Exeliktikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει SoftEther VPN server σε linux server, τον οποίο χρησιμοποιώ για να μπαίνω στο internet. Το VPN το δημιούργησα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-setup-a-multi-protocol-vpn-server-using-softether Το VPN λειτουργεί άψογα. Στην αρχή είχα ADSL δίκτυο (Vodafone) στο σπίτι που μου έδινε download 7 Mbps. Με το VPN ενεργοποιημένο, είχα 6-6.5 Mbps download. Στην συνέχεια άλλαξα σε Fiber (Vodafone) που μου δίνει 100 Mbps. Με το VPN ενεργοποιημένο, παίρνω 0.05 Mbps download.... Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω. Με τη Vodafone μίλησα αλλά προφανώς δεν είχαν ιδέα από κάτι τέτοιο. Επίσης 2 δεδομένα.. α) αν πάω σε καφετέρεια το VPN λειτουργεί κανονικα και έχω καλή ταχύτητα. β) από το σπίτι όταν χρησιμοποιώ άλλο VPN connection (εμπορικό) δεν έχει μηδενισμό ταχύτητας. γ) το Upload δεν μηδενίζεται/επιρεάζεται σε κανένα σενάριο (ούτε στο προβληματικό). Τι φταίει και έχω αυτό το πρόβλημα? α) VPN settings? b) Router settings? (Το router ειναι το Vodafone H 300s) c) Vodafone line settings? Κάτι δεν επιτρέπει το VPN download traffic.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον έχει τη παραμικρή ιδέα...
alcemist Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε όταν η σύνδεση Cyta έγινε Vodafone. Θα τους πάρω τηλέφωνο και αν δεν μου βρουν λύση θα αλλάξω άμεσα πάροχο μια που το VPN είναι της δουλειάς και χωρίς αυτό δεν μπορώ να δουλέψω απ' το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα