Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα είμαι κάτοχος αυτής την τηλεόρασης  ( 43 ίντσες - FUll HD 4k, https://fandu.gr/product.asp?catid=1454&title=fu-fl2d4302uh-4k-ultra-hd-smart-tv-43-ιντσών&fbclid=IwAR1kVfndDf8Fzw90ACt4FAwAyVv_Ra5XCb5itWhJGRZHkZD353lqYZMMbPQ) . Αγορασμένη πριν ενάμιση χρόνο περίπου. Στα σχέδια μου είχα να πάρω υπολογιστή αλλά τελικά θέλω να πάω σε Xbox One X. Αυτό που θέλω είναι την καλύτερη πιθανή ανάλυση δηλαδή 4Κ (δεν με νοιάζουν αποκλειστικότητες σε παιχνίδια κλπ). Αξίζει να πάρω την κονσόλα για αυτή την τηλεόραση που έχει 8ms απόκριση και θα είναι ασθητή στο gaming? ή θα πρέπει να αναβαθμίσω την τηλεόραση μου? επίσης θα υπάρχει ορατή διαφορά στην εικόνα ανάμεσα στα PS4 PRO , Xbox One X, Xbox One S δεδομένου της τηλεόρασης που έχω?. Η ερώτηση μου είναι καθαρά για να καταλάβω αν αξίζει η επένδυση σε μία high end κονσόλα. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sezebo είπε

παρε pc....

δηλαδή να δώσω 1600 ευρώ για να παίξω 4K? δυστυχώς δουλέυω σε καφετέρια μόνο 2 μέρες την εδβομάδα

Μόλις τώρα, gmts είπε

Με την TV που έχεις δεν αξίζει η αγορά του Xbox One X.

τι tv μου προτείνεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με pc θα κατεβαζεις ολα τα games τζαμπε..στο xbox θα τα αγοραζεις...διαλεγεις και παιρνεις

επισης ασε τα 4k. full hd 1080 ειναι μια χαρα.

Επεξ/σία από sezebo
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sezebo είπε

με pc θα κατεβαζεις ολα τα games τζαμπε..στο xbox θα τα αγοραζεις...διαλεγεις και παιρνεις

επισης ασε τα 4k. full hd 1080 ειναι μια χαρα.

Φίλε σε ευχαριστώ αλλά για να λέω ότι θέλω 4K σημαίνει ότι χόρτασα με το 1080 full hd. Αν ήθελα pc θα έστηνα. ρωτάω κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Σε Qled(λόγω και Freesync) που έχω εγώ το Xbox one x, απολαμβάνεις όλες τις δυνατότητές του. 

Τώρα για σένα επιλογές σε tv ανάλογα το budget σου.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gmts είπε

Σε Qled(λόγω και Freesync) που έχω εγώ το Xbox one x, απολαμβάνεις όλες τις δυνατότητές του. 

Τώρα για σένα επιλογές σε tv ανάλογα το budget σου.

Και η C9 (OLED) θα έχει Freesaync απ'ότι φαίνεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k φιλε καινουργια tv samsung μεχρι 400Ε βρισκεις σουπερ μοντελα και ps4 pro...αρκει να μην καθεσαι πολυ μακρια απο την οθονη...γιατι μετα απο ενα σημειο δεν εχει νοημα το 4k, και με fhd το ιδιο θα φενεται...να εισαι δηλαδη σχετικα κοντα ωστε να το απολαυσεις!

Επεξ/σία από markoliaz
Δημοσ.

Ανάλογα ποσά λεφτά διαθέτης πάντα το καλύτερο είναι ένα pc αλλά ξεφεύγει η τιμή εννοείται. Μετά για xbox one x θα παίξει αλλά αν θέλεις την βέλτιστη εικόνα εκεί θα κοιτάξεις σε κάποιο μοντέλο τηλεόρασης ανάλογα και το οικονομικό που θέλεις να διαθέσεις έχει πολλά μοντέλα και μάρκες από τα καλύτερα είναι οι qled και ειδικά τα νέα μοντέλα και οι oled αλλά δυστυχώς οι τιμές ξεφεύγουν. 

Δημοσ.
On 02/04/2019 at 11:07, kitkatO said:

Φίλε σε ευχαριστώ αλλά για να λέω ότι θέλω 4K σημαίνει ότι χόρτασα με το 1080 full hd. Αν ήθελα pc θα έστηνα. ρωτάω κάτι συγκεκριμένο.

On 02/04/2019 at 12:09, kitkatO said:

Οπότε αξίζει να πάω τουλάχιστον σε PS4 Pro ή να πάω σε Xbox One S και να παραμείνω full hd?

Χόρτασες το fhd και ψάχνεις να πάρεις one s?

Χτύπα το Χ και αργότερα μια καλή τηλεόραση. Όχι απαραίτητα 1500+€. Και με 500€ κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρα από τις ειρωνίες και τις εξυπνάδες που δεν απαντούν στο αρχικό σου ερώτημα θα έλεγα το εξής:

Πάρε το PS4 Pro ή το Xbox One S, αφού θέλεις (και καλά κάνεις, έχεις κάθε δικαίωμα) 4Κ περιεχόμενο. 

Συνδεσε το στην τηλεόραση σου.

Χρησιμοποίησε το σετ για 15 ημέρες παίζοντας ότι τίτλους σου αρέσουν. 

Σενάριο 1. Μένεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μένεις εκεί. 

Σενάριο 2. Δεν μένεις ικανοποιημένος και πρέπει να αναβαθμίσεις την τηλεόραση σου, όποτε μπορέσεις. Θα το κάνεις στον δικό σου χρόνο αλλά μέχρι τότε θα παίζεις παιχνίδια έστω και σε υποδεέστερη ποιότητα. 

Το να κάνεις κάτι είναι πάντα καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτα περιμένοντας το ιδανικό. 

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...