Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. ήθελα να κανω μια ερώτηση, κατά πόσο είναι νόμιμο μια κουριερ για να χρησιμοποιεί μέσα για επικοινωνία μαζί σου όταν δεν  εχεις δωσει τετοιοο τροπο επικοινωνιας. πχ εχω δωσει το τηλεφωνο μου και μου στέλνουν μηνύματα στο viber. δηλαδη αν αυριο αποφασιση η acs να στελνει μεσω fb θα μοπορει να με βρει με το ονομα μου στο fb και να στελνει εκει? μου φαινεται παραλογο.

Δημοσ.

Μα το κινητο σου χρησιμοποιει στο viber, την πληροφορια που τους εχεις ηδη δωσει. Τωρα στο viber την πρωτη φορα που λαβεις τετοιο μηνυμα εχεις επιλογη να αποδεχτεις ή οχι την επικοινωνια μεσω αυτης της υπηρεσιας. Τo fb ειναι ασχετο, δεν εχεις δωσει συγκαταθεση να σου επικοιωνησουν εκει, ασε που πως θα σε βρουν, πχ αν σε λενε Δημητρη Παπαδοπουλο μπορει να υπαρχουν εκατονταδες λογαριασμοι που εχουν αυτα τα στοχεια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν ειναι άσχετο εχει να κανει με την παροχη μιας πληροφορίας για συγκεκριμένη χρήση και χρηση της για μια αλλη. το οτι το viber χρησιμοποιει τον αριθμο τηλεφωνου μου φαινεται ασχετο καθως εγω οταν συμπληρωνω φορμες βαζω ως τροπο επικοικωνιας τηλέφωνο και οχι viber

Δημοσ.

απο την στιγμη που δεχεσαι συνεργασια με την acs δεχεσαι και τους ορους της. αναφερει εδω  https://www.acscourier.net/el/security-statement-gdpr

οτι εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιησει το τηλεφωνο ή οποιοδηποτε στοιχειο εχεις δωσει  για να επικοινωνησει μαζι σου ακομα και μεσω τριτης υπηρεσιας. δεν εδωσες facebook αλλα κινητο που ειναι ενεργοποιημενο στο viber. αν δεν θες να περνεις μηνυμα μεσω viber τοτε οπως λεει και ο asmilon απλα μην το δεχτεις οταν ερθει.

Δημοσ.

2 ώρες πριν, billiboo είπε

δεν ειναι άσχετο εχει να κανει με την παροχη μιας πληροφορίας για συγκεκριμένη χρήση και χρηση της για μια αλλη. το οτι το viber χρησιμοποιει τον αριθμο τηλεφωνου μου φαινεται ασχετο καθως εγω οταν συμπληρωνω φορμες βαζω ως τροπο επικοικωνιας τηλέφωνο και οχι viber

σα να λες τους εδωσες τον αριθμο σου αλλα αλλα ηθελες να επικοινωνησουν μαζι σου με κληση και οχι sms...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

σα να λες τους εδωσες τον αριθμο σου αλλα αλλα ηθελες να επικοινωνησουν μαζι σου με κληση και οχι sms...

οχι ρε παιδια ειναι διαφορετικο το να σε παρουν τηλεφωνο ή να σου στειλουν sms και αλλο το να χρησιμοποιησουν μια εφαρμογη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billiboo είπε

οχι ρε παιδια ειναι διαφορετικο το να σε παρουν τηλεφωνο ή να σου στειλουν sms και αλλο το να χρησιμοποιησουν μια εφαρμογη.

"τηλεφωνο" και "μηνυματα" επισης εφαρμογες ειναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...