poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 εφυγαν ολα τα ασχετα σχολια και το θεμα ξανανοιξε.Ελπιζω να μην δω αλλα ακυρα απο κατω διοτι δεν θα ειμαι τοσο ευγενικος και δεν θα αρκεστω απλα στο να σβησω σχολια. 1 1
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Με ιδιωτικο συμφωνητικο για δανεικα μην περιμενεις πολλα σε δικαστηριο... Πως γινεται καποιος να αγοραζει ολοκληρο σπιτι και να ζηταει χ χιλιαρικα απο γνωστους?οτι θα κανει οικονομια αν γλυτωσει 200 300ε τοκο στα 10 20 χρονια απο τα λεφτα που δανειστηκε απο γνωστους κ οχι απο τραπεζα?
rus Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2019 στις 12:27 ΠΜ, skiabox είπε Είχα συμμαθητή στο σχολείο που δεν ανέφερε ποτέ ξανά το θέμα ότι τον είχες δανείσει! Δηλαδή έπερνε τα λεφτά και μετά το 'ξεχνούσε' το θέμα εντελώς! Μηπως το παλικαρι ηταν απλως αφηρημενο και τον παρεξηγησατε? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από rus
Bspus Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εχω δανεισει σχετικα μεγαλο ποσο σε καλο φιλο και πληρους εμπιστοσυνης. Τα επεστρεψε πισω σταδιακα, με μια μικρη, συμφωνημενη καθυστερηση και με επιτοκιο, το οποιο εγω δεν ηθελα και του το ειπα πολλες φορες αλλα επεμενε. 1
panagiotis54 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 σοβαρα τωρα εχουμε κανει θεμα και συζηταμε γενικοτητες για 2 μισθους?!! πες δεν θελω να τα δωσω και δεν ξερω πως να το αποφυγω να πουμε να τελειωνουμε....
cabdik Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, totem_lost είπε Έχετε δώσει; Σας έχουν επιστρεφεί τα χρήματα; Είναι σε άτομο με σταθερή δουλειά με μισθό 50% περίπου του ποσού που θέλει για αγορά σπιτιού. Θα βάζατε την συμφωνία σας γραπτά σε 'σύμβαση' όπως αυτή; Τετοιες σοβαρες αγορες, δεν τις κανεις με δανεικα...! εχεις μετρησει τις δυνατοτητες σου και πας και ζητας δανειο απο την τραπεζα με δοσεις, αναλογα με τις δυνατοτητες σου. ΔΕΝ κανεις τετοιες αγορες με δανεικα. οποτε σε αυτη τη περιπτωση λεω καθετα ΟΧΙ. αλλο το να τυχει κατι σοβαρο και εκτακτο και να βοηθησεις εις γνωση σου οτι μπορει και να μην επιστραφουν. αλλα οταν βλεπω τετοια αγορα και να ζητανε δανεικα, σκεφτομαι μια παλιοτερη διαφημιση....." Που πας ρε Καραμητρο...?" Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από cabdik 1
Loinen Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 oπως ειπαν και οι προηγουμενοι. Σε θεμα υγειας θα βοηθησω. Σε οτιδηποτε αλλο οχι.
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Έγινε διευκρίνηση ότι μιλάει όντως για μηναίο μισθό και ότι δεν εννοεί ετήσιο εισόδημα; Γιατί και 5.000/μήνα να βγάζει, να του λείπουν 10.000 για να αγοράσει σπίτι κάπου δε στέκει. Φαντάσου να βγάζει 1.000 και να του λείπουν 2.000. 3
nosugar Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 ΄Μικροποσά έχω δώσει(δανεικά και αγύριστα). Μεγάλα ποσά/εγγυητής σε δάνειο, ΟΧΙ! Εκτός και αν συντρέχουν λόγοι υγείας.
trib Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Όλα δανεικά είναι σε αυτή τη ζωή. Αν έχεις κάποια χρήματα ή μπορείς να διαθέσεις κάποια από αυτά και μπορούν να βοηθήσουν έναν δικό σου άνθρωπο που τον έχεις σε ειδική θέση στην καρδιά σου, τον βοηθάς. Φίλους/γνωστούς έχουμε πολλούς. Αλλά 4-5 άτομα στον περίγυρό μας είναι ξεχωριστά. Αυτούς τους βοηθάς. Και για να σου έχει ζητήσει χρήματα, σημαίνει πως τόλμησε να το κάνει διότι γνωρίζει ότι δεν θα τον παρεξηγήσεις. 2
jgeorgiou Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Την σύμβαση "ξεχασε" την , πρακτικά δεν σε κατοχυρώνει πέρα από ότι θα βελάζεις για τα λεφτά σου και θα έχεις και ένα χαρτί που θα σε βαπτίσει "ερασιτέχνη τοκογλύφο" για τους κακεντρεχείς. Αν θες να βοηθήσεις από λεφτά που σου περισσεύουν , κάνε το αλλά να ξέρεις ότι το ρίσκο είναι υψηλό. Δάνεισε μέχρι το ποσό που δεν θα σε "αρρωστήσει" όταν το χάσεις. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από jgeorgiou 1
spectaculator Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Rule of thumb: Καλύτερα να χρωστάς παρά να σου χρωστάνε! 1
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Έχω δώσει και θα ξαναέδινα Πολύ επιλεκτικά βέβαια, αλλά ξέρω ότι 2-3 δικοί μου άνθρωποι θα έδιναν και το νεφρό τους (λέμε τώρα) αν τους τα ζήταγα πίσω επειδή είχα εγώ κάποια ανάγκη Όλα είναι θέμα ανθρώπου και όλοι έχουν (έχουμε) τα βιώματά μας, οπότε το ερώτημά σου δε μπορεί να απαντηθεί εύκολα (βασικά δε μπορεί να απαντηθεί καθόλου από εδώ μέσα) 7
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 να σας βάλω δύσκολα τώρα. μιας και αναφέρετε όλοι το θέμα υγείας σαν λόγο να δανείσετε. είναι κάποιος ο οποίος έχει σοβαρό θέμα υγείας. όταν λέμε σοβαρό εννοούμε έχει κλείσει ραντεβού με τον Αγιο Πέτρο και τον έχει στήσει εδώ και ώρα. θα δανειζατε ενώ ξέρατε ότι δεν έχει νόημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις