Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές στη λειτουργία των ηλεκτρικών πατινιών της Lime σε Αθήνα και Θεσ/νικη με έμφαση στην ασφάλεια

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λόγω της Ελληνικής νοοτροπίας σε συνδυασμό με τις μη κατάλληλες υποδομές δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ.

Ο 1 λόγος θα είναι οτι θα καταστραφούν πολλά πατίνια,ο 2ος τα ατυχήματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες για το νομοθετικό πλαίσιο.

Σε μερικές περιπτώσεις μαλλον το πατίνι είναι πιο επικίνδυνο απο τα μηχανάκια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμάν και στο Παρίσι και στη Μαδρίτη Έλληνες δημάρχους θα έχουν...

https://www.insider.gr/aytokinito/tehnologia/110268/parisi-tsoyhtero-prostimo-se-osoys-parkaroyn-ta-patinia-toys-sto?utm_campaign=best_of_internet&utm_medium=boi&utm_source=Gazzetta Home News

Επίσης σε αυτό το άρθρο https://www.nooz.gr/greece/1535076/oi-taxitzides-ta-piran-me-ta-patinia--parembasi-toy-yp-metaforwn όλοι στέκονται στο κομμάτι με τα ταξί, το δεύτερο μέρος είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, διαβάστε τι λέει ο συγκοινωνιολόγος.

Το φταίει ο Ελληνάρας ή το φταίνε τα Lime, τα δύο άκρα δηλαδή δεν βοηθούν πουθενά. 

@punky, κόντεψα να πεθάνω από τα γέλια. "Για τον αυτοκράτορα!!!"🤣

Διαβάζω 12 σελίδες και τι διαπιστώνω; Ότι ο κόσμος είναι ζώα. 4-5 σχόλια λένε σωστά και αντικειμενικά πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα λένε "-εγώ έχω αυτοκίνητο, να πεθάνουν ποδήλατα, πατίνια, μηχανές. -Εγώ έχω ποδήλατο, να πάθετε καρδιακή προσβολή σαπιοκοιλιάδες που βρίζετε τα ποδήλατα." Με λίγα λόγια, χουλιγκάνοι παντού και πάντα γιατί μάλλον δεν θέλουμε να ξεπεράσουμε το ζώο, βολεύει η αγέλη. Με την παράνοια του παρτακισμού μέσα στην υποαγέλη, βέβαια. Δύσκολη κλινική περίπτωση. Δε μας φτάνουν οι ψυχίατροι που παράγουμε.

Κάθε μέρα στο δρόμο, σκέφτομαι ότι είναι μια ωραία αναλογία(ο δρόμος), σε πολλά σημεία, για την κοινωνία που ζούμε αλλά και για τη στάση μας στη ζωή.

Είναι κάπως λυπηρό αυτό, εάν αληθεύει βέβαια.

Πραγματικά πάντως απορώ πως δεν έχουν πεθάνει άπειροι με αυτά τα πατίνια. Όταν τα πρωτοείδα λέω, α, suicide vehicle, τέλειο. Πάνε το παιχνίδι ένα βήμα πιο ψηλά από τις μηχανές και τα ποδήλατα.

Είμαστε οι καλύτεροι πάντως και παρά την ηλιθιότητα που μας δέρνει, καμαρώνω που αναγκάσαμε μια πολυεθνική να βάλει όρια ειδικά για εμάς. Με πόσα πάνε αυτά κανονικά;

Πάντως έχω δει και εγώ άπειρες καγκουριές με τέτοια στους δρόμους, με χειρότερο, νομίζω, αυτόν που έκανε σφήνες στην Συγγρού. Θα πάρω ένα να δοκιμάσω τη φάση. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μήνυμα που γράφω στο insomnia.

4 ώρες πριν, SilverCloak είπε

@punky, κόντεψα να πεθάνω από τα γέλια. "Για τον αυτοκράτορα!!!"🤣

Διαβάζω 12 σελίδες και τι διαπιστώνω; Ότι ο κόσμος είναι ζώα. 4-5 σχόλια λένε σωστά και αντικειμενικά πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα λένε "-εγώ έχω αυτοκίνητο, να πεθάνουν ποδήλατα, πατίνια, μηχανές. -Εγώ έχω ποδήλατο, να πάθετε καρδιακή προσβολή σαπιοκοιλιάδες που βρίζετε τα ποδήλατα." Με λίγα λόγια, χουλιγκάνοι παντού και πάντα γιατί μάλλον δεν θέλουμε να ξεπεράσουμε το ζώο, βολεύει η αγέλη. Με την παράνοια του παρτακισμού μέσα στην υποαγέλη, βέβαια. Δύσκολη κλινική περίπτωση. Δε μας φτάνουν οι ψυχίατροι που παράγουμε.

Κάθε μέρα στο δρόμο, σκέφτομαι ότι είναι μια ωραία αναλογία(ο δρόμος), σε πολλά σημεία, για την κοινωνία που ζούμε αλλά και για τη στάση μας στη ζωή.

Είναι κάπως λυπηρό αυτό, εάν αληθεύει βέβαια.

Πραγματικά πάντως απορώ πως δεν έχουν πεθάνει άπειροι με αυτά τα πατίνια. Όταν τα πρωτοείδα λέω, α, suicide vehicle, τέλειο. Πάνε το παιχνίδι ένα βήμα πιο ψηλά από τις μηχανές και τα ποδήλατα.

Είμαστε οι καλύτεροι πάντως και παρά την ηλιθιότητα που μας δέρνει, καμαρώνω που αναγκάσαμε μια πολυεθνική να βάλει όρια ειδικά για εμάς. Με πόσα πάνε αυτά κανονικά;

Πάντως έχω δει και εγώ άπειρες καγκουριές με τέτοια στους δρόμους, με χειρότερο, νομίζω, αυτόν που έκανε σφήνες στην Συγγρού. Θα πάρω ένα να δοκιμάσω τη φάση. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μήνυμα που γράφω στο insomnia.

Καλό είναι να έχουμε την προσοχή της διεθνούς κοινότητας και να καταλάβουν ότι είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.

Μπας και σταματήσουν να μας δανείζουν δηλαδή μιας και τα λεφτά γίνονται σφραγιδοπατήματα δηλαδή πετάγονται προκλητικά στην θάλασσα. 

• Like 1

Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω ένα και ενώ έλεγε ότι έχει 9 χλμ ακόμα υπόλοιπο και το ξεκλείδωσα δεν ξεκινούσε... Τι πρέπει να τρέξεις μαζί του μέχρι να πάρει μπρος ;

Επίσης μόνο εκει που ειναι πράσινος ο χαρτης επιτρέπεται ; 

Μιυ φαίνεται λίγο παράλογο αυτό γιατί εχει πράσινη τη Συγγρού και κοκκινη την Καλλιθέα σε σημείο που έχει ποδηλατόδρομο.

Εγώ ήμουν Καλλιθέα που την έχει κόκκινη αλλά είδα 2 αλλά άτομα να τα χρησιμοποιούν κανονικά. 

Επίσης μου τράβηξε 4,60 ευρώ και , αν και έχω καταλάβει ότι τα 4 τα επιστρέφει.

Στις 5/4/2019 στις 11:05 ΠΜ, SilverCloak είπε

.

Μεγάλη αλήθεια

• 4 μήνες μετά...
32 λεπτά πριν, guzel είπε

Σύγκρουση ΙΧ με ηλεκτρικά πατίνια lime

Από πού έχουν πάρει άδεια; Θα έχει και νεκρό αυτή η ιστορία.. Βλέπω ανήλικα να κάνουν βόλτες.

Κλασσικά αυτό περιμένουμε για να κάνουμε κάτι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...