Drunkard Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, Anaisthitos είπε Επισης το gmail προσφερει: - δωρεαν παρακολουθηση - πωληση των προσωπικων σου δεδομενων σε διαφημιστικες εταιριες Ε δεν ειναι αυτα features? Εαν θελεις να τα αποφευγεις ολα αυτα μπορεις να στελνεις με ταχυδρομικο περιστέρι
punky Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι ρε! Και τότε είχαμε όλοι οι πληβείοι yahoo και κάτι άσχετα, και περίμενα πότε θα μου εμφανίσει ευκαιρία για register με εκείνη την ειδοποίηση στο gmail, τελικά όταν κατάφερα και άνοιξα κάπου το 2006-7, το έβλεπαν κάτι τύποι σε ένα σεμινάριο που πήγα, μου έλεγαν για πες μας τι κονέ έχεις και άνοιξες gmail..... εγώ με ένα χαμόγελο δεν τους έλεγα τίποτα 😁 Ναι ενώ αν ανοίξεις με δικό σου domain θα έχεις την super ασφάλεια. Ψάρακες :p
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλά τότε δεν είχα ούτε internet. Ένα yahoo είχα που το έκανα register από το μάθημα της πληροφορικής στο λύκειο p:
chakotay7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Για τα ελληνικά σε αυτό το smart compose ούτε λόγος έτσι; Ε βάλτε τα τουρκικά τότε εκεί στην γκουγκλ, αφού το πράμα το πάτε με την οκά!...
Anaisthitos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 6:24 ΠΜ, Drunkard είπε Εαν θελεις να τα αποφευγεις ολα αυτα μπορεις να στελνεις με ταχυδρομικο περιστέρι ετσι παει? νομιζα υπαρχουν νομοι που προστατευουν τα προσωπικα σου δεδομενα, σορρυ δεν ηξερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα