NickStavr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Γεια σας! Για διάφορους λόγους φορητότητας θα ήθελα να χρησιμοποιώ ένα δεύτερο τροφοδοτικό στο laptop μου. Σε κάτι παλιά καλώδια σπίτι πέτυχα και ένα universal ac adapter ( φωτογραφία 1 / σαν αυτό Turbo-X AC Adapter PL-90W) το οποίο "επίσημα" κάνει και για το laptop μου. Αλλά επειδή θα ήθελα μια πιο σίγουρη άποψη, απαντήστε μου όποιος γνωρίζει, θα μπορώ με ασφάλεια να αντικαταστήσω τον βασικό - εργοστασιακό φορτιστή (φωτογραφία 2), με τον πρώτο; Ευχαριστώ! 😊
zx1234r Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 ναι εφόσον ο δεύτερος μπορει να δώσει τα 19v που δίνει ο αρχικός σου και τουλάχιστον τα ίδια Α. 1
Macbethtsi Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα να τον χρησιμοποιήσεις ειναι δυνατός 90 watt δε θα ζεσταίνεται κιόλας ο φορτιστής ..
alkis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ο φορτιστής "turbo-x" είναι ένας κινέζικος no-name του κιλού, και μάλιστα κοστίζει κάπου τα 10€. Δεν θα τον προτιμούσα από άποψη ποιότητας. Νομίζω ότι στον συγκεκριμένο ρυθμίζεις εσύ χειροκίνητα τα volt. Εάν θέλεις 2ο φορτιστή στη θέση σου θα προτιμούσα έναν no name με fixed voltage-ampere, καθώς φίλους είχε 3-4 τέτοιους και όλο χαλούσαν.
NickStavr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Btw, αυτό είναι το μήνυμα της Acer, που ήθελα να είχα και μια πιο "επίσημη" απάντηση: Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης της Acer θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας ένα universal ac adapter γιατί μπορεί και να δημιουργήσει πρόβλημα στο σύστημα. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να προμηθευτείτε από το σέρβις μας το original φορτιστή, σας στέλνουμε τις παρακάτω πληροφορίες όπως τους κωδικούς του ανταλλακτικού: P/N:KP.04503.010 Περιγραφή: Adapter LITE-ON 45W_5.5phy 19V 1.7x5.5x11 PA-1450-26AA LF Black P/N:27.NE307.015 Περιγραφή: POWER CORD 1M 125V EUR+KOR BLACK Τα εξουσιοδοτημένα σέρβις της εταιρείας μας από τα οποία μπορείτε να επισκευάσετε ή να προμηθευτείτε ανταλλακτικά για το προϊόν σας είναι το παρακάτω : Δεν νομίζω να πάω να αγοράσω καινούργιο φοριστή, αλλά κουβέντα να γίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα