Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη βλεπω πολλους που κραζουν για τη τιμη.. μια χαρα ειναι για αυτα που σου δινει ..σιγουρα θες τα παντα το φθηνοτερα, αλλα στη προκειμενη σου δινει πολύ καλη ποιοτητα το λαπτοπ..μακαρι να εβγαζαν ολοι τετοια λαπτοπ και ας ειχαν και παραπανω...

Επεξ/σία από cpgr
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cpgr είπε

Επειδη βλεπω πολλους που κραζουν για τη τιμη.. μια χαρα ειναι για αυτα που σου δινει ..σιγουρα θες τα παντα το φθηνοτερα, αλλα στη προκειμενη σου δινει πολύ καλη ποιοτητα το λαπτοπ..μακαρι να εβγαζαν ολοι τετοια λαπτοπ και ας ειχαν και παραπανω...

Για της προηγούμενης γενιάς Surface Pro/Book (2017) πάντως, η τιμή δεν συμβαδιζε με την ποιότητα καθώς το fail rate ήταν αρκετά υψηλό. Με αποκορύφωμα το "ban" από το Consumer Reports. Δεν ξέρω σήμερα. Ωραίο μηχάνημα όμως

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ethereum είπε

η καλύτερη περίπτωση είναι να έχεις καποιο γνωστό στην αμερική να σου κάνει αγορές και να σου τα στέλνει σαν δώρο ταχυδρομικά , πολύ καλές τιμές σε όλα τα ηλεκτρονικά

Νομίζω περνάνε από τελωνείο και πληρώνεις πολύ πραμα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gnsX είπε

Για της προηγούμενης γενιάς Surface Pro/Book (2017) πάντως, η τιμή δεν συμβαδιζε με την ποιότητα καθώς το fail rate ήταν αρκετά υψηλό. Με αποκορύφωμα το "ban" από το Consumer Reports. Δεν ξέρω σήμερα. Ωραίο μηχάνημα όμως

A ok δε το ηξερα αυτο... γενικα δυσκολα βρισκεις ποιοτικα λαποπ σημερα -που να αντεχουν δηλαδη- και να εχουν ολο το πακετο που θες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταστικό φορμάτ και φοβερή ποιότητα αλλά δεν έχει 32GB ram που είναι μεγάλο μείον δυστυχώς. Για αυτό το λόγο θα πάω πάλι σε Precision 5530 ή Thinkpad p1 το καινούργιο που είναι light και έφτασαν και στα 64GB RAM και τα δυο. Και θα το ήθελα πολύ το Book ή το Laptop που για εμένα είναι ακόμη καλύτερο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καιρό τώρα ζαχαρώνω το Surface Laptop 2, που θα πάει σε κάποιο ταξίδι του εξωτερικού θα το βρω και θα το πάρω! Και το Book φαίνεται αρκετά καλό, αλλα προσωπικά προτιμώ το Surface Laptop!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Φανταστικό φορμάτ και φοβερή ποιότητα αλλά δεν έχει 32GB ram που είναι μεγάλο μείον δυστυχώς. Για αυτό το λόγο θα πάω πάλι σε Precision 5530 ή Thinkpad p1 το καινούργιο που είναι light και έφτασαν και στα 64GB RAM και τα δυο. Και θα το ήθελα πολύ το Book ή το Laptop που για εμένα είναι ακόμη καλύτερο.

Τί τα θέλεις τα 32GB RAM; Κανεις Ramdisk;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johncorfas είπε

Τί τα θέλεις τα 32GB RAM; Κανεις Ramdisk;

Virtual machines 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giotis1982 είπε

Virtual machines 

Ποσά VM παράλληλα; Εγώ είμαι με 16 και τα Win 10 σε VM μέσω linux. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βασικά έχω άνετα χώρο και για 3ο.

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Ποσά VM παράλληλα; Εγώ είμαι με 16 και τα Win 10 σε VM μέσω linux. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βασικά έχω άνετα χώρο και για 3ο.

Από 7 μέχρι 20 vm.  Είναι η δουλειά μου τέτοια που χρειάζομαι όσο περισσότερη ram γίνεται 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Τιμές εκκίνησης αυτά δεν έχουν τα 2100 ευρώ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giotis1982 είπε

Από 7 μέχρι 20 vm.  Είναι η δουλειά μου τέτοια που χρειάζομαι όσο περισσότερη ram γίνεται 

Με τοσα VM πώς πας απο επεξεργαστή; Λογικά θες να ειναι και λίγο τέρας για να τα τρέχει παράλληλα. 

Δημοσ.

Ναι είναι ακριβά εργαλεία έτσι και αλλιώς. Με 8core είμαι μια χαρά προς το παρόν σε ένα 5510 Precision.  Είναι βαρύ όμως κάθε μέρα κουβάλημα, αν το book ή το Laptop είχαν 32GB θα ήταν πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...