Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πρωταπριλιά διάλεξε και πάλι η Google για να ανακοινώσει δύο χρήσιμες λειτουργίες στο Gmail, το οποίο έκλεισε τα 15 χρόνια λειτουργίας.

Η πιο ενδιαφέρουσα από τις δύο λειτουργίες ονομάζεται "Send Later" και αποτελούσε μέχρι σήμερα μία από τις χτυπητές απουσίες στη δημοφιλή υπηρεσία email. Επιλέγοντας το "Send Later", ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει το πότε ακριβώς θα γίνει η αποστολή του email του. Είναι ενδεικτικό ότι η εταιρεία προωθεί τη λειτουργία αυτή ως χρήσιμη για μια «καλύτερη ψηφιακή ζωή» αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνυμάτων μόνο σε ώρες εργασίας, και όχι κατά τη διάρκεια ωρών ξεκούρασης στο σπίτι. 

Η λειτουργία ενεργοποιείται σταδιακά στους χρήστες της υπηρεσίας και θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της και στις mobile εφαρμογές του Gmail για Android και iOS. Προκειμένου να κάνει πιο χρήσιμη και γρήγορη τη λειτουργία, η Google προτείνει ήδη κάποιες ώρες είτε την ίδια την ημέρα είτε την επομένη, με τον χρήστη να έχει απόλυτη ελευθερία να επιλέξει πότε ακριβώς να προγραμματίσει την αποστολή.

Το Smart Compose παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο και ενδιαφέρει περισσότερο όσους στέλνουν email χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα αφού «μαντεύει» με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης την επόμενη λέξη που θα γράψετε, προκειμένου να την προσθέσετε άμεσα στο μήνυμά σας. Πλέον το Smartp Compose γίνεται πιο έξυπνο και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα Android smartphones που τρέχουν το Gmail app και όχι μόνο στη σειρά Pixel όπως ίσχυε μέχρι πρότινος. Η υποστήριξη των iOS συσκευών ακολουθεί «σύντομα».

Όπως είχε υποσχεθεί η Google, το Smart Compose θα υποστηρίζει σύντομα και άλλες 4 γλώσσες και συγκεκριμένα τα Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και τα Πορτογαλικά.

Google

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Το send later δυνατή π0Υστ!@ να δείχνεις στον προϊστάμενο οτι άργησες να τελειώσεις την δουλειά και ότι δεν έφυγες από τη μια αντί για τις τρεις ! χαχαχα

Εύγε Gmail μας σώζεις! 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Το send later δυνατή π0Υστ!@ να δείχνεις στον προϊστάμενο οτι άργησες να τελειώσεις την δουλειά και ότι δεν έφυγες από τη μια αντί για τις τρεις ! χαχαχα

Εύγε Gmail μας σώζεις! 

ενημερώνω ότι είμαι ο προϊστάμενος του @MontzOlee και μετά από αυτή την εξέλιξη με το gmail θα του βάλουμε ένα εταιρικό τσιπάκι κάτω από το δέρμα για καλύτερο έλεγχο της εργασίας του.

😛

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Το send later δυνατή π0Υστ!@ να δείχνεις στον προϊστάμενο οτι άργησες να τελειώσεις την δουλειά και ότι δεν έφυγες από τη μια αντί για τις τρεις ! χαχαχα

Εύγε Gmail μας σώζεις!

54 λεπτά πριν, mants118 είπε

ενημερώνω ότι είμαι ο προϊστάμενος του @MontzOlee και μετά από αυτή την εξέλιξη με το gmail θα του βάλουμε ένα εταιρικό τσιπάκι κάτω από το δέρμα για καλύτερο έλεγχο της εργασίας του.

😛

Γενικος διευθυντης εδω

θα χαρω πολυ να τα πουμε αυριο στο γραφειο μου

:devil:

Επεξ/σία από what_if
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mants118 είπε

ενημερώνω ότι είμαι ο προϊστάμενος του @MontzOlee και μετά από αυτή την εξέλιξη με το gmail θα του βάλουμε ένα εταιρικό τσιπάκι κάτω από το δέρμα για καλύτερο έλεγχο της εργασίας του.

😛

7 λεπτά πριν, what_if είπε

Γενικος διευθυντης εδω

θα χαρω πολυ να του πουμε αυριο στο γραφειο μου 

:devil:

Κλαίω ρε , πραγματικά ! Εγώ πάντως από αύριο θα κάνω μια δοκιμή να δω τι παίζει ...😭

Προϊστάμενοι , σορρυ αλλά μπλέξατε !

θα γράφω υπερωρίες από το σπίτι μου , Χαχα ! 

Just kidding 😇

Δημοσ.

Καιρός ήτανε για την καθυστέρηση αποστολής . Έδειχνε "λίγο" δίχως αυτό το χαρακτηριστικό.

Για επαγγελματίες σίγουρα μετράει κ το χρησιμοποιώ πολύ στο Outlook. 

Το χα ψάξει προσφάτως κιόλας στο Gmail, κ είπα δεν μπορεί, κοτζάμ Google... 

Μπράβο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περασαν 15 χρονια??

Τοτε που ηθελε προσκληση για να εγγραφεις!!!

Επεξ/σία από ASFE
  • Like 19
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ASFE είπε

Περασαν 15 χρονια??

Ωραιες εποχές ε; Δεν ειχαμε καταλάβει ποσο μπροστά βλεπαν οι τυποι... 

Δημοσ.

Επιτέλους! Το send later ήταν ο... καημός μου να βγει σαν feature, το είχα ξεγράψει. Bye bye boomerang :)

• Like 1
Δημοσ.

Επισης το gmail προσφερει:

- δωρεαν παρακολουθηση

- πωληση των προσωπικων σου δεδομενων σε διαφημιστικες εταιριες

Ε δεν ειναι αυτα features?

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Εύγε Gmail μας σώζεις! 

Ολη η εταιρεια εχει Gmail εσενα θα σου εχουν Yahoo ρε αλήτη :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Ολη η εταιρεια εχει Gmail εσενα θα σου εχουν Yahoo ρε αλήτη :P 

Θα την βρω εγώ την άκρη με κανα boomerang! Χαχαχ 

ο Έλληνας πάντα ψάχνει και βρίσκει παραθυράκια ! 

Δημοσ.
Στις 2/4/2019 στις 10:28 ΜΜ, ASFE είπε

Περασαν 15 χρονια??

Ναι ρε! Και τότε είχαμε όλοι οι πληβείοι yahoo και κάτι άσχετα, και περίμενα πότε θα μου εμφανίσει ευκαιρία για register με εκείνη την ειδοποίηση στο gmail, τελικά όταν κατάφερα και άνοιξα κάπου το 2006-7, το έβλεπαν κάτι τύποι σε ένα σεμινάριο που πήγα, μου έλεγαν για πες μας τι κονέ έχεις και άνοιξες gmail..... εγώ με ένα χαμόγελο δεν τους έλεγα τίποτα 😁

12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

To  πρωταπριλιάτικο ειναι ποσοι βλ@μενοι  χρησιμοποιουν το τσαμπα mail για εταιρικη ασφαλεια :P

Ναι ενώ αν ανοίξεις με δικό σου domain θα έχεις την super ασφάλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...