Tokyo Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα στο κέντρο κάθε πόλης. I said it 🤷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι πρώτα εφευρεθήκαν και εγκαταστάθηκαν τα φανάρια και μετά τα αυτοκίνητα.. ετσι ? Εδώ Τραμ ξαναβάλανε και ο άλλος σταματάει πάνω στις γραμμές να πάει τράπεζα,, Αφού έχουν GPS είναι εύκολο να κυκλοφορούν μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές - βόλτες - πάρκα.. τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Aναφέρεσαι σε εμένα και απο ότι έγραψα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? ...... Μιλάμε για υποδομές πάνω σε υπάρχουσες, βελτίωση ...δεν είπα να εφεύρουν τον τροχό απο την αρχή... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από nosstrom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) λεωφορειολωρίδες 16 λεπτά πριν, dterzakis είπε Το έρεισμα είναι το τμήμα της ασφάλτου που ξεκινάει από την οριογραμμή του άκρου του οδοστρώματος και εκτείνεται εξωτερικά των λωρίδων κυκλοφορίας μέχρι το τέλος της ασφαλτόστρωσης. https://driversvscode.wordpress.com/2017/04/28/άρθρο-16-θέση-επί-της-οδού/amp/ Τα ποδήλατα νομίμως κυκλοφορούν στους δρόμους. Στις εθνικές οδούς απαγορευονται και ίσως και στις λεοφοριολωριδες. Σωστός. Ακριβώς όπως το βρήκες, είσαι super. Το έρεισμα όμως μέσα σε μια πόλη, είναι το πεζοδρόμιο. Αλλιώς σύμφωνα με όσα είπες τα ποδήλατα δεν μπορούν ούτε στο οδόστρωμα, ούτε στις λεωφορειολωρίδες, ούτε στο πεζοδρόμιο να κινούνται, οπότε μάλλον πρέπει να πετάνε. Επίσης ξεκάθαρα φαίνεται πλέον ότι στο χώρο που κινούνται αυτοκίνητα, δεν κινούνται ποδήλατα (και πεζοί). Άρα σαν συμπέρασμα το ποδήλατο οφείλει να κινείται όπου και οι πεζοί, όπως γίνεται σε πολλά πολιτισμένα κράτη εδώ και δεκαετίες. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από sv398 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, sv398 είπε λεωφορειολωρίδες Σωστός. Ακριβώς όπως το βρήκες, είσαι super. Το έρεισμα όμως μέσα σε μια πόλη, είναι το πεζοδρόμιο. Αλλιώς σύμφωνα με όσα είπες τα ποδήλατα δεν μπορούν ούτε στο οδόστρωμα, ούτε στις λεωφορειολωρίδες, ούτε στο πεζοδρόμιο να κινούνται, οπότε μάλλον πρέπει να πετάνε. Επίσης ξεκάθαρα φαίνεται πλέον ότι στο χώρο που κινούνται αυτοκίνητα, δεν κινούνται ποδήλατα (και πεζοί). Άρα σαν συμπέρασμα το ποδήλατο οφείλει να κινείται όπου και οι πεζοί, όπως γίνεται σε πολλά πολιτισμένα κράτη εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι πεζοδρόμιο το έρεισμα. Εδώ είσαι 100% λάθος. Και ο νόμος λέει όταν υπάρχει έρεισμα και μπορεί να κινηθεί εκεί με ασφάλεια να κινηθεί εκεί, αλλιώς κανονικά δεξια στη λωρίδα κυκλοφορίας. Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη που αναφέρεις, και που έχω υπάρξει ποδηλάτης, τα ποδήλατα κινούνται κανονικά επί των οδών και έχουν τα ίδια δικαιώματα στο δρόμο και υποχρεώσεις απέναντι στον ΚΟΚ, πλην πινακίδων και κίνηση στους αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickag3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Τι 20χλμ λεει ρε...οταν τελειωνε η μπαταρια και πηγαινε με 20 ηθελα να το σπασω 😂😂 αμα ειναι παω και με τα ποδια 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, sv398 είπε Πες μας εσύ έξυπνε τι λέει ο κώδικας. Πρέπει να έισαι από τους καραγκιόζηδες που κατεβαίνουν την Αλεξάνδρας με ποδήλατο στην αριστερή λωρίδα. Ο δρόμος δεν σου ανήκει. Αν ο ποδηλάτης θέλει να στρίψει αριστερά στο φανάρι, που θα κινηθεί δηλαδή; Τέρμα δεξιά στο δρόμο και τελευταία στιγμή θα φωνάξει ένα "Για τον αυτοκράτορα" πριν ξεχυθεί αριστερά σαν καμικάζι; Κανείς δεν κατανοεί πως ο ΚΟΚ πρέπει να τηρείται και δεν το προσπαθεί πιο πιστά, από αυτόν που κυκλοφορεί με όλα τα μέσα. Μόνο αυτός καταλαβαίνει πραγματικά τι είναι να είσαι πεζός, ποδηλάτης, αναβάτης και οδηγός και προσπαθεί να μην είναι ο επικίνδυνος μαλάκας κάθε κατηγορίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, punky είπε Ο δρόμος δεν σου ανήκει. Αν ο ποδηλάτης θέλει να στρίψει αριστερά στο φανάρι, που θα κινηθεί δηλαδή; Τέρμα δεξιά στο δρόμο και τελευταία στιγμή θα φωνάξει ένα "Για τον αυτοκράτορα" πριν ξεχυθεί αριστερά σαν καμικάζι; Κανείς δεν κατανοεί πως ο ΚΟΚ πρέπει να τηρείται και δεν το προσπαθεί πιο πιστά, από αυτόν που κυκλοφορεί με όλα τα μέσα. Μόνο αυτός καταλαβαίνει πραγματικά τι είναι να είσαι πεζός, ποδηλάτης, αναβάτης και οδηγός και προσπαθεί να μην είναι ο επικίνδυνος μαλάκας κάθε κατηγορίας. Οι οδηγοί ποδηλάτων υποχρεούνται να κινούνται κατά μήκος οποιουδήποτε προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας βατού ερείσματος της οδού, εφόσον υπάρχει και δεν προκαλείται δυσχέρεια στους χρησιμοποιούντες αυτό, άλλως πλησίον του άκρου δεξιού του οδοστρώματος. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε? Τα ποδήλατα στην ουσία θεωρούνται πεζοί. Πραγματικά δεν προλαβαίνω τώρα αλλά ψάξε και θα δεις ότι υποχρεούνται να κατεβαίνουν από το ποδήλατο και να το πηγαίνουν περπατητό αν δυσκολεύουν την κίνηση των πεζών. Πως γίνεται αυτό αν δεν οφείλουν να κινούνται σαν πεζοί?? 15 λεπτά πριν, n4sleep είπε Δεν είναι πεζοδρόμιο το έρεισμα. Εδώ είσαι 100% λάθος. Και ο νόμος λέει όταν υπάρχει έρεισμα και μπορεί να κινηθεί εκεί με ασφάλεια να κινηθεί εκεί, αλλιώς κανονικά δεξια στη λωρίδα κυκλοφορίας. Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη που αναφέρεις, και που έχω υπάρξει ποδηλάτης, τα ποδήλατα κινούνται κανονικά επί των οδών και έχουν τα ίδια δικαιώματα στο δρόμο και υποχρεώσεις απέναντι στον ΚΟΚ, πλην πινακίδων και κίνηση στους αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. ΠΟΥΘΕΝΑ , μα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναγράφεται ότι μπορούν να κινηθούν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Πες μου σε ποιο κράτος ήσουν ποδηλάτης και πήγαινες χύμα μέσα στο δρόμο (το μόνο πολιτισμένο κράτος που έχω ακούσει ότι κινούνται ποδήλατα στο οδόστρωμα είναι η Κύπρος). Γιατί εγώ σε Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία και Δανία τη μπουρδελοκατάσταση με τα ποδήλατα που έχουμε εδώ δεν την έχω ξαναδεί. Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο ποδηλατόδρομο στην παραλία και οι καούγκανοι πήγαιναν από το δρόμο, παράλληλα στον ποδηλατόδρομο. Τρέλλανε μας τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagk7777 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αν μειώσουν την ταχύτητα πρέπει να μειώσουν και την τιμή της χρέωσης, αφού με ποιο χαμηλή ταχύτητα θα κάνεις πιο πολυ ώρα να πάς στον προορισμό σου και άρα θα χρεώνεσαι με περισσότερα.Ας το σκεφτούν αυτό καλά αλλιώς θα τα καβαλάνε μόνοι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, sv398 είπε Οι οδηγοί ποδηλάτων υποχρεούνται να κινούνται κατά μήκος οποιουδήποτε προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας βατού ερείσματος της οδού, εφόσον υπάρχει και δεν προκαλείται δυσχέρεια στους χρησιμοποιούντες αυτό, άλλως πλησίον του άκρου δεξιού του οδοστρώματος. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε? Τα ποδήλατα στην ουσία θεωρούνται πεζοί. Πραγματικά δεν προλαβαίνω τώρα αλλά ψάξε και θα δεις ότι υποχρεούνται να κατεβαίνουν από το ποδήλατο και να το πηγαίνουν περπατητό αν δυσκολεύουν την κίνηση των πεζών. Πως γίνεται αυτό αν δεν οφείλουν να κινούνται σαν πεζοί?? ΠΟΥΘΕΝΑ , μα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναγράφεται ότι μπορούν να κινηθούν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Πες μου σε ποιο κράτος ήσουν ποδηλάτης και πήγαινες χύμα μέσα στο δρόμο (το μόνο πολιτισμένο κράτος που έχω ακούσει ότι κινούνται ποδήλατα στο οδόστρωμα είναι η Κύπρος). Γιατί εγώ σε Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία και Δανία τη μπουρδελοκατάσταση με τα ποδήλατα που έχουμε εδώ δεν την έχω ξαναδεί. Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο ποδηλατόδρομο στην παραλία και οι καούγκανοι πήγαιναν από το δρόμο, παράλληλα στον ποδηλατόδρομο. Τρέλλανε μας τώρα. Παραθέτεις πρόταση που λέει πως τα ποδήλατα πρέπει να κινούνται πλησίον του άκρου δεξιού του οδοστρώματος και από κάτω γράφεις πως πουθενά δεν αναγράφεται πως μπορούν να κινηθούν σε αυτό. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω πως δεν έχεις πάει ακόμη σε οφθαλμίατρο. Άλλη πηγή: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=16013&Itemid=0 Κινούμαι με ποδήλατο Τι προσέχω όταν κυκλοφορώ στο δρόμο… Ποδηλατώ χρησιμοποιώντας σωστά το οδικό δίκτυο. Αφήνω πάντα περιθώριο από το έρεισμα, το πεζοδρόμιο, το άκρο του οδοστρώματος και τα κινούμενα, σταματημένα ή παρκαρισμένα οχήματα. Ποδηλατώ πάντα στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, εκτός αν έχω πρόθεση να προσπεράσω ή να στρίψω αριστερά. Αποφεύγω να ποδηλατώ πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν παρεμποδίζω την κίνηση των πεζών στο πεζοδρόμιο. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να καλύπτω όλη τη λωρίδα κυκλοφορίας με το ποδήλατο, ώστε οι οδηγοί να με προσέχουν περισσότερο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από punky 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Τέτοια προβλήματα θα έχουμε όσο δεν υπάρχει επαρκής νομοθεσία που να εξασφαλίζει τα δικαιώματα των ποδηλατών (εδώ υπάρχουν ακόμα κατι καμμένοι που νομίζουν οτι τα ποδήλατα δεν μπαίνουν στον δρόμο) καθώς και τις υποχρεώσεις τους (κράνος, φώτα, STOP στα φανάρια) και φυσικά και αντίστοιχες ποινές. Και δεν υπάρχει και παιδεία Κανονικά θα έπρεπε αντιδράμε με την πολιτεία/κυβέρνηση/δήμο που βάζει τα ποδήλατα στον ίδιο δρόμο με τα αυτοκίνητα λόγω τύψεων για καυσαέρια και για αποφύγει πρόστιμα, αλλά χωρίς επαρκείς υποδομές, και νομοθετικό πλαίσιο. Αντι να βρούμε μια λύση, καθόμαστε και βριζόμαστε μεταξύ μας ποδηλάτες με ΙΧίδες κτλ. Υπάρχει καλή διάθεση και ωριμότητα απο πολύ κόσμο, αλλά και πάλι δεν υπάρχει παιδεία. Δεν υπάρχει η παιδία για να αντιληφθεί ο οδηγός οτι το ποδήλατο δεν έχει τα φρένα και την ευστάθεια του αυτοκινήτου. Οτι η 'προειδοποιητική κόρνα' χωρίς λόγο είναι τρομερά εκνευριστική. Οτι αν δε βγάζεις φλας και στρίψεις τελευταία στιγμή, θα σε περιμένει ο άλλος τσάμπα ενώ βρέχεται. Ή πόσο κάψιμο ειναι μην αφήνεις τον ποδηλάτη να σε προσπεράσει και να τον έχεις κολλημένο απο πίσω σου ενώ σταματάς κάθε 20 μέτρα να μην βρει ο προφυλακτήρας στο σαμαράκι και τον έχεις φλομώσει τον άλλο με την εξάτμιση στην μάπα και τρέχει απο πίσω σου με 5km/h. Νομίζουν κάτι οδηγοί οτι οι ποδηλάτες έχουν πάντα την επιλογή να πάνε απο το ποδηλατόδρομο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποφύγουν μια λακούβα ή σπασμένα γυαλιά (οπότε ας τον προσπεράσουμε με 3mm απόσταση και να ξαναμπούμε μέσα πριν καν τον δούμε στον πίσω καθρέφτη). Επίσης οι ποδηλάτες δεν νιώθουν πόσο αγχωτικό είναι να προσπερνάς απο δεξιά ενώ ο άλλος έχει να προσέχει διαστάυρωση, φανάρι, πεζούς λακούβες κτλ. Η να σου πετάγεται ποδήλατο ανάποδα σε μονόδρομο βράδυ χωρίς φώτα, λες και θέλουν να σε βάλουν φυλακή με το ζόρι. Υπόψην, ολα αυτά είναι προβλήματα παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα. Το ποδήλατο είναι καινούργιο μέσο για μετακίνηση μέσα στην πόλη, πόσο μάλλον τα πατίνια. Νομίζετε πως όταν γύριζαν τα πρώτα αυτοκίνητα στους δρόμους με τα κάρα, όλα ήταν μέλι γάλα? Τα ηλέκτρικά πατίνια είναι απαγορευμένα στις περισσότερες χώρες, και υπάρχει καλός λόγος: Δεν είναι ετοιμες ούτε νομοθετικά ούτε απο άποψη οδηγικής κουλτούρας. To γεγονός οτι δεν είχαμε ακόμα 10δες νεκρούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τα Lime, για μένα θαύμα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, n4sleep είπε Τι διαφορά θα είχε αν ο ιδιος «ανθρωποσ« σε χτύπαγε με παπάκι και έφευγε εκτός από την πολύ μεγαλύτερη ζημιά που θα σου έκανε; Εμένα με χτύπησε αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο , πάτησε γκάζι και έφυγε. 1000€ το φτερό. η διαφορα εγκειται στο οτι το 2ο εχει πινακιδα κ θα τον εβρισκες μετα. πραγμα που δεν ισχυει με τα ποδηλατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sv398 είπε Πες μου σε ποιο κράτος ήσουν ποδηλάτης και πήγαινες χύμα μέσα στο δρόμο (το μόνο πολιτισμένο κράτος που έχω ακούσει ότι κινούνται ποδήλατα στο οδόστρωμα είναι η Κύπρος). Γιατί εγώ σε Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία και Δανία τη μπουρδελοκατάσταση με τα ποδήλατα που έχουμε εδώ δεν την έχω ξαναδεί. Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο ποδηλατόδρομο στην παραλία και οι καούγκανοι πήγαιναν από το δρόμο, παράλληλα στον ποδηλατόδρομο. Τρέλλανε μας τώρα. Σοβαρά τώρα, πήγες Αγγλία Σκωτία Δανία, αλλά το μόνο πολιτισμένο κράτος που επιτρέπει ποδήλατα στον δρόμο είναι η Κύπρος; Μήπως περασες με ανταπόκριση? Στην Αγγλία δεν με έχουν σταματήσει επειδή κάνω ποδήλατο στον δρόμο. Μου την έχουν πεί όμως που καβάλησα το πεζοδρόμιο για 20 μέτρα. Ο ποδηλατόδρομος στην Θεσσαλονίκη περνάει ανάμεσα απο joggers, πεζούς, μικροπωλητές, μαμάδες με καροτσάκια, και πρακτικά όλοι μπαίνουν μέσα στον ποδηλατόδρομο επειδη είναι ακριβώς στη μέση απο τα πάντα, χωρίς να τσεκάρουν κάν, οπότε ο καθένας πάει οπου του την βαρέσει. Άσε μας που περιμένεις τους ποδηλάτες να πάνε by the book όταν ο δήμος τους trollάρει κανονικότατα. Καλύτερα να αποδεχτείς οτι οι μέρες σου στην πόλη με αυτοκίνητο είναι μετρημένες για να μην σου πω οτι έπρεπε να χε καταργηθεί ήδη. Αντί να προσπαθείς να μας πείσεις οτι τα ποδήλατα είναι για το πεζοδρόμιο, EΛEOC 43 λεπτά πριν, kallair είπε η διαφορα εγκειται στο οτι το 2ο εχει πινακιδα κ θα τον εβρισκες μετα. πραγμα που δεν ισχυει με τα ποδηλατα. Σαν ποδηλάτης δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχω και πινακίδα και φώτα και κράνος και εξετάσεις για άδεια κυκλοφορίας. Και πρόστιμα. Θέλω όμως και σαφές δικαίωμα να χρησιμοποιώ τον δρόμο, να έχω μια λωρίδα μόνος μου χωρίς κανέναν να μου χώνεται και να κορνάρει ή να με προσπερνάει οπως να ναι γιατί βαριέται να περιμένει ή θέλει να με φοβίσει. Όσο δεν τα έχω αυτά, και υπομένω τον κάθε ψεκασμένο που με βρίζει γιατί έχει αποθημένα με έναν άλλο ποδηλάτη, και μου λέει να πάω απο το πεζοδρόμιο, τι θα κάνω? Θα σου πώ τώρα : Θα οδηγάω φαρ ουέστ γιατί τέτοιοι είμαστε, και στην τελική όσο και να προσέχω, μπορεί να σκοτωθώ χωρίς να φταίω οπότε ας πουλήσω και λίγη τρελίτσα, γιατί YOLO. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, Karpouzac είπε Σαν ποδηλάτης δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχω και πινακίδα και φώτα και κράνος και εξετάσεις για άδεια κυκλοφορίας. Και πρόστιμα. Θέλω όμως και σαφές δικαίωμα να χρησιμοποιώ τον δρόμο, να έχω μια λωρίδα μόνος μου χωρίς κανέναν να μου χώνεται και να κορνάρει. Όσο δεν τα έχω αυτά, και υπομένω τον κάθε καραγκιόζη που με βρίζει γιατί έχει αποθημένα με έναν άλλο ποδηλάτη, και μου λέει να πάω απο το πεζοδρόμιο, τι θα κάνω? Θα σου πώ τώρα : Θα οδηγάω φαρ ουέστ γιατί τέτοιοι είμαστε, και στην τελική όσο και να προσέχω, μπορεί να σκοτωθώ χωρίς να φταίω οπότε ας πουλήσω και λίγη τρελίτσα, γιατί YOLO. Μαντεψε τι θα πω όταν σε δω εσενα κ τον καθενα ποδηλατη ΥΟLO, χτυπημενο απο αμαξι γτ γουσταρε λιγο τρελιτσα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kallair είπε Μαντεψε τι θα πω όταν σε δω εσενα κ τον καθενα ποδηλατη ΥΟLO, χτυπημενο απο αμαξι γτ γουσταρε λιγο τρελιτσα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Αν δεν έχεις κάνει ποτέ ποδήλατο λόγω ανάγκης (π.χ. να πας στη δουλειά σου), δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις τι εννοώ, δεν σε παρεξηγώ που δεν το πιάνεις. Αλήθεια όμως, τώρα που γνώρισες έναν ηλίθιο ποδηλάτη (εμένα λέω), θα χαρείς με οποιονδήποτε άλλο ποδηλάτη δεις χτυπημένο? Η μόνο με όσους εσύ κρίνεις οτι ήταν πολυ YOLO για τα γούστα σου? Πολύ ωραία, δεν μας αρκούσε ο φανατισμός με κόμματα και ομάδες Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktlk21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, fg9000 είπε Τι παει να πει απαρχαιωμενος; Δηληδη πρεπει να ακολουθουμε νομους απο το 2010 και μετα; Μια χαρα νομος ειναι και σε δικαστιριο εχει ισχυ. Αυριο μεθαυριο ερχωνται τα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Φανταζεσαι τι εχει να γινει με τους ποδηλατες Νιντζα; Mονο που ο νομος αναγνωριζει κανονικά τα ποδηλατα και την χρηση τους στο δρομο..απαγορευει μονο στους αυτοκινητοδρομους...ουτε την πηγη που εβαλες δεν ξερεις να διαβαζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα