Προς το περιεχόμενο

κινητο Iphone

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια
ψαχνω ενα κινητο εως 600 ευρω μεταχειρισμενο ειμαι αναμεσα σε iphone 8 plus iphone XR kai Iphone X τι μου προτεινετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!!

Σίγουρα όποιο και να πάρεις θα το χαρείς .

Το 8 plus το παίρνεις καινούριο στα λεφτά που γράφεις. 

Προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις το XR .

Αν ανέβεις 70-80 € θα το πάρεις καινούριο και έχει τέλεια κάμερα (ίδια με του xS και Xs Max , απλά χωρίς την διπλή κάμερα), τον ίδιο επεξεργαστή και έχω διαβάσει γενικά πάρα πολύ καλές κριτικές γι αυτό το τηλέφωνο.

Προσωπικά έχω το iPhone 8 και είμαι ανάμεσα στο XR και στο Xs , όχι γιατί δεν είμαι ευχαριστημένη , θέλω όμως την καλύτερη κάμερα και το bokeh εφε και φυσικά το νέο design :)

Επεξ/σία από Iliemp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimas bps είπε

καλημερα παιδια
ψαχνω ενα κινητο εως 600 ευρω μεταχειρισμενο ειμαι αναμεσα σε iphone 8 plus iphone XR kai Iphone X τι μου προτεινετε?

Καλημέρα, προσωπικά αν είχα αυτό το budget θα επέλεγα το Χ. Το XR μπορεί να ειναι πιο καινούριο αλλά πολλοί λένε οτι ειναι άβολο στο χέρι όπως επίσης και οτι έχει LCD σε σχέση με το X που έχει oled, βέβαια αν του πίνεις το αίμα στη χρήση η μπαταρία του XR ειναι πραγματικά σκυλί!!! Το 8 plus (και αυτό με lcd) το είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αφου έχει τον Α11 (επεξεργαστή ίδιο με το X) αλλά πλέον έχει ξεπερασμένο σχεδιασμό αφού πλέον το touch id και τα bezels ανήκουν στο παρελθόν.Το X που το είχα και θεωρώ οτι ειναι ιδανικό στο χέρι αλλά και η oled του ειναι πραγματικά άριστη.Όποιο και να πάρεις πάντως σε θέμα ταχύτητας δε νομιζω να καταλάβεις διαφορές!

Εγώ μετά το X πήγα σε XS max το οποίο μου ήταν πολύ άβολο στο χέρι και τελικά επέστρεψα στο Xs που όπως είπα ειναι ιδανικό και στο grip αλλά και χωράει άνετα σε τσέπες κλπ!

Επεξ/σία από PCAPTURES
Δημοσ.

ωραια κατεληξα στο iphone X 256 gb μεταχειρισμενο σας ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησατε και οι δυο παρα πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...