from=catspan&keyphrase=huawei+p9+lite+%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1

riki.jpg

Δημοσ.

στο σκρουτζ αν γραψεις μπαταρια huawei p9 lite ειναι ακριβως ιδια και ιδια τιμη εχει στο περιπου με αυτη του ebay απ το λινκ του saruman, αλλα μπορει να μην ειναι η αυθεντικη στο σκρουτζ ε ?

Σε καταστημα Γερμανος αν το παω και τους πω να βαλουν την αυθεντικη μπαταρια λετε να υπαρχει προβλημα η να γινει καμια στραβη να μην βαλουν αυθεντικη κτλ ? επίσημη αντιπροσωπεια εχει αθηνα αγρινιο και πατρα απο οτι βλεπω εγω μενω Βεροια (αν και μερικες φορες παω Λαρισα και Θεσσαλονικη για βολτα) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...