Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα αυτό το θέμα, αλλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καλύτερη προσφορά.

Wind ADSL 24mbps, απεριόριστα σταθερά αστικά/υπεραστικά, 300’ προς κινητά + 2 sim (120' + internet) = 24€

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
On 02/04/2019 at 20:02, Havik said:

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα αυτό το θέμα, αλλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καλύτερη προσφορά.

Wind ADSL 24mbps, απεριόριστα σταθερά αστικά/υπεραστικά, 300’ προς κινητά + 2 sim (120' + internet) = 24€

Στις κάρτες sim κάνεις ανανέωση;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Στις κάρτες sim κάνεις ανανέωση;

H μια είναι F2G καρτοκινητό και θέλει ανά 2 μήνες, η άλλη είναι μόνο Internet 1 gb free / μήνα και ενώ στην wind δεν μου είχαν πει τπτ για ανανέωση τελικά θέλει, δεν την έχω χρησιμοποιήσει από τότε που κλείδωσε.

• Like 1
Δημοσ.

Εχθές με κάλεσαν από την wind για φορητότητα και προσέφεραν 16 euro τελική τιμή, μέχρι 24 adls, απεριόριστα σταθερά κ 5 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ώρες κινητά.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nova απο web

ADSL

Nova 2 play+, 23€, Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά

Nova adsl24, 15.75€, με προπληρωμή, Κλήσεις με χρονοχρέωση.

VDSL

Nova VDSL 50, 29,30€, Κλήσεις με χρονοχρέωση

Nova 2 play+ ADSL σε συνδυασμό με nova vdsl (είναι αναβάθμιση και προϋποθέτει

Nova2play) = 5,25€ + 23€ = 28.25€ και φαντάζομαι διατηρείς της παροχές του adsl προγράμματος, 8έλει επιβεβαίωση αυτό.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Μια χαρά σας βρίσκω σε σχέση με τα 31,50 της cosmote για την 50αρα vdsl.

Βέβαια είναι το πρώτο συμβόλαιο σε καινούρια καμπίνα οπότε για σιγουριά πας με τον κατασκευαστή της καμπίνας!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Billator είπε

Παιδιά αυτά τα vdsl έως 50mbps τι ταχύτητα πιάνουν;  Υπάρχει εγγύηση ελάχιστης ταχύτητας σε κάποιο από τους παρόχους;

Θα προτιμούσα να κρατηθεί καθαρό και να υπάρχουν μόνο post με προσφορές, για να σου απαντήσω όχι δε υπάρχει εγγύηση, η vodaphone θυμάμαι έλεγε για έκπτωση στο πάγιο, άλλοι πάλι μπορεί να βάλουν σε πιο μικρό profil 30mbps αν έχουν αλλιώς και να σε πάνε σε ADSL.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Σέρρες η optiland είναι η καλύτερη επιλογή (ερασιτεχνική εξυπηρέτηση στο κατάστημα αλλά καλό ίντερνετ 😋) αφού μαζεύεις προσφορές να τα γράψω ίσως κάποιος ενδιαφέρεται:

-30/30 18€

-50/50 25€

-100/100 27€ (αυτό το πακέτο είναι σε προσφορά)

-200/200 37€ 

Με +5€ τηλεφωνική γραμμή με 1500λεπτα προς σταθερά και 120λεπτα για κινητά κάθε μήνα.

Τηλεφωνική γραμμή μόνο στις περιοχές όπου καλύπτει το δίκτυο οπτικών ινών της. Οι υπόλοιποι είναι με κεραία μέχρι να επεκταθεί το δίκτυο. (Με  κεραία νομίζω φτάνει μέχρι το πακέτο 100/100)

Οι ταχύτητες δεν ειναι έως αλλά κλειδώνουν εκεί. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.

Wind fiber μέχρι το σπίτι 173€ + 34€ / μήνα, θέλουν το ~87€ με τον πρώτο λογαριασμό και τα υπόλοιπα θα επιμερίσουν στους επόμενους 5-6 λογαριασμούς. All in all 41€ /  μήνα με 100αρι πραγματικό αφού θα περάσουν οπτική από την καμπίνα μέχρι το σπίτι.

Δημοσ.
Στις 3/4/2019 στις 9:07 ΜΜ, panos- είπε

Vodafone 50Mbps, απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά, 60' διεθνή σταθερά 26€ τελική.

Πού υπάρχει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...