Προς το περιεχόμενο

GeForce FX™ 5950Ultra

damn3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια Asus V9980 Ultra με το ενλόγω chipset, και στον οδηγό των προγραμμάτων της έχει ένα σημείο σχετικά με το πρόγραμμα Asus Digital VCR 2.5 και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως έχει και TV Tuner! Αλλά στο Asus Multimedia Adaptor έχει μόνο S-Video & Composite εισόδους και εξόδους αντίστοιχα. Το καλώδιο της κεραίας που συνδέεται; μήπως ξέρει κανένας;

Επίσης το πρόγραμμα ASUS SmartDoctor δεν μου έχει όλες τις επιλογές/πληροφορίες για την κάρτα παρά μόνο για overclocking. Δεν δουλεύει λόγο Windows 2000 που έχω;

Έχω βάλει τους οδηγούς από την Asus (έκδοση 56.55 για win2k) και τους NVIDIA WDM Drivers (έκδοση 2.1.1.0).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

an thimame kala oles oi asus to dinun paketo :P ta cd gia oles tis kartes tis einai idia den ftiaxnei ksexoristo cd gia kathe montelo..apla an xriazete prsthetei cd....

tv tuner efoson i karta sou den exei pano ris ena megalo asimenio koutaki(tuner) den exei...oso gia to overclocking...ena reg klidi einai kai angei ena epipleon meou me ta speeds

kai epipleon bgale to smart doctor giati poli xonetai stin leitourgia tou fan tis kartas kai tha klatareis.

Τι εννοεις ακριβως? Εχω την asus 9800 xt και το smart doctor μου ειναι χρησιμο γιατι εκτος απο τα fan μου δειχνει και τις θερμοκρασιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...