Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με nero vision express

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να μετατρεψω ενα .avi αρχειο σε dvd με το παραπανω προγραμμα και ενω ολα φαινοντουσαν ΟΚ στο τελος που εβγαλε το dvd εξω μου εβγαλε το μυνημα οτι:

nero2.jpg

Τι μπορει να φταιει????Φυσικα το dvd δεν παιζει!!!!Με το ιδιο προγραμμα αλλες φορες τα εχω καταφερει....Ευχαριστω. :oops: :oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Δοκίμασε να σταματήσεις όταν σου βγάλει το τελικό "VIDEO_TS".Και να γράψεις ξεχωριστά την ταινία με όποιο πρόγραμμα θες.Αφού δεις πρώτα ότι παίζεται.Και δυστυχώς ξεχνάς το "one-click" του θέματος...

Μας βαρέθηκαν τα μηχανήματα,με τους συχνούς πειραματισμούς μας... :shock:

Σε ανάλογο σφάλμα(δεν δεχόταν frameserving από vdr...),το έλυσα με "Γόρδιο δεσμό"(όχι gknot...): F o r m a t !!!! :(

Δημοσ.

Δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω error, μου έχει τύχει και μένα σε στιγμές που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά. αποφεύγω όμως το ενσωματομένο πρόγραμμα εγγραφής του nerovision και προτιμώ άλλες πιο κλασικές λύσεις.

Δημοσ.
Δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω error, μου έχει τύχει και μένα σε στιγμές που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά. αποφεύγω όμως το ενσωματομένο πρόγραμμα εγγραφής του nerovision και προτιμώ άλλες πιο κλασικές λύσεις.

Δηλαδη μετατρεπεις σε dvd μορφη το αρχειο με το nero vision και μετα το γραφεις με αλλο προγραμμα???? Οπως...??????? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Nomizw pws to NeroVision exei poly dromo akoma mprosta tou giati einai buggy.

Krima giati einai polla yposxomeno.

Exw prospa8hsei ouk oliges fores na ftia3w VCDs me ta wraia animated chapter thumbnails alla pote den mou bghke.

Δημοσ.
Δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω error' date=' μου έχει τύχει και μένα σε στιγμές που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά. αποφεύγω όμως το ενσωματομένο πρόγραμμα εγγραφής του nerovision και προτιμώ άλλες πιο κλασικές λύσεις.[/quote']

Δηλαδη μετατρεπεις σε dvd μορφη το αρχειο με το nero vision και μετα το γραφεις με αλλο προγραμμα???? Οπως...??????? :?: :?: :?:

CopyToDvd,για σιγουριά!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Kai me ta codecs exw dokimasei syndyasmous (px na mhn yparxei to ffdshow epanw) alla tpt.

Ta specs mou einai:

Athlon XP 2100+

512 DDR RAM

NVIDIA GeForce 2 GTS

Mobo mia GigaByte den 8ymamai modelo.

Na paizei rolo pou h karta einai palia? Periergo 8a mou fainotan pantws.

Se kanena allo editor den exw problhma, mono me auto to programma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...