Προς το περιεχόμενο

Risk of Rain 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

header.jpg?t=1553972427

Δεν βρήκα θέμα, sorry αν υπάρχει και είμαι τυφλός. :P 

Έχει κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο εδώ και κάποιες ημέρες σε early access με πάρα πολύ καλά reviews

https://store.steampowered.com/app/632360/

Έπαιξα μερικές ώρες και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό ειδικά σε co-op γίνεται χαμός και η στροφή στο 3d σε σχέση με το πρώτο θεωρώ ότι πέτυχε απόλυτα. Έχει καλό progression system αλλά ίσως λίγο content προς το παρόν. Πάντως είναι αρκετά δύσκολο και νομίζω θα προσφέρει αρκετές ώρες σε όσους ασχοληθούν.

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με το πρώτο αλλα αυτο εδώ φαίνεται ενδιαφέρον απο τα γραφικά μόνο και βλέπω εχει και αρκετό κόσμος , θα το δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία αν βγεί καποιο trial για να δω αν μου αρέσει.

Άν πρόλαβε κανένας την προσφορά που με την αγορά του έπαιρνες άλλο ένα cd key για έναν φίλο σου και δεν το χρειάζεται θα ήθελα να το παίξω :)

Δημοσ.

Έχει ένα borderlands vibe στο art, γενικά αν και early access το παιχνίδι τρέχει πολύ καλά το μόνο παράπονο που έχω είναι το balance των classes, πχ είναι σχετικά δύσκολο να βρεις τον mercenary και προσωπικά τον βρισκω bottom tier..

Πάντως το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για 2-3 χαλαρά runs και βλέπω και potential για αρκετό min-max και λιώσιμο, δυστυχώς δεν πρόλαβα το 1+1 (δεν το είχα πάρει χαμπάρι) αλλιώς θα έδινα το ένα copy εννοείται.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν και το άφησα προσωρινά για enter the gungeon παίζω καμιά φορά το βράδυ έτσι chill runs.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...