sbartsa Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω την άποψη σας πάνω στο εξής θέμα. Εδώ και δυο μήνες σχεδόν (από 9/2) σταμάτησε το ιντερνετ σπίτι, ένα VDSL 50άρι - καμουφλαρισμένο ως Fiber - από την Wind. Το ε΄χω από πέρυσι τον Ιούνιο περίπου. Ολα καλά ήταν καλά μεχρι εδώ. Από τότε λοιπόν, έχει έρθει ο τεχνικός της Wind, είδε οτι δεν είναι δικό μου θέμα, το έστειλε στον ΟΤΕ. Το φτιάχνει (προσοχή, η WIND ενημερώθηκε ότι ο ΟΤΕ το έφτιαξε. Τους λέω, αποκλείεται, δεν έχω ιντερνετ. Ξαναέρχεται τεχνικός της WInd, με τα πολλά λέει εχετε δίκιο ξανανοίγω την βλάβη. Και αρχίζει το πανυγήρι. Απο τότε μου εχουν στείλει αλλές 7-8 φορές μήνυμα, ότι θα έρθει ο τεχνικός, εξασφαλίστε του, αν χρειαστεί είσοδο στην πολυκατοικία κλπ.... Έχω πάρει πόσες φορές τηλ στην Wind και τους τα ψάλω αλλα κλασικά η απάντηση, ο ΟΤΕ και είμαστε πάνω απο το προβλημα σας κλπ κλπ... **Το ωραίο της υπόθεσης είναι το εξής: Παίρνω μια μέρα στις 20 κάτι Μαρτίου (και ενώ μου έχουν στείλει μνμ 7 μέρες πριν ότι σε 3 εργασιμες θα εχει αποκατασταθεί η βλάβη) Και ρωτάω τον τυπά της Wind, σε τι κατάσταση είναι η βλάβη? Μου λέει ότι τελευταία ενημέρωση στισ 9 του μηνός ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και δεν μπορεσε να μπεί μέσα. ΟΚ λέω... Στα καπάκια ξαναπαίρνω τις βλάβες. Αλλός υπαλληλος, ίδια ερώτηση. Μου λέει στις 16 του μηνός (τελευταία ενημέρωση) οτι ο τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε και δεν μπόρεσε να μπεί. Που εντωμεταξυ είχα κάτσει σπίτι εκείνη τη μέρα να περιμένω τεχνικό. Φτάνοντας στο σήμερα, όπου 3 μέρες στη σειρά έχει σκάσει sms, αυριο θα σας επισκευτεί τεχνικός, μπλα μπλα μπλα.... Τελικά τι φάση? Σκέφτομαι μήπως απλά η Wind δεν θέλει να κρατήσει την περιοχη εδώ και διώχνει τους πελάτες? Ο ΟΤΕ το κάνει επίτηδες για να πάρει πελάτες- και πόσο απατεωνιά, για να μήν πω τίποτα άλλο.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάω στον ΟΤΕ ρε φίλε. ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ξέρει κανείς τι παίζει με τον συνήγορο του καταναλωτή. Εδω μιλάμε για επικά μουνόπανα...και αφήστε τον χαρακτιρισμό όπως είναι.
talibanakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Γιατι καθεσαι ακομα στην εταιρια; Πιστολι,αλλαζεις εταιρεια και μολις παρουν τηλ να "απειλησουν" θα απειλησεις εσυ. 2
lary k. Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάς σε κατάστημα wind και κάνεις αίτηση διακοπής συνδέσεως με αιτιολογία οτι εδώ και 2 μήνες δεν έχεις ίντερνετ (λογαριασμούς πληρώνεις κανονικά υποθέτω,αν όχι κακώς τους δίνεις πάτημα). Σε 24 ώρες ο τεχνικός είτε ΟΤΕ είτε wind θα έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα σου,ούτε εκνευρισμός χρειάζεται ούτε απειλές ούτε δικηγόροι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από lary k. 2
sbartsa Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, lary k. είπε Πάς σε κατάστημα wind και κάνεις αίτηση διακοπής συνδέσεως με αιτιολογία οτι εδώ και 2 μήνες δεν έχεις ίντερνετ (λογαριασμούς πληρώνεις κανονικά υποθέτω,αν όχι κακώς τους δίνεις πάτημα). Σε 24 ώρες ο τεχνικός είτε ΟΤΕ είτε wind θα έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα σου,ούτε εκνευρισμός χρειάζεται ούτε απειλές ούτε δικηγόροι. Κάτσε ρε φίλε και η μπλόφα του στυλ σήκώνομαι και φεύγω μετά τι είναι? Εγώ πληρώνω το ιντερνετ μου και θέλω το ιντερνετ μου. Αν η wind δεν με θέλει για πελάτη ας μου πεί να βρω άλλο πάροχο, αν ο ΟΤΕ θέλει να κάνει απατεωνιές γιατί να την πληρώσω εγώ μάγκα μου?
lary k. Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, sbartsa είπε Κάτσε ρε φίλε και η μπλόφα του στυλ σήκώνομαι και φεύγω μετά τι είναι? Εγώ πληρώνω το ιντερνετ μου και θέλω το ιντερνετ μου. Αν η wind δεν με θέλει για πελάτη ας μου πεί να βρω άλλο πάροχο, αν ο ΟΤΕ θέλει να κάνει απατεωνιές γιατί να την πληρώσω εγώ μάγκα μου? Ποιά μπλόφα; Συνάψατε ένα συμβόλαιο εσύ είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου απέναντι στην εταιρία(πληρώνεις τον λογαριασμό σου) ενώ η εταιρία δεν είναι εντάξει απέναντι σου (δεν σου παρέχει αυτό που δεσμεύτηκε να κάνει το internet δηλαδή). Κάνεις αίτηση διακοπής συμβολαίου για τον παραπάνω λόγο και σου λέω οτι σε 24 ώρες θα αποκατασταθεί το πρόβλημα σου γιατί δεν γουστάρουν να χάνουν πελατάκια. Αν δεν γουστάρεις εσύ την εταιρία αλλάζεις πάροχο. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι αυτή,σου κάνει έχει καλώς,δεν σου κάνει πλήρωνε δικηγόρους άνοιξε θέματα σε τεχνολογικά φόρουμ,απείλησε τους κιόλας οτι θα περάσεις απο τα γραφεία τους. 3
sbartsa Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 ρε με χαμερ θα κάνω ντου μεσα στα γραφεία τους. δεν με νοιάζει ποια εταιρεία είναι, ποια δίνει το ίντερνετ. εμένα με νοιάζει 1. άνοιξες εταιρεία που δίνεις ίντερνετ από τον ΟΤΕ? κομπλέ τουλάχιστον λέγε ντομπρα πως έχει η κατάσταση, όχι μούφα σήμερα έτσι αύριο αλλιωσ. 2. αυτό το "αχαρακτιριστο" του ΟΤΕ στην τελική να σε αναγκάζει να σε πάρει εκείνος κάνοντας μαλακίες? ξεφτιλικια πράματα... και μιλήσετε για επιθετικές ανταγωνισμου και πράσινα άλογα μετα...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Συμβαίνουν ένα από τα δυο. Πρώτον, ο τεχνικός που έρχεται να ξέρεις ότι πρώτα σε παίρνει τηλέφωνο. ΠΡΟΣΕΞΕ τώρα, σε παίρνουν πάντα από απόκρυψη για ευνόητους λόγους. Αν δεν απαντήσεις τότε χάνεις το ραντεβού. Αρα αν έχεις αυτόματη απόρριψη στα τηλέφωνα με απόκρυψη ή άλλα τέτοια στο κινητό σου τότε φταις εσύ εν αγνοία σου. Δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να μην έρθει ο τεχνικός σπίτι σου, ελέγχονται τρομερά πολύ και για όλα παίζει αναφορά. Εφόσον λοιπόν δεν συμβαίνει το παραπάνω τότε να ξέρεις ότι η wind δεν έχει στείλει ποτέ το αίτημα σου και να ξέρεις γενικότερα ότι η wind περιμένει να μαζευτούν πολλά προβλήματα πριν το στείλει στον ΟΤΕ. 1
sbartsa Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Συμβαίνουν ένα από τα δυο. Πρώτον, ο τεχνικός που έρχεται να ξέρεις ότι πρώτα σε παίρνει τηλέφωνο. ΠΡΟΣΕΞΕ τώρα, σε παίρνουν πάντα από απόκρυψη για ευνόητους λόγους. Αν δεν απαντήσεις τότε χάνεις το ραντεβού. Αρα αν έχεις αυτόματη απόρριψη στα τηλέφωνα με απόκρυψη ή άλλα τέτοια στο κινητό σου τότε φταις εσύ εν αγνοία σου. Δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να μην έρθει ο τεχνικός σπίτι σου, ελέγχονται τρομερά πολύ και για όλα παίζει αναφορά. Εφόσον λοιπόν δεν συμβαίνει το παραπάνω τότε να ξέρεις ότι η wind δεν έχει στείλει ποτέ το αίτημα σου και να ξέρεις γενικότερα ότι η wind περιμένει να μαζευτούν πολλά προβλήματα πριν το στείλει στον ΟΤΕ. το πρώτο σίγουρα δεν παιζει. δέχομαι κανονικά όλες τις κλήσεις. ούτε ποτέ μου ήρθε καμία κλήση από κινητό με απόκρυψη όλο αυτό το διαστημα. παρακάτω, κάτι τέτοιο υποψιαζομαι ότι δεν παίζει να έχει πάει καν στον ΟΤΕ. έχω ζητήσει 2 φορές να με καλέσουν από την "δευτερευουσεσ βλάβες" όπως λένε μιας και μόνον εκείνοι ξέρουν που είναι η βλαβη(διευθυνση). Ταχαμ στέλνουν ένα email και μετά από 10' θα με παίρνουν τηλ. όπως καταλαβαίνεις εδώ και 4 ώρες τηλέφωνο με παιρνουν..... Σορυ παίδες δεν είναι το θέμα να γκρινιαξω για λίγο ίντερνετ που δεν έχω για να βλέπω Νετφλιξ αλλά το χρειάζομαι για την δουλειά μου. και εδώ η φάση μου μυρίζει απατεωνια όταν σε δουλεύουν εν γνώση τους μπροστά στα μούτρα σου Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από sbartsa
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Φίλε μου δεν έχει σημασία για ποιον λόγο το θέλεις το ίντερνετ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρέπει να το έχεις. Οταν μιλάμε για 2 μήνες χωρίς ίντερνετ να ξέρεις ότι φταίει ο πάροχος στον οποίο ανήκεις τώρα. Το αίτημα σου έχει μπει στο συρτάρι και έχει μείνει εκεί μέχρι να μαζευτούν πολλά για να τα στείλουν όλα μαζί. Κάνεις ένα e-mail παραπόνων στο site της εταιρίας με ταυτόχρονη κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και φυσικά τραβάς για άλλο μαγαζάκι. Μεταξύ μας τώρα, μπορεί να μην θες να πας στον ΟΤΕ αλλά από την στιγμή που το δίκτυο είναι δικό του στην περιοχή σου και εσύ όπως λες το θες για δουλειά τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να μην επιλέξεις τον ιδιοκτήτη και κάθεσαι και παλεύεις με τους μεσάζοντες. Θα πληρώνεις παραπάνω αλλά δεν νομίζω να έχει μπει κανείς ποτέ μέσα πληρώνοντας 5-10 ευρώ παραπάνω τον μήνα γιατί τώρα που είσαι δυο μήνες χωρίς ίντερνετ πόσο σου κόστισε σε λεφτά; Ταλαιπωρία; Μπινελίκια; Τράβα στον ιδιοκτήτη έτσι ώστε αν παίξει στραβή να έχεις να μιλάς με τον άμεσα υπεύθυνο για να λύνεται και το πρόβλημα σου όσο πιο άμεσα γίνεται. 1
sbartsa Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Φίλε μου δεν έχει σημασία για ποιον λόγο το θέλεις το ίντερνετ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρέπει να το έχεις. Οταν μιλάμε για 2 μήνες χωρίς ίντερνετ να ξέρεις ότι φταίει ο πάροχος στον οποίο ανήκεις τώρα. Το αίτημα σου έχει μπει στο συρτάρι και έχει μείνει εκεί μέχρι να μαζευτούν πολλά για να τα στείλουν όλα μαζί. Κάνεις ένα e-mail παραπόνων στο site της εταιρίας με ταυτόχρονη κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και φυσικά τραβάς για άλλο μαγαζάκι. Μεταξύ μας τώρα, μπορεί να μην θες να πας στον ΟΤΕ αλλά από την στιγμή που το δίκτυο είναι δικό του στην περιοχή σου και εσύ όπως λες το θες για δουλειά τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να μην επιλέξεις τον ιδιοκτήτη και κάθεσαι και παλεύεις με τους μεσάζοντες. Θα πληρώνεις παραπάνω αλλά δεν νομίζω να έχει μπει κανείς ποτέ μέσα πληρώνοντας 5-10 ευρώ παραπάνω τον μήνα γιατί τώρα που είσαι δυο μήνες χωρίς ίντερνετ πόσο σου κόστισε σε λεφτά; Ταλαιπωρία; Μπινελίκια; Τράβα στον ιδιοκτήτη έτσι ώστε αν παίξει στραβή να έχεις να μιλάς με τον άμεσα υπεύθυνο για να λύνεται και το πρόβλημα σου όσο πιο άμεσα γίνεται. το ωραίο (και περιεργο) είναι φίλε μου ότι προσπάθησα δύο φορές να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για το ίδιο πακέτο μέσα από το site τους και στο τρίτο σημείο που συμπληρώνεις τρεις φόρμες δεν δεχόταν με τίποτα το input μου. και να πεις ρε φίλε ότι έβαζα περίεργους χαρακτήρες ή ή ή, πληροφορικαριοσ είμαι...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, sbartsa είπε το ωραίο (και περιεργο) είναι φίλε μου ότι προσπάθησα δύο φορές να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για το ίδιο πακέτο μέσα από το site τους και στο τρίτο σημείο που συμπληρώνεις τρεις φόρμες δεν δεχόταν με τίποτα το input μου. και να πεις ρε φίλε ότι έβαζα περίεργους χαρακτήρες ή ή ή, πληροφορικαριοσ είμαι... Πάρε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά τους και πάρε ότι προσφορά έχουν τώρα. Επειτα επισκέψου και κατάστημα τους γιατί παίζουν διαφορετικές προσφορές ειδικά αν το συνδυάσεις με κινητή. Πρώτα όμως mail παραπόνων για να είσαι εντάξει από την δική σου πλευρά. Μην περιμένεις άλλο και μην περιμένεις ότι θα φιλοτημηθούν από την wind να σου προχωρήσουν την αίτηση. Είναι γνωστή και πάγια τακτική της εταιρίας.
bill27 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 μηνες ειναι μεγαλο διαστημα,δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου...αλλα σιγουρα θα ειχα χαιρετησει την wind
NikosKallithea Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ακατανομαστη είναι μια πολύ καλή και φτηνή εταιρεία μη παροχής υπηρεσιών Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από NikosKallithea
sakisvele Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Αφού δεν έχεις πάρει τους ψυχολόγους ακόμα καλά είσαι.. Ποιά λογική βλέπεις και μας ρωτάς; Ο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ikaruga24 said: Συμβαίνουν ένα από τα δυο. Πρώτον, ο τεχνικός που έρχεται να ξέρεις ότι πρώτα σε παίρνει τηλέφωνο. ΠΡΟΣΕΞΕ τώρα, σε παίρνουν πάντα από απόκρυψη για ευνόητους λόγους. Αν δεν απαντήσεις τότε χάνεις το ραντεβού. Αρα αν έχεις αυτόματη απόρριψη στα τηλέφωνα με απόκρυψη ή άλλα τέτοια στο κινητό σου τότε φταις εσύ εν αγνοία σου. Δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να μην έρθει ο τεχνικός σπίτι σου, ελέγχονται τρομερά πολύ και για όλα παίζει αναφορά. Εφόσον λοιπόν δεν συμβαίνει το παραπάνω τότε να ξέρεις ότι η wind δεν έχει στείλει ποτέ το αίτημα σου και να ξέρεις γενικότερα ότι η wind περιμένει να μαζευτούν πολλά προβλήματα πριν το στείλει στον ΟΤΕ. Όταν είχα πρόβλημα με το εναέριο (από κολώνα σε κολώνα, όχι από κολώνα στο σπίτι), ο ΟΤΕτζής έκανε 16 μέρες να έρθει για να το δει και στα καπάκια να το δώσει σε εργολάβο. Μετά από 2-3 ήρθε ο εργολάβος και μετά από άλλες 7 ήρθε πάλι ΟΤΕτζης γιατί είχε γίνει λάθος μικτονομηση. Έφυγε σχεδόν όλος ο Οκτώβριος. Αν ήμουν στον ΟΤΕ φαντάζομαι ότι θα είχαν γίνει όλα το πολύ μέσα σε 10 μέρες... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από ThReSh 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα