vandamme18aj Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους , Το σύστημά μου είναι ένας i7 2600k με μητρική z77x ud5h της gigabyte.Πριν καιρό είχα πρόβλημα με την αναγνώριση του ssd και για να το λύσω έκανα αναβάθμιση στο bios σε F16j beta έκδοση(δεν έφταιγε αυτό τελικά) .Από τη στιγμή εκείνη οι θερμοκρασίες είναι ανεβασμένες .Παρατηρώντας ανακάλυψα ότι ο επεξεργαστής σηκώνει μέχρι 1,336 mV χωρίς εγώ να έχω κάνει κάποια ρύθμιση. Παλιότερα με άλλη μητρική με τόσο ρεύμα είχα overclock στα 4.7 Ghz.Επίσης αν ανεβάσω το multiplier αυτόματα ανεβαίνει και το ρεύμα στα 1,50 mV ίσως και παραπάνω .Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλαχθούν ώστε να ρυθμίσω αποτελεσματικά το ρεύμα στον επεξεργαστή.Μπορώ να ανεβάσω φωτο από το Bios αν χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 2/4/2019 στις 4:30 ΜΜ, vandamme18aj είπε Καλησπέρα σε όλους , Το σύστημά μου είναι ένας i7 2600k με μητρική z77x ud5h της gigabyte.Πριν καιρό είχα πρόβλημα με την αναγνώριση του ssd και για να το λύσω έκανα αναβάθμιση στο bios σε F16j beta έκδοση(δεν έφταιγε αυτό τελικά) .Από τη στιγμή εκείνη οι θερμοκρασίες είναι ανεβασμένες .Παρατηρώντας ανακάλυψα ότι ο επεξεργαστής σηκώνει μέχρι 1,336 mV χωρίς εγώ να έχω κάνει κάποια ρύθμιση. Παλιότερα με άλλη μητρική με τόσο ρεύμα είχα overclock στα 4.7 Ghz.Επίσης αν ανεβάσω το multiplier αυτόματα ανεβαίνει και το ρεύμα στα 1,50 mV ίσως και παραπάνω .Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλαχθούν ώστε να ρυθμίσω αποτελεσματικά το ρεύμα στον επεξεργαστή.Μπορώ να ανεβάσω φωτο από το Bios αν χρειαστεί. Θα βρεις καπου που λεει Voltage control και θα το βαλεις στο manual. Μετα ψαχνεις για CPU Voltage. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandamme18aj Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά όσο και αν έψαξα σε κανένα υπομενού δεν υπάρχει τέτοια επιλογή .Μήπως φταίει το bios που είναι beta; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα