Alex-V Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Αγορασα εναν refurbished hp για τυπικη χρηση (office, browsing κτλ κτλ). Στις 2-3 μερες ολα μια χαρα. Ξαφνικα για καποιο λογο δεν μου εδινε σημα στην οθονη. Βγαζω το καλωδιο και με το που το ξαναβαζω για ενα κλασμα του δευτερολεπτου μου δειχνει την επιφανεια εργασιας και μετα ξανα τιποτα. Κανω επανεκκινηση και δεν μου εβγαζε ουτε το logo του bios. Δοκιμαζω την οθονη σε αλλους 3 υπολογιστες και ηταν ολα μια χαρα. Τι μπορει να φταιει? Να δοκιμασω και ενα αλλο καλωδιο vga μηπως φταιει αυτο? Μονο αυτο δεν δοκιμασα.
Pstathece Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δοκίμασε και άλλο vga. Επίσης την onboard κάρτα γραφικών έχεις? 1
Alex-V Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δεν εχω κοιταξει ποια onboard εχω, αλλα δε νομιζω να δικαιολογειται κατι τετοιο. Θα δοκιμασω παντως αλλο καλωδιο και θα σας ενημερωσω Σορρυ τωρα το κοιταξα. Ναι onboard εχει μονο δεν εχει pci
LeonV12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ετσι αναγκαστηκα και αγορασα οθονη.Την εβαζα σε αλλα pc και δουλευε.Την εβαζα στο δικο μου και μετα απο φορματ σκεψου και τιποτα.Ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιχτηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα