Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, l337 είπε

Κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις και θα πάρεις και κανέναν άλλο στο λαιμό σου. Και για να μην το κουράζουμε χωρίς λόγο, κάνε έγγραφη ερώτηση στην εεττ να δεις τι θα σου απαντήσει.
Αυτό και τέλος.

Δεν είναι καμία αυθαίρετη υπόθεση. Είναι περίπτωση μη παροχής υπηρεσίας και σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το ίδιο σε όποιον πάροχο και να ανήκεις. 

1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Όταν βγει ο TS και γράφει η κακία wind με χρέωσε τέλος πρόωρης διακοπής, ελπίζω του στείλεις τα λεφτά να τα πληρώσει

Τα λεφτά η wind τα στέλνει για να τα πληρώσεις έτσι και αλλιώς. Εχεις δεν έχεις δίκιο, σε αποδεσμεύσει δεν σε αποδεσμεύσει. Απλά απαντάει ότι είναι περίπτωση μη παροχής υπηρεσίας όπως εύκολα μπορεί να το αποδείξει ο TS και τελειώνει το θέμα.  

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν είναι καμία αυθαίρετη υπόθεση. Είναι περίπτωση μη παροχής υπηρεσίας και σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το ίδιο σε όποιον πάροχο και να ανήκεις. 

Όπως νομίζεις. Ανέλαβε τουλάχιστον την ευθύνη να του τα πληρώσεις μετά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, l337 είπε

Όπως νομίζεις. Ανέλαβε τουλάχιστον την ευθύνη να του τα πληρώσεις μετά.

Φίλε μου μιλάς σε άτομο που έκανε εξυπηρέτηση πελατών σε τρίτη εταιρία για λογαριασμό όλων των μεγάλων. Η "γραμμή" της κάθε εταιρίας σε τέτοια θέματα είναι "ε δεν το λέμε στον πελάτη ότι δεν πρέπει να πληρώσει εκτός και αν κάνει πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις ή το πάει με ΕΕΤΤ και συνήγορο του καταναλωτή". Δεν χρειάζεται να αναλάβω καμία ευθύνη να πληρώσω κάτι γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει να πληρωθεί τίποτα άσχετα αν προσπαθήσουν να του τα πάρουν έτσι και αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε

Φίλε μου μιλάς σε άτομο που έκανε εξυπηρέτηση πελατών σε τρίτη εταιρία για λογαριασμό όλων των μεγάλων. Η "γραμμή" της κάθε εταιρίας σε τέτοια θέματα είναι "ε δεν το λέμε στον πελάτη ότι δεν πρέπει να πληρώσει εκτός και αν κάνει πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις ή το πάει με ΕΕΤΤ και συνήγορο του καταναλωτή". Δεν χρειάζεται να αναλάβω καμία ευθύνη να πληρώσω κάτι γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει να πληρωθεί τίποτα άσχετα αν προσπαθήσουν να του τα πάρουν έτσι και αλλιώς.

Δεν χρειάζεται να επικαλείσαι το που δούλευες όπως και δεν χρειάστηκε να επικαλεστώ και εγώ που δούλευα ή που δουλεύω. Προφανώς δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, και δυστυχώς κάνεις λογικά άλματα και παραλείπεις βήματα, με συνέπεια να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου. Σου είπα το εξής απλό και σαφές, ρώτησε εγγράφως την εεττ να δεις τι θα σου πει και ποια είναι η διαδικασία. Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και επίσημο από αυτό, καλό είναι να το λήξουμε εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. 

Τώρα με τις καμπίνες wind που φτάνει μέχρι την καμπίνα η οπτική ίνα, δεν θα βελτιωθεί πολύ η υπηρεσία που παρέχει η wind όσο ανοργάνωτη και αν είναι;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Να ρωτήσω κάτι. 

Τώρα με τις καμπίνες wind που φτάνει μέχρι την καμπίνα η οπτική ίνα, δεν θα βελτιωθεί πολύ η υπηρεσία που παρέχει η wind όσο ανοργάνωτη και αν είναι;

Από τι έχω καταλάβει όλες κι κάμπο νέα ανήκουν στον ΟΤΕ.. οπότε ο τεχνικός της Wind απλά μπορεί να ελενξει την σύνδεση από διαμέρισμα στην σύνδεση με το σπίτι σου/πολυκατοικια και από εκεί στην καμπινα. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά των τεχνικων του ΟΤΕ να φτιάξουν τα οποία προβλήματα από την καμπινα προς το σπίτι σου. Ο ΟΤΕ διαχειριζεται πρώτα τις βλάβες στους δικούς του πελάτες και οκ άλλοι στη μοίρα τους. 

πάντως αποσο ρώτησα και η ίδια η Wind χρησιμοποιεί και τρίτη εταιρεία τεχνικων. εμένα που ήρθαν δύο φορές σπίτι να ελενξουν ήταν από άλλη εταιρεία. τρεχαγυρευοπουλος

Δημοσ.

Πάντως και τεχνικά να το δεις το θέμα, και μόνο που θα έχεις οπτικές ίνες να φθάνουν μέχρι τις καμπίνες, δηλαδή τρομερή αλλαγή στο 90% της διαδρομής που κάνεις μέχρι το κέντρο, τα προβλήματα θα είναι λιγότερα από ότι με τις ADSL.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, skiabox είπε

Πάντως και τεχνικά να το δεις το θέμα, και μόνο που θα έχεις οπτικές ίνες να φθάνουν μέχρι τις καμπίνες, δηλαδή τρομερή αλλαγή στο 90% της διαδρομής που κάνεις μέχρι το κέντρο, τα προβλήματα θα είναι λιγότερα από ότι με τις ADSL.

Άμα δεν βγάλεις οπτική ίνα μέχρι το router σου αλλαγή θα δεις μεν, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας τα ίδια θα είναι, γιατί το πρόβλημα συνήθως δεν το έχει η καμπίνα αλλά το καλώδιο που έρχεται από την καμπίνα μέχρι το σπίτι σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Άμα δεν βγάλεις οπτική ίνα μέχρι το router σου αλλαγή θα δεις μεν, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας τα ίδια θα είναι, γιατί το πρόβλημα συνήθως δεν το έχει η καμπίνα αλλά το καλώδιο που έρχεται από την καμπίνα μέχρι το σπίτι σου.

καλά μην το λες, πριν βάλουν οπτική ίνα έπιανα 4mb μετά την οπτική 48 καρφωτα με την ίδια τεχνολογία από το καφαο μέχρι το ρουτερ μου. Ασχέτως της συγκεκριμένης βλαβησ μέχρι στιγμής ήταν όλα καλα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, sbartsa said:

καλά μην το λες, πριν βάλουν οπτική ίνα έπιανα 4mb μετά την οπτική 48 καρφωτα με την ίδια τεχνολογία από το καφαο μέχρι το ρουτερ μου. Ασχέτως της συγκεκριμένης βλαβησ μέχρι στιγμής ήταν όλα καλα. 

Όσο πιο πάνω (σε Mbps) ανεβαίνεις όμως τόσο πιο ευαίσθητη είναι η γραμμή.

Δημοσ.

Και η κοροιδια συνεχίζεται. Μου στείλαν και λογαριασμό όπου με χρεώνουν και επίσκεψη τεχνικού. 8ευρώπουλα στο καπάκι. Είναι υπέροχοι.

Δημοσ.

Για τον πολύ κόσμο όμως που δεν μπαίνει καν σε forums και μόνο που βλέπει τις καμπίνες wind στη συνείδησή του αναβαθμίζεται η εταιρία.

Τώρα εγώ που είμαι 15 μέτρα από την καμπίνα τα στατιστικά μου τα έχω ποστάρει.

Αν θέλετε μπορώ να τα ξαναποστάρω.

Επίσης παίζουν και λύσεις fiber to the home όπου σου έρχεται η οπτική ίνα μέσα στο σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sbartsa είπε

Και η κοροιδια συνεχίζεται. Μου στείλαν και λογαριασμό όπου με χρεώνουν και επίσκεψη τεχνικού. 8ευρώπουλα στο καπάκι. Είναι υπέροχοι.

Φίλε μου, θα σου πω τι να κάνεις. Θα πάρεις μία ακόμα φορά τηλέφωνο στις βλάβες θα τους ρωτήσεις αν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, αν σου που να στείλουν τεχνικό ξανά κλπ κλπ. πες ότι θέλεις πριν έρθει ξανά τεχνικός, ότι με την επίσκεψη του θα λυθεί το πρόβλημα. Αν σου πουν δεν ξέρω μπλα μπλα πες οκ, και ότι θα γίνει επίσημη καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ ζητώντας την διακοπή του συμβολαίου σου λόγο αδυναμίας τήρησης υποχρεώσεων της wind ( εξηγείς  αναλυτικά ) και πίστωση όλων των λογαριασμών από την αρχή του προβλήματος και πίστωση των τελών διακοπής!

Εγώ είχα πρόβλημα με την wind συνεχόμενα disconnect και στο ιντερνετ και στο τηλέφωνο. Έστειλα 3 φορές δικό τους τεχνικό και μία φορά τεχνικό του ΟΤΕ, μου αλλάξανε router κλπ. και μου είπα ότι λύθηκε το πρόβλημα χωρίς όμως να λυθεί (έγινε ακόμα χειρότερο). Μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι έχει κλείσει η βλάβη και ότι πρέπει να ανοίξουν καινούργια και να ξανά στείλουν τεχνικό που θα χρεωθώ εγώ. Τους απάντησα αν εγγυάστε ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την 5η επίσκεψη καλώς, αλλιώς προχωράω στην καταγγελία. Φυσικά και αρνήθηκαν να εγγυηθούν ότι θα λυθεί το πρόβλημα, και έτσι έγινε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, και μετά από 20 μέρες απάντηση από την WIND για την διακοπή του συμβολαίου μου, πιστωτικό στα τέλη διακοπής, + πιστωτικό σε όλους τους λογαριασμούς από την στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Εννοείται ότι δεν είχα πληρώσει κανέναν λογαριασμό από την στιγμή που ξεκίνησε το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Alexandros_D
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Φίλε μου, θα σου πω τι να κάνεις. Θα πάρεις μία ακόμα φορά τηλέφωνο στις βλάβες θα τους ρωτήσεις αν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, αν σου που να στείλουν τεχνικό ξανά κλπ κλπ. πες ότι θέλεις πριν έρθει ξανά τεχνικός, ότι με την επίσκεψη του θα λυθεί το πρόβλημα. Αν σου πουν δεν ξέρω μπλα μπλα πες οκ, και ότι θα γίνει επίσημη καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ ζητώντας την διακοπή του συμβολαίου σου λόγο αδυναμίας τήρησης υποχρεώσεων της wind ( εξηγείς  αναλυτικά ) και πίστωση όλων των λογαριασμών από την αρχή του προβλήματος και πίστωση των τελών διακοπής!

Εγώ είχα πρόβλημα με την wind συνεχόμενα disconnect και στο ιντερνετ και στο τηλέφωνο. Έστειλα 3 φορές δικό τους τεχνικό και μία φορά τεχνικό του ΟΤΕ, μου αλλάξανε router κλπ. και μου είπα ότι λύθηκε το πρόβλημα χωρίς όμως να λυθεί (έγινε ακόμα χειρότερο). Μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι έχει κλείσει η βλάβη και ότι πρέπει να ανοίξουν καινούργια και να ξανά στείλουν τεχνικό που θα χρεωθώ εγώ. Τους απάντησα αν εγγυάστε ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την 5η επίσκεψη καλώς, αλλιώς προχωράω στην καταγγελία. Φυσικά και αρνήθηκαν να εγγυηθούν ότι θα λυθεί το πρόβλημα, και έτσι έγινε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, και μετά από 20 μέρες απάντηση από την WIND για την διακοπή του συμβολαίου μου, πιστωτικό στα τέλη διακοπής, + πιστωτικό σε όλους τους λογαριασμούς από την στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Εννοείται ότι δεν είχα πληρώσει κανέναν λογαριασμό από την στιγμή που ξεκίνησε το πρόβλημα.

ούτε και εγώ έχω πληρώσει τίποτα μέχρι τωρα. είναι 80€ μέχρι στιγμής. 

έκανα χθες αίτηση στον ΟΤΕ και σήμερα πήρε αριθμό και δρομολογηθηκε. 

με πήραν σημερα μόνοι τους από τη Wind να μου πουν ότι θα έρθει τεχνικός του ΟΤΕ την δεύτερα και να κανονίσουμε ρεντεβου. που τόσες μέρες τι κάναμε ρε μαστορια, τώρα θυμήθηκαν να με πάρουν και τηλ-τοσο καλοι.... 

3 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

ούτε και εγώ έχω πληρώσει τίποτα μέχρι τωρα. 

έκανα χθες αίτηση στον ΟΤΕ και σήμερα πήρε αριθμό και δρομολογηθηκε. 

με πήραν σημερα μόνοι τους από τη Wind να μου πουν ότι θα έρθει τεχνικός του ΟΤΕ την δεύτερα και να κανονίσουμε ρεντεβου. που τόσες μέρες τι κάναμε ρε μαστορια, τώρα θυμήθηκαν να με πάρουν και τηλ-τοσο καλοι.... 

Δημοσ.

Με το να πας στον ΟΤΕ οκ θα λυθεί το πρόβλημα σου, αλλά θα συνεχίζεις να έχεις ενα συμβόλαιο με τη wind και θα φαίνεται ότι διεκοψες εσύ και θα χρεωθείς τα πάντα και νομικά θα είναι καλυμμένοι αυτοί. Αυτό που πρέπει να κάνεις πριν αλλάξεις πάροχο είναι καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να είσαι καλυμμένος από ότι χρεώσεις μπορεί να σου προσάψει η wind.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...