totem_lost Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχετε δώσει; Σας έχουν επιστρεφεί τα χρήματα; Είναι σε άτομο με σταθερή δουλειά με μισθό 50% περίπου του ποσού που θέλει για αγορά σπιτιού. Θα βάζατε την συμφωνία σας γραπτά σε 'σύμβαση' όπως αυτή; Edit: Και για όσους δεν κατάλαβαν: 'με μισθό 50% περίπου του ποσού' δηλαδή μισθός = 50% * ποσό, ποσό = 2 μισθοί και όχι τη μισή αξία του σπιτιού Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από totem_lost
Δημοφιλής ανάρτηση guido Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα κλαίω κάτι 300ρια ευρώ. Ποτέ δανεικά σε φίλους και συγγενείς Πέρα από το ότι κάποιοι τελικά αποδεικνύονται ζώα, ειδικά για πιο μεγάλα ποσά δεν ξέρεις και τι τους ξημερώνει επαγγελματικά. Προσωπικά θα έκανα το παν για να μη χρειαστώ να ζητήσω δανεικά. Το γεγονός ότι κάποιοι τα ζητάνε με ευκολία για αγορές αμαξιων, σπιτιών κτλ κάτι λέει Don't do it Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από guido 34 1
*Kopanos* Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλύτερα να τα χαρίσεις να να του το χτυπάς και μια ζωή, παρά να τον κυνηγάς για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. 22 2
duende Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θα εδινα και ουτε θα ζητουσα ποτε εστω και 50 ευρω απο φιλο η συγγενη. Και αν επρεπε να δωσω σε μια ωρα αναγκης θα ηταν δανεικα και αγυριστα. Δε θελω να χρωσταω η να μου χρωστανε και να χαλαω τη ζαχαρενια μου κυνηγωντας τον αλλο να μου τα δωσει πισω. Ειδικα σε τετοια μεγαλα ποσα οπως το πανω, ειναι 99% βεβαιο οτι καποια στιγμη θα στραβωση η φαση και θα χαλασουν σχεσεις και οικογενειες. "Οι καλοι λογαριασμοι κανουν καλους φιλους" λεει ενα ρητο, οσο λιγοτεροι λογαριασμοι, τοσο το καλυτερο Οποτε μακρια Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από duende 11 4
mylo Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δεν έχω ζητήσει ποτέ δανεικά ούτε μου έχουν ζητήσει. Μάλλον θα είναι γιατί δεν έχω... 4
txcellas Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Για αγορα σπιτιου γραφει ο ts σε συγγενή. Εγω θα έδινα σε πολυ δικο μ ανθρωπο απο το να τον φανε τα δανεια μακροχρονια. 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, totem_lost είπε Έχετε δώσει; Σας έχουν επιστρεφεί τα χρήματα; Είναι σε άτομο με σταθερή δουλειά με μισθό 50% περίπου του ποσού που θέλει για αγορά σπιτιού. Θα βάζατε την συμφωνία σας γραπτά σε 'σύμβαση' όπως αυτή; Άντε και εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει, ή έχω δώσει και μου τα επέστρεψαν, ή έχω δώσει και δεν μου τα επέστρεψαν, τι διαφορά θα έχει για σένα? 2 1
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ολα έχουν να κάνουν με ποιον μιλάς. Υπαρχουν άνθρωποι που σκίζονται να σου γυρίσουν πίσω τα 2€ που τους έδωσες και δεν δέχονται κουβέντα Και άνθρωποι που γίνονται έξω φρενών όταν τους ζητήσεις πίσω τα λεφτά που τους δάνεισες 5 χρόνια τώρα και τα χρειάζεσαι ενώ αυτοί πάνε διακοπές με καινούριο αυτοκίνητο 15 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Θέλεις να χάσεις ένα φίλο, δάνεισε του χρήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, totem_lost είπε Έχετε δώσει; Σας έχουν επιστρεφεί τα χρήματα; Είναι σε άτομο με σταθερή δουλειά με μισθό 50% περίπου του ποσού που θέλει για αγορά σπιτιού. Θα βάζατε την συμφωνία σας γραπτά σε 'σύμβαση' όπως αυτή; 💥💥 ΟΥΤΕ ΚΑΝ 💥💥 Συμβασεις στις τράπεζες, απόφυγε το μακρύα μακρυα μακρυα!!!
totem_lost Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, lycabettus είπε Θέλεις να χάσεις ένα φίλο, δάνεισε του χρήματα. Από την άλλη άμα γνωρίζει οτι μπορείς να τον βοηθήσεις και δεν το κάνεις, και πάλι θα τον χάσεις. 1
asmilon Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Γιατι να τον χασεις; Περισσευουν σημερα χρηματα απο κανεναν; Και να εχεις καποια χρηματα στην ακρη μπορει να τα χρειαστεις για καποια αναγκη. Η ερωτηση μου ειναι, αφου εχει τοσο καλο οικονομικο προφιλ, γιατι δεν παει σε μια τραπεζα να δανειστει και μπλεκει φιλους και γνωστους; 5 6
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Άμα είναι να του τα χαρίσεις και να του το χτυπάς μια ζωή ή να του κάνεις συμβόλαια του θείου Σκρούτζ για να τα πάρεις πίσω. Τότε θα είσαι αξιοθρήνητος. Ή κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό ή ασ' το, γ@μα το, μη δίνεις τίποτα καλύτερα. Αν δώσεις δανεικά κι αγύριστα να μην το αναφέρεις ποτέ στο μέλλον γιατί έτσι θα είσαι χειρότερος από αυτόν που τα δανείστηκε και δεν τα επέστρεψε. Θα χάσεις σκατολεφτά από τα πολλά που πιάνει ένας άνθρωπος πριν ψοφολογήσει και θα κερδίσεις ανωτερότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, totem_lost είπε Από την άλλη άμα γνωρίζει οτι μπορείς να τον βοηθήσεις και δεν το κάνεις, και πάλι θα τον χάσεις. αμα χασεις "φιλο" επειδη δεν θες να δανεισεις λεφτα, τοτε δεν εχασες τιποτα που να αξιζε
Iris_89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δανεικα δινω σε γονεις γιατι ξερω οτι θα μου τα δωσουν πισω χωρις καν να τα ζητησω. Σε φιλους και λοιπους οχι. 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις