Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο. Ή το λιγότερο, να τους κάνεις ένα FAX (ναι, FAX!!!) που να φαίνεται ημερομηνία ώρα και αποδεικτικό παραλαβής και το περιεχόμενο τι τους γράφεις (πχ το δικό μου fax βγάζει το report έτσι), ώστε να μπορείς να τους τρέξεις μετά.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο. Ή το λιγότερο, να τους κάνεις ένα FAX (ναι, FAX!!!) που να φαίνεται ημερομηνία ώρα και αποδεικτικό παραλαβής και το περιεχόμενο τι τους γράφεις (πχ το δικό μου fax βγάζει το report έτσι), ώστε να μπορείς να τους τρέξεις μετά.

δεν με. ενδιαφέρει πλέον να τους τρεξω. τώρα απλά θέλω να σηκωθώ να φύγω αφού το πήρα απόφαση. αναιμακτα με ένα email και τέλος, γεια σας 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sbartsa είπε

δεν με. ενδιαφέρει πλέον να τους τρεξω. τώρα απλά θέλω να σηκωθώ να φύγω αφού το πήρα απόφαση. αναιμακτα με ένα email και τέλος, γεια σας 

Ναι και θα σου πουν 2 λέξεις: τέλη αποσύνδεσης / ρήτρα διακοπής. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/4/2019 στις 6:48 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Όπως γράψαμε επάνω πρέπει να τους πιέσεις να χαρακτηριστει ως μη επυλισημη η βλάβη ώστε να φύγεις χωρίς να σε χρεώσουν κερατιάτικα, πιθανών μια καταγγελία στην εεττ να βοηθήσει να γίνει απλά πιο γρήγορα

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!!
Πέμπτη έκανα αίτηση στον ΟΤΕ, Τρίτη πρωί σις 8 είχα internet!! Μαγεία παιδιά! 2 μήνες δούλεμα. Δεν ξερω τι άλλο να πω.
Άντε να δουμε τώρα αν η Wind θα έχει απαίτηση να την πληρώσουμε κιόλας.

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sbartsa είπε

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!!
Πέμπτη έκανα αίτηση στον ΟΤΕ, Τρίτη πρωί σις 8 είχα internet!! Μαγεία παιδιά! 2 μήνες δούλεμα. Δεν ξερω τι άλλο να πω.
Άντε να δουμε τώρα αν η Wind θα έχει απαίτηση να την πληρώσουμε κιόλας.

Αν έκανες σωστά τι διαδικασία για να χαρακτηριστει μη επυλισιμο το πρόβλημα δεν θα ζητήσουν κάτι, αν από την άλλη άκουσες τους διάφορους εδώ μέσα και απλά σηκώθηκες και έφυγες επειδή "κουράστηκες" τότε καλά θα κάνουν και θα στα ζητήσουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Αν έκανες σωστά τι διαδικασία για να χαρακτηριστει μη επυλισιμο το πρόβλημα δεν θα ζητήσουν κάτι, αν από την άλλη άκουσες τους διάφορους εδώ μέσα και απλά σηκώθηκες και έφυγες επειδή "κουράστηκες" τότε καλά θα κάνουν και θα στα ζητήσουν

Το καλά θα κάνουν είναι σχετικο. κι τύποι με δούλευαν ξενδιαντρωπα. Όπως λες δικαιολογημένα (από την μεριά τους) να μου ζητήσουν ότι νομίζουν. 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sbartsa είπε

Το καλά θα κάνουν είναι σχετικο. κι τύποι με δούλευαν ξενδιαντρωπα. Όπως λες δικαιολογημένα (από την μεριά τους) να μου ζητήσουν ότι νομίζουν. 

Από την στιγμή που βιαστικές να φύγεις χωρίς να σου σπάσουν αυτοί το συμβόλαιο καλά θα κάνουν και θα τα ζητήσουν

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να εκφραζεσαι καλυτερα δημοσιο φορουμ εινια οχι το καφενειο της γειτονιας σου

σου γραψαμε πιο πανω την σωστη διαδικασια , ειτε μονος ειτε επειδη ο αλλος πιο πανω σου λεει φυγε χωρις καμια αιτιολογια  το εκανες η wind καλα θα κανει να ζητησει τα τελοι διακοπης

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα κάνει "καλά", απλά ο Χ/Υ υπάλληλος θα δει στο σύστημα ότι δεν υπάρχει κάποια παραδοχή/συμφωνία της εταιρείας για διακοπή συμβολαίου λόγω δικιά τους ανικανότητας or whatever και θα δώσει "εντολή" για ρήτρα. Υποθέτω ότι δεν μπορεί να ξέρει το λογιστήριο ότι πράγματι υπήρχε πρόβλημα (ή μη παροχή) για 2 μήνες.

Οπότε καλύτερο είναι να γίνονται πριν αυτά, παρά μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...