Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες ήταν δύο τσαντάκιδες στη Θεσσαλονίκη, με πατίνια και βούτηξαν την τσάντα από μια γιαγιά!
Ευτυχώς όμως, η γιαγιά τους πρόλαβε τρέχοντας και την πήρε πίσω!
Για παραδειγματισμό μάλιστα, πέταξε το πατίνι στον Θερμαϊκό!
Ζόρικη η γιαγιά, και αργοκαρούτες τα πατίνια...

Patini.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η γελοιότητα πάντα κάπως πρέπει να επιβραβεύεται. Και ναι είναι γελοιότητα. Ήταν γελοιότητα από όταν ήταν «ποδοκίνητα» και ήμασταν 8-9-10 χρόνων, και παραμένουν ακόμα και σήμερα-είτε είσαι 9 είτε 29 χρόνων... γελοία και επικίνδυνα θα έλεγα για την ακρίβεια. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα και πολυ καλα εκαναν. ειναι επικινδυνα για προκληση ατυχηματος γενικως, και οχι μονο αυτα. Δεν υπαρχει οδηγική παιδεια απο το 90% των ποδηλατών.. αναποδα σε στενα, περνανε με κοκκινο και πολλα αλλα ωραια που στην ουσια εκτος απο την ζωη τους, βαζουν σε κινδυνο και περιπετειες και τους υπολοιπους. Εχω δει ποδηλατες να πηγαινουν με 100 αναποδα σε δρομο να σκανε πανω σε ανθρωπους κ να τους χτυπανε σχετικα σοβαρα κ μετα να εξαφανιζονται, στον αδερφο μου επεσε ενας πανω ενω ηταν σταματημενος στο φαναρι κ του εκανε ζημια στο αμαξι κ παλι εξαφανιστηκε μεσα στην κινηση, εχω δει να πεταγονται απο κοκκινα κ πολλα αλλα.. Προφανως τα ιδια "ωραια" γινονται κ με τα πατινια..

Ερωτηση ασχετη-σχετική. Παλιοτερα νομιζω ειχε παει να γινει κινηση να ασφαλιζονται τα ποδηλατα και να εχουν πινακιδα. εγινε κατι με εκεινο; ή "παγωσε";

Επεξ/σία από kallair
  • Like 6
Δημοσ.

Έφτασε η μάστιγα και στην Ελλάδα; Είχα διαβάσει πριν λίγους μήνες ότι η Lime ήθελε να ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη πιλοτικά την επέκτασή της στην Μεσόγειο. Η μόνη θέση αυτών των σκούτερ είναι στον πάτο του Θερμαϊκού.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

δεν τα καταλαβαινω τα σχολια, δηλαδη καποιος που ειναι χαζος και επικινδυνος με ενα οχημα φταιει το οχημα?

πρωτα πρωτα να καταργησουμε τα αμαξια και τις μηχανες τοτε..

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς πάει η όλη φάση με τα πατίνια, σε ποιον ανήκουν, ποιος τα χρησιμοποιεί, πως τα επιστρέφει, ποιος τα φορτίζει κλπ αλλά το μόνο σίγουρο είναι ένα:

Από τους δρόμους δεν μπορούν να πάνε γιατί όταν πηγαίνουν με πχ 25 χλμ την ώρα θα δημιουργείται συμφόρηση από τα κανονικά οχήματα που είναι πιο γρήγορα (χώρια που ίσως όχημα για κίνηση στον δρόμο θα έπρεπε να έχει και κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας). Από τα πεζοδρόμια δεν μπορούν να πάνε γιατί είναι για τους πεζούς, ενώ οι ποδηλατόδρομοι που μάλλον είναι ο κατάλληλος χώρος για αυτά, στην ελλάδα απλά δεν υπάρχουν.

Τέλος είναι και το χάλι που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην αθήνα που όπου πας βλέπεις παντού παρατημένα πατίνια. Αναρωτιέμαι πως δεν τα έχουν κλέψει ακόμα όλα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς πάει η όλη φάση με τα πατίνια, σε ποιον ανήκουν, ποιος τα χρησιμοποιεί, πως τα επιστρέφει, ποιος τα φορτίζει κλπ αλλά το μόνο σίγουρο είναι ένα:

Από τους δρόμους δεν μπορούν να πάνε γιατί όταν πηγαίνουν με πχ 25 χλμ την ώρα θα δημιουργείται συμφόρηση από τα κανονικά οχήματα που είναι πιο γρήγορα (χώρια που ίσως όχημα για κίνηση στον δρόμο θα έπρεπε να έχει και κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας). Από τα πεζοδρόμια δεν μπορούν να πάνε γιατί είναι για τους πεζούς, ενώ οι ποδηλατόδρομοι που μάλλον είναι ο κατάλληλος χώρος για αυτά, στην ελλάδα απλά δεν υπάρχουν.

Τέλος είναι και το χάλι που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην αθήνα που όπου πας βλέπεις παντού παρατημένα πατίνια. Αναρωτιέμαι πως δεν τα έχουν κλέψει ακόμα όλα

υπαρχουν πεζοδρομια και κολλησες στους ποδηλατοδρομους? :P

παντως για ενα χρονο δοκιμασα να μετακινουμε με ποδηλατο, απλα δεν ειναι για την αθηνα

Δημοσ.

Commuting με πατίνι (με τους ιδιαίτερα μικρούς τροχούς του) στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της ελληνικής πραγματικότητας.

Οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πατίνι είναι μια χαρά, αλλά απ ο,τι βλέπω στους δρόμους και απ ο,τι διαβάζω, ο κόσμος το πέρασε για ενοικιαζόμενο σκούτερ σε νησί,

μόνο τα λεφτά που βγαίνει ανά ώρα να υπολογίσεις, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι για τη χρήση που νομίζουν ή που το καβαλάνε αρκετοί

Επεξ/σία από Oscar_Mike
Δημοσ.

Ωπα παιδια μισο,σιγα σιγα...

τι ειν τουτο παλι?

πως τοσα ατομα μιλατε με τοση αυτοπεποιθηση λες και ειναι νορμαλ η ολη κατασταση.

τι παίχτηκε,απο που ξεφυτρωσαν αυτα τα πατινια και γιατι εχει γινει τοσος ντορος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το μονο κακο που βλεπω ειναι οτι η εταιρεια δεν τα ασφαλιζει.. Γιατι αν γινει καποιο ατυχημα δεν βρισκεις ακρη..

Προφανως μπορει και να μην ασφαλιζονται.. Παντως αυτο θα ειχε  αντικτυπο στην τιμη ενοικιασης..!

Επεξ/σία από gia_nnis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...