voltmod Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Η Microsoft ανανέωσε το Surface Book 2 προσθέτοντας μία επιπλέον «mid-range» επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για υψηλότερη απόδοση από αυτή που προσφέρει το βασικό μοντέλο. Το αναβαθμισμένο Surface Book 2 με την οθόνη των 13,5 ιντσών διαθέτει τώρα τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 8ης γενιάς που διαθέτει base-clock 1,7GHz και συχνότητα Turbo Boost στα 3,6GHz. Το κόστος του, σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου στις ΗΠΑ είναι $1499. Κατά τα άλλα, το Surface Book 2 με τον 8ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core, παραμένει όπως το γνωρίζαμε. Το προηγούμενο μοντέλο του laptop με τον 7ης γενιάς διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core θα παραμείνει διαθέσιμο επίσης με τιμή $1149 στην βασική έκδοση, αν και μπορεί να φτάσει έως και στα $2999 ανάλογα την ποσότητα της μνήμης (π.χ 16GB) και την χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου (π.χ 1TB) που επιθυμεί o χρήστης. Με τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Microsoft, αναμένεται να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του τρέχοντος μοντέλου ωσότου η Αμερικάνικη εταιρεία αποφασίσει να το αντικαταστήσει με το επόμενης γενιάς. Αν και η Microsoft έχει προγραμματίσει μία εκδήλωση για τη σειρά Surface στις 17 Απριλίου, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για κάποιο αναβαθμισμένο Surface Book. Παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό ότι θα μιλήσει για το επερχόμενο Surface Hub 2. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Istros Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Από τα καλύτερα laptop.Η Microsoft συνεχίζει να υποστηρίζει την σειρά και επενδύει σε νέες συσκευές. 2
johncorfas Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι ωραία εργαλεία δουλειάς, αλλά εχει ξεφύγει η κατασταση με τις τιμες. Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις ultrabook 2in1 κορυφαίο και σου μένουν και τα μισά για ρέστα. https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342274_342275_342316_363862_363863_562782_782583_790326/12-5-13-3-8GB-Intel-Core-i5-Intel-Core-i7-Windows-10-2-in-1-AMD-Ryzen.html Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από johncorfas 4
Retromaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, johncorfas είπε Είναι ωραία εργαλεία δουλειάς, αλλά εχει ξεφύγει η κατασταση με τις τιμες. Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις ultrabook 2in1 κορυφαίο και σου μένουν και τα μισά για ρέστα. https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342274_342275_342316_363862_363863_562782_782583_790326/12-5-13-3-8GB-Intel-Core-i5-Intel-Core-i7-Windows-10-2-in-1-AMD-Ryzen.html Στην Αμερική γίνονται τρελές προσφορές και μερικές φορές πουλιούνται πολύ κάτω. Αξίζει πολύ τοτε... Δυστυχώς δεν είμαστε Αμερική. 4
johncorfas Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Retromaniac είπε Στην Αμερική γίνονται τρελές προσφορές και μερικές φορές πουλιούνται πολύ κάτω. Αξίζει πολύ τοτε... Δυστυχώς δεν είμαστε Αμερική. Σαν σύνολο είναι πάρα πολύ καλή επιλογή. Αν η τιμή του ήταν χαμηλότερη... Αν στην Αμερική γίνονται προσφορές, γύρω στα 900-950€ θα ήταν μια πάρα πολύ τίμια πρόταση. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από johncorfas 5
Alexandros_D Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Σε αυτή την κατηγορία καλώς ή κακώς η Microsoft παίζει μπάλα μόνη της και τα πάει πολύ καλά, με εξαίρεση τις τιμές που είναι στον θεό λόγω έλλειψης ανταγωνισμού προφανώς. 1
masteripper Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Ενώ η Apple είναι τίμια και βγάζει μηχανήματα για τον κοσμάκη....
koeltzakoatl Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 ίσως το καλύτερο laptop που είχα ποτέ. Τεράστια ευκολία να γίνεται tablet και να μπορώ να διαβάζω/σημειώνω σε e-books. Η μπαταρία "διαστημική" βγάζω το 10ωρο του γραφείου χωρίς φόρτιση και έχω ακόμη για κάνα 2ωρο διάβασμα και...κάνα επεισόδιο netflix. Αν και είμαι με i5/8/256, στο δικό μου workload δεν έχει κολλήσει ποτέ. Ακριβό σίγουρα, αλλά βγαίνουν προσφορές από πολλά ευρωπαϊκά stores της Microsoft (όπου -σημειωτέο- μπορείς να παραγγείλεις με αγγλικό πληκτρολόγιο σε αντίθεση με το απλό surface όπου το cover είναι πάντα στη γλώσσα του store που επιλέγεις). 1
ethereum Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 η καλύτερη περίπτωση είναι να έχεις καποιο γνωστό στην αμερική να σου κάνει αγορές και να σου τα στέλνει σαν δώρο ταχυδρομικά , πολύ καλές τιμές σε όλα τα ηλεκτρονικά
studiokristo Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, ethereum είπε η καλύτερη περίπτωση είναι να έχεις καποιο γνωστό στην αμερική να σου κάνει αγορές και να σου τα στέλνει σαν δώρο ταχυδρομικά , πολύ καλές τιμές σε όλα τα ηλεκτρονικά Μια διευκρίνιση: Ακόμα και σαν δώρο να σου το στείλουν από χώρα εκτός Ε.Ε., είναι σχεδόν βέβαιο το τελωνείο. 3
ethereum Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, studiokristo είπε Μια διευκρίνιση: Ακόμα και σαν δώρο να σου το στείλουν από χώρα εκτός Ε.Ε., είναι σχεδόν βέβαιο το τελωνείο. νόμιζα ετσι οτι δεν περνούσες τελωνείο έτσι , υπάρχει και μια άλλη λύση νοικιάζεις ταχ.διεύθυνση στην αμερική και φαίνεται οτι αγοράζεις απο εκεί , για ένα πακέτο δέν πληρώνεις https://www.myus.com/ Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από ethereum
Retromaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ethereum είπε η καλύτερη περίπτωση είναι να έχεις καποιο γνωστό στην αμερική να σου κάνει αγορές και να σου τα στέλνει σαν δώρο ταχυδρομικά , πολύ καλές τιμές σε όλα τα ηλεκτρονικά Ο κουμπάρος μου θα έρθει διακοπές Ελλάδα το καλοκαίρι (έχει μεταναστεύσει). Οπότε έχω κάποιον να μου το φέρει χωρίς τελωνείο. Απλά δεν έχω τα χρήματα. 😛 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Retromaniac 1 1
ignome4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Αγαπημένη συσκευή! την έπαιζα στην δουλειά, αν τα windows ήταν σοβαρά θα έμενα - ή αν Tim Apple έβγαζε επιτέλους ένα σωστό iPad Pro
ethereum Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ο κουμπάρος μου θα έρθει διακοπές Ελλάδα το καλοκαίρι (έχει μεταναστεύσει). Οπότε έχω κάποιον να μου το φέρει χωρίς τελωνείο. Απλά δεν έχω τα χρήματα. 😛 η καλύτερη περίπτωση 1
Istros Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Πολύ καλή η προσθήκη του surface book 2 με οθόνη 13.5 και πολύ καλά specs.Θετικο επίσης οτι θα πέσει η τιμή στο προηγούμενο μοντελο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα