Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε
7 23px-Flag_of_Germany.svg.png Germany 57.36
31 23px-Flag_of_Greece.svg.png Greece 32.77

Ε Οκ, η αναλογία είναι 1:2 αντί για 1:3 που έγραψα. Αλλά με δεδομένο ότι τα data εξαετίας το πιθανότερο είναι ότι έχει μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elorant είπε

Τα έσοδα είναι μέρος αυτού που αποκαλούμε παραγωγικότητα ρε μάστορα. Αν παράγεις κάτι που πωλείται φθηνά κάτι δεν κάνεις καλά.

Βρε χρυσό μου παιδί οι ντομάτες δεν έχουν ίδια τιμή με ένα iphone

Ο πληθυσμός που έχει μόνο το Παρίσι είναι όσο όλη η Ελλάδα μαζί κιόλας βάλτο λίγο να δουλέψει 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Lol απλά που λένε και στο χωριό μου 

Κατάλαβες τι πόσταρες ακριβώς ; 

Ο πετρελαιάς Σαουδάραβας λοιπόν που έχει ΑΕΠ στο Θεό και δε δουλεύει καθόλου θα έπρεπε να θεωρείται ο πιο παραγωγικός άνθρωπος στον κόσμο 

Worker productivity is calculated by dividing annual GDP per capita by annual hours worked, which yields productivity per hour worked

Γελάνε και τα τσιμέντα... 

Όντως γελάνε και τα τσιμέντα γιατί στο γράφημα δεν αναφέρεται πουθενά η Σαουδική Αραβία.

Παιδιά, αφού έχετε πρόβλημα να κατανοήσετε βασικές οικονομικές έννοιες αφήστε το και σχολιάστε κανά άλλο θεματάκι που το κατέχεται. Για κινητά και γκόμενες ας πούμε.

2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Βρε χρυσό μου παιδί οι ντομάτες δεν έχουν ίδια τιμή με ένα iphone

Ο πληθυσμός που έχει μόνο το Παρίσι είναι όσο όλη η Ελλάδα μαζί κιόλας βάλτο λίγο να δουλέψει 

Ντομάτες όμως αγοράζεις κάθε βδομάδα, ενώ iPhone μια φορά τη διετία κι αν.

Επίσης, τα νούμερα βγαίνουν ως μέσοι όροι. Δηλαδή έλεος, ούτε τα βασικά δεν καταλαβαίνεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elorant είπε

Όντως γελάνε και τα τσιμέντα γιατί στο γράφημα δεν αναφέρεται πουθενά η Σαουδική Αραβία.

Παιδιά, αφού έχετε πρόβλημα να κατανοήσετε βασικές οικονομικές έννοιες αφήστε το και σχολιάστε κανά άλλο θεματάκι που το κατέχεται. Για κινητά και γκόμενες ας πούμε.

E ναι, ενώ όταν συγκρίνεις Λουξεμβούργο με Κόστα Ρίκα και Μεξικό είναι όλα καλά ε ; 

Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά και μετά κάνε μας υποδείξεις παλικάρι μου... 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bluesattack είπε

Yπαρχει μια παροιμια που λεει, οτι αυτος δεν δινει ουτε του αγγελου του νερο.Ε , μεσα απο την ζωη βγαινουν οι παροιμιες 😂

Μάλιστα.  Δεν πειράζει. Συνέχισε να ζεις με τα δανεικά εσυ, και ασε τους άλλους να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους όπως θέλουν....

Δημοσ.

Νομιζω το θέμα "δανεικά σε φιλους/οικογένεια" το αναπτυξατε έξοχα.😀

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

E ναι, ενώ όταν συγκρίνεις Λουξεμβούργο με Κόστα Ρίκα και Μεξικό είναι όλα καλά ε ; 

Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά και μετά κάνε μας υποδείξεις παλικάρι μου... 

Κάτσε ρε δεν είναι το Μεξικό και η Κόστα Ρίκα εδώ δίπλα απτή Κρήτη? 😂😂😂😂😂😂 

3 λεπτά πριν, jmmys είπε

Νομιζω το θέμα "δανεικά σε φιλους/οικογένεια" το αναπτυξατε έξοχα.😀

Σσσσσσ συγκρίνουμε 12 εκατομμύρια πληθυσμό με 300 εκατομμύρια δεν ξες εσύ. 

14 λεπτά πριν, elorant είπε

Ντομάτες όμως αγοράζεις κάθε βδομάδα, ενώ iPhone μια φορά τη διετία κι αν.

Επίσης, τα νούμερα βγαίνουν ως μέσοι όροι. Δηλαδή έλεος, ούτε τα βασικά δεν καταλαβαίνεις.

900 κιλά ντομάτα δεν νομίζω να κατανάλωσω ούτε μέχρι τα 100 μου... Αν τα φτάσω κιόλας 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να καταναλώσεις 900 κιλά ντομάτες. Αυτό που χρειάζεται είναι να πουλάς τις ντομάτες σου ακριβότερα στις διεθνείς αγορές. Αλλά ούτε αυτό μπορείς να κάνεις γιατί βαριέσαι και δεν ξέρεις και τον τρόπο. Οπότε κάτσε να κλαις την μοίρα σου και τον Ερμή που είναι ανάδρομος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elorant είπε

Δεν χρειάζεται να καταναλώσεις 900 κιλά ντομάτες. Αυτό που χρειάζεται είναι να πουλάς τις ντομάτες σου ακριβότερα στις διεθνείς αγορές. Αλλά ούτε αυτό μπορείς να κάνεις γιατί βαριέσαι και δεν ξέρεις και τον τρόπο. Οπότε κάτσε να κλαις την μοίρα σου και τον Ερμή που είναι ανάδρομος.

Εγώ δόξα τον Θεό δεν κλαίω καμία μοίρα όταν υπάρχει ανταγωνισμός στις ντομάτες και οταν εξάγεις δεν πληρώνει ο ξένος φόρο επειδή δεν γουστάρει και πρέπει να το ανεχτείς για να πουλήσεις το προιόν και όταν εισάγεις πληρώνεις τον φόρο σαν μα.... Γιατί αλλιώς δεν θα στείλουν και θα χαλάσει τις σχέσεις το κράτος μας απλά μας έχουν πάρει πρέφα ότι οι περισσότεροι προτιμούν τα μαύρα παρά τα καθαρά λεφτά και λόγια θα έπρεπε έτσι αλλιώς είναι λόγια του αέρα γιατί στην πραγματικότητα δεν στέκουν και αυτό δύσκολα θα φτιάξει κάποτε. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elorant είπε

Φίλε παραλληρείς.

Αντε καλά η Ελλάδα δουλεύει ρολόι απλά δουλεύουμε 12ωρα αλλά τις 11 ώρες καπνίζουμε και πίνουμε φραπέ τεσπα καλή συνέχεια 

Απλά ένα τελευταίο δώσε μια μικρή περιγραφή στην εικόνα προφίλ που γράφεις "dont grow up its a trap" αφου ολα ειναι κομπλέ 😁 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/4/2019 στις 12:27 ΠΜ, skiabox είπε

Είχα συμμαθητή στο σχολείο που δεν ανέφερε ποτέ ξανά το θέμα ότι τον είχες δανείσει!

Δηλαδή έπερνε τα λεφτά και μετά το 'ξεχνούσε' το θέμα εντελώς!

το εχω κανει αχαχαχαχ

Δημοσ.

Όπως είπε και ο σοφός Παρασκευάς Κουτσίκος απο τα Μέθανα

Όταν σου χρωστάει κάποιος και σου λέει μην αγχώνεσαι δεν θα τα χάσεις απο εμένα.

"ΔΕΝ θα πάρεις φράγκο ποτε"

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...