jimis98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 γεια σας παιδια στην τηλεοραση μεσα ειναι περασμενα καποια καναλια που καποιες μερες ειναι στον αερα και καποιες μου εμφανιζει ελλειψη σηματος,πως γινεται να τα βλεπω μονιμα? πχ το νεο epsilon,αρτ,mesogeios tv
tz_aristotelis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Περιοχή που είσε? Κάνε το εξής: Ξανασυντονισμος. Υπάρχει περίπτωση το σήμα να είναι χαμηλό και να το επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες. Βάλε και ένα εξωτερικό αποκωδικοποιητή και δες αν έχεις το ίδιο θέμα. (Έτσι θα δεις αν έχει πρόβλημα ο δέκτης η η κεραία.)
jimis98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 αφου εχω καινουρια τηλεοραση γιατι να βαλω εξωτερικο αποκωδικοποιητή ?
slk200gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis98 είπε αφου εχω καινουρια τηλεοραση γιατι να βαλω εξωτερικο αποκωδικοποιητή ? Ξανασυντονισμος (to oτι ειναι καινουργια δεν λεει και πολλα ,μπορει να εχει αδυνατο δεκτη ,συνηθες στις φτηνες τιβι) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από slk200gr
jimis98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 μερικά κανάλια όπως το ert sport μπήκαν αυτόματα
jimis98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε ειναι για πεταμα η τηλεοραση. παρε νεα. γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα