Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω σε καποια σημεια ενος site, μικρα animations με λεξεις. Δηλαδη, να φευγει μια λεξη, να ερχεται η επομενη. Νομιζω ενας καλος τροπος πρεπει να ειναι με javascript ή/και css.

Βρισκω διαφορα sites που δινουν τετοια script.  πχ

https://textillate.js.org/

http://tobiasahlin.com/moving-letters/

Οι αποριες μου ειναι για αρχη:

- Πως μπορω να εχω, αν γινεται, ολα τα σχετικα αρχεια στο δικο μου site, ωστε να μην στηριζομαι να φορτωνει καποιο library απο αλλου; Αυτες οι επιλογες ειναι μονο με αυτο τον τροπο, ή υπαρχει εναλλακτικη;

- Πως μπορουν να μπουν αυτα στο wordpress? Φανταζομαι σε ενα πεδιο text, αλλα πχ βλεπω να δινουν 3 sections, html, css, javascript, και δεν ξερω και τα 3 αυτα που πρεπει να μπουν.

- Επισης αν εχει κανεις να προτεινει site που να εναλλασει τις λεξεις (rotation) αντι για animation μονο μιας λεξης/φρασης και thats' all, ας το πει.

Δημοσ.

Μιλάμε για frontend αρά just use the lib μην το κάνεις μόνος.

Τα αρχεία .js τα κατεβάζεις μέσω npm ή yarn και με gulp τα βάζεις στην θέση τους.

Δώσε ένα use case σε gif για το πώς ακριβώς το θες.

Δημοσ.

Σκεψου μια λεξη, που θα εναλλασεται σε 10 διαφορετικες λεξεις, καθε 2 sec.

Μπορεις πχ απο τα ανωτερω site που βρηκα να μου πεις πως κατεβαζω τα .js, και εν συνεχεια που πρεπει να μπουν, στη δομη φακελων του wordpress?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, becoming_I είπε

Δεν έχει plugin για αυτό 😁;;

Κατι εχει...αλλα...ειναι υπο σκεψιν αν αξιζει...

'Βριζουμε' το dreamweaver, αλλα εκανες ενα copy paste τον κωδικα και τελειωνες....

Δημοσ.

Το textillate έχει τον κώδικά του στο github απ' όσο βλέπω. Οπότε από 'κει κατεβαίνουν (εκτός και δεν κατάλαβα τι εννοείς).

Το πώς μπαίνουν στο WP, δεν το ξέρω. Υπάρχει δυνατότητα για manual edit στο WP;

• Like 1
Δημοσ.

@mindreader σε κόβω να θες 4GB VPS στο τέλος με τόσο plugin που θα έχεις φορτώσει στη σελίδα σου 😁😁😁

3 ώρες πριν, mindreader είπε

'Βριζουμε' το dreamweaver, αλλα εκανες ενα copy paste τον κωδικα και τελειωνες....

To web έχει περάσει στο open source εδώ και κάτι χρόνια. Το dreamweaver θα το κρίνει η ιστορία. Όπως και το flash. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...