efalex2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Kαλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ Citroen C3 (2008) και Nissan Micra (2011, δεύτερη γενιά). Κολλάω στη διαφορά τιμής που έχει το ένα από το άλλο (το Nissan είναι περίπου 1.500 ευρώ ακριβότερο) και δεν ξέρω αν αξίζει η τιμή για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Από την άλλη, έχω ακούσει για διάφορες βλάβες που παρουσιάζουν γενικά τα Citroen. Αν έχετε κάποια άποψη επί του θέματος, πείτε.
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, efalex2 είπε Kαλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ Citroen C3 (2008) και Nissan Micra (2011, δεύτερη γενιά). Κολλάω στη διαφορά τιμής που έχει το ένα από το άλλο (το Nissan είναι περίπου 1.500 ευρώ ακριβότερο) και δεν ξέρω αν αξίζει η τιμή για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Από την άλλη, έχω ακούσει για διάφορες βλάβες που παρουσιάζουν γενικά τα Citroen. Αν έχετε κάποια άποψη επί του θέματος, πείτε. Μόνο αυτά τα 2 έχεις σαν επιλογές; Μέχρι πόσα θες να δώσεις;
efalex2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 To Nissan το δίνουν 5.300 και το citroen 4.000. Είναι γνωστοί μας και οι δύο και δεν έχω ψάξει κάτι περισσότερο. Δε θέλω να δώσω παραπάνω από 4.000 για πρώτο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Σκεφτόμουν να παζαρέψω το citroen στα 3.500 που πιστεύω ότι είναι μια λογική τιμή και να το σκεφτώ σοβαρά, αν συμφωνήσει.
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μια χαρά είναι το c3 εάν και θα προτιμούσα το c2 είναι πιο καλά στημένο.
panoskatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Μια χαρά είναι το c3 εάν και θα προτιμούσα το c2 είναι πιο καλά στημένο. Θα συμφωνήσω απόλυτα για το C2. Η Citroen έκανε τεράστια κοτσάνα που σταμάτησε πρώτο και το πιο όμορφο και το πιο καλοστημένο αυτοκίνητο της σειράς C . Ποίοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις δεν ξέρω, εκτός και αν ήταν το χειρότερο σε πωλήσεις μεταξύ c1 & c3 που δεν το νομίζω.
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Ειδικά το c2 vts ήταν πυραυλακι που έστριβε πολύ καλά. Καλύτερο και από το saxo
panoskatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, efalex2 είπε Kαλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ Citroen C3 (2008) και Nissan Micra (2011, δεύτερη γενιά). Κολλάω στη διαφορά τιμής που έχει το ένα από το άλλο (το Nissan είναι περίπου 1.500 ευρώ ακριβότερο) και δεν ξέρω αν αξίζει η τιμή για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Από την άλλη, έχω ακούσει για διάφορες βλάβες που παρουσιάζουν γενικά τα Citroen. Αν έχετε κάποια άποψη επί του θέματος, πείτε. Το Nissan είναι 3 χρόνια νεότερο αλλά από εκεί και πέρα μετράνε και άλλα πράγματα. Καταρχάς με ποιους κινητήρες είναι; Πόσα χιλιόμετρα έχει το ένα και πόσα το άλλο; Ποιο είναι καλύτερα συντηρημενο; Τέλος εσένα ποιο σου κάνει πιο πολύ κλικ; Ποιο σου αρέσει πιο πολύ; Όταν μπαίνεις μέσα σε ποίο νιώθεις πιο ωραία; Εγώ επί ίσους όρους θα διάλεγα το c3 ,αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημάσια η γνώμη μου όσο τα παραπάνω που σε ρωτάω. 1
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, panoskatos είπε Εγώ επί ίσους όρους θα διάλεγα το c3 Και νόμιζα οτι είμαι ο μοναδικός σε αυτό το φόρουμ που θα διάλεγε το c3 😂
panoskatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Και νόμιζα οτι είμαι ο μοναδικός σε αυτό το φόρουμ που θα διάλεγε το c3 😂 Χαχαχα όχι ρε συ, μην φοβάσαι δεν είσαι μόνος 😀 Αν ήταν το micra το κάμπριο θα το σκεφτόμουν. Αν ήταν το micra της τρίτης γενιάς (το τελευταίο) θα έπαιρνα μάλλον το micra! 13 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Ειδικά το c2 vts ήταν πυραυλακι που έστριβε πολύ καλά. Καλύτερο και από το saxo Είχα κάνει μεγάλο ταξίδι με το vts 1600 σειριακο και με ταχύτητες πίσω από το τιμόνι, σκέτη απόλαυση . 1
NickTG Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Επειδή βλέπω μια σύγχυση με τις γενιές του Micra μια παρατήρηση. Το τελευταίο είναι η 5η γενιά. Αυτό του θέματος η 4η. 1
panoskatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, NickTG είπε Επειδή βλέπω μια σύγχυση με τις γενιές του Micra μια παρατήρηση. Το τελευταίο είναι η 5η γενιά. Αυτό του θέματος η 4η. Χμμμ πράγματι. Εγώ στο μυαλό μου σαν εικόνα είχα την 2η για 1η. Την 3η για 2η. Την 4η δεν την θυμάμαι / θυμόμουν καθόλου! Και πάμε στην 5η που την είχα για 3η 😀 Αλλά είχα οδηγήσει το cc και μου άρεσε πολύ .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, christopher0016 είπε Και νόμιζα οτι είμαι ο μοναδικός σε αυτό το φόρουμ που θα διάλεγε το c3 😂 13 ώρες πριν, panoskatos είπε Το Nissan είναι 3 χρόνια νεότερο αλλά από εκεί και πέρα μετράνε και άλλα πράγματα. Καταρχάς με ποιους κινητήρες είναι; Πόσα χιλιόμετρα έχει το ένα και πόσα το άλλο; Ποιο είναι καλύτερα συντηρημενο; Τέλος εσένα ποιο σου κάνει πιο πολύ κλικ; Ποιο σου αρέσει πιο πολύ; Όταν μπαίνεις μέσα σε ποίο νιώθεις πιο ωραία; Εγώ επί ίσους όρους θα διάλεγα το c3 ,αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημάσια η γνώμη μου όσο τα παραπάνω που σε ρωτάω. Κι οι δυο ειστε υποψήφιοι για ban που σε τέτοιο δίλημμα δεν λέτε Micra Στο ινσομνια πιστευουμε στο θεό των γιαπωνέζικων αυτοκινήτων, δε το μάθατε ακόμα; 😂
efalex2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Το citroen ειναι το C2, βλακείες λέω. Έχει 115.000 χλμ και σχετικά καλοσυντηρημένο (από ιδιώτη). Τα περισσότερα χιλιόμετρα έχουν γίνει σε ταξίδια εκτός Αθήνας. Το micra είναι το εξής μοντέλο https://www.car.gr/14789621-nissan-micra-motiva-1-2-5 (όχι αυτό που θέλω να πάρω). Έχει περίπου 160.000 και είναι από εταιρεία Leasing που το πουλάει, οπότε από συντήρηση δε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, παρόλο που έχουμε γνωστό εντός. Βιβλίο σέρβις δεν έχει, βέβαια υποτίθεται ότι είναι συντηρημένο, γιατί το εκμεταλλεύονται συνεχώς. Η τιμή του κατά τ' άλλα είναι όντως αυτή που δίνει η αγορά. Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε κανένα από τα δύο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αφού είναι από leasing έχει καλή συντήρηση. Εάν τους πιέσεις θα σου που τι έχουν και και πότε γιατί τα κρατάνε Παρόλα αυτά να περιμένεις να έχουμε βάλει 100% ιμιτασιον και τηγανελαιο είναι πάγια τακτική τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα