Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Προσπαθησα να μετατρεψω ενα .avi αρχειο σε dvd με το παραπανω προγραμμα και ενω ολα φαινοντουσαν ΟΚ στο τελος που εβγαλε το dvd εξω μου εβγαλε το μυνημα οτι: Τι μπορει να φταιει????Φυσικα το dvd δεν παιζει!!!!Με το ιδιο προγραμμα αλλες φορες τα εχω καταφερει....Ευχαριστω. :oops: :oops: :oops: :oops:
marios1957 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε να σταματήσεις όταν σου βγάλει το τελικό "VIDEO_TS".Και να γράψεις ξεχωριστά την ταινία με όποιο πρόγραμμα θες.Αφού δεις πρώτα ότι παίζεται.Και δυστυχώς ξεχνάς το "one-click" του θέματος... Μας βαρέθηκαν τα μηχανήματα,με τους συχνούς πειραματισμούς μας... Σε ανάλογο σφάλμα(δεν δεχόταν frameserving από vdr...),το έλυσα με "Γόρδιο δεσμό"(όχι gknot...): F o r m a t !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ευχαριστω.Δοκιμαζω να την γραψω πρωτα στο δισκο...και βλεπουμε!!!!!Σε 4 ωρες θα ειναι ετοιμη λεει!!!! :idea: :idea: :idea:
Dreamstorm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω error, μου έχει τύχει και μένα σε στιγμές που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά. αποφεύγω όμως το ενσωματομένο πρόγραμμα εγγραφής του nerovision και προτιμώ άλλες πιο κλασικές λύσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω error, μου έχει τύχει και μένα σε στιγμές που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά. αποφεύγω όμως το ενσωματομένο πρόγραμμα εγγραφής του nerovision και προτιμώ άλλες πιο κλασικές λύσεις. Δηλαδη μετατρεπεις σε dvd μορφη το αρχειο με το nero vision και μετα το γραφεις με αλλο προγραμμα???? Οπως...??????? :?: :?: :?:
_-b}{d-_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Nomizw pws to NeroVision exei poly dromo akoma mprosta tou giati einai buggy. Krima giati einai polla yposxomeno. Exw prospa8hsei ouk oliges fores na ftia3w VCDs me ta wraia animated chapter thumbnails alla pote den mou bghke.
marios1957 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω error' date=' μου έχει τύχει και μένα σε στιγμές που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά. αποφεύγω όμως το ενσωματομένο πρόγραμμα εγγραφής του nerovision και προτιμώ άλλες πιο κλασικές λύσεις.[/quote'] Δηλαδη μετατρεπεις σε dvd μορφη το αρχειο με το nero vision και μετα το γραφεις με αλλο προγραμμα???? Οπως...??????? :?: :?: :?: CopyToDvd,για σιγουριά!
Dreamstorm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 ναι, copytodvd, όπως και με το κλασικό nero.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Τελικα αφου την κατεβασα με το Nero vision στο δισκο μετα την εγραψα ευκολα με το Nero.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Το CopytoDVD ομως δεν μπορει να μετατρεψει ενα .avi σε μορφη για dvd ????Ετσι???? :?: :?: :?: :?:
marios1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Όχι Γιάννη μου,ΔΕΝ μπορεί.Μόνο εγγραφή κάνει.Σε συνδυασμό μάλιστα με "AnyDvd+Dvd2One+CopyToDvd" έχεις το "απόλυτο" one-click...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Όχι Γιάννη μου,ΔΕΝ μπορεί.Μόνο εγγραφή κάνει.Σε συνδυασμό μάλιστα με "AnyDvd+Dvd2One+CopyToDvd" έχεις το "απόλυτο" one-click...
_-b}{d-_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Re paidia telika douleuei se kanenan to Nero Vision Express? Oti kai phgh na tou dwsw kollaei me to pou fernw mesa to video...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Εγω δεν ειχα προβλημα οταν το χρησιμοποιουσα.Μονο το pc βαραινε πολυ.Τι συστημα εχεις??? :?: :?: :?:
_-b}{d-_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Kai me ta codecs exw dokimasei syndyasmous (px na mhn yparxei to ffdshow epanw) alla tpt. Ta specs mou einai: Athlon XP 2100+ 512 DDR RAM NVIDIA GeForce 2 GTS Mobo mia GigaByte den 8ymamai modelo. Na paizei rolo pou h karta einai palia? Periergo 8a mou fainotan pantws. Se kanena allo editor den exw problhma, mono me auto to programma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.