mrgiannis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 7 και να φύγω από το Android που είμαι τώρα αξίζει η αγορά του και τι γίνεται με την μπαταρία ευχαριστώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, mrgiannis είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 7 και να φύγω από το Android που είμαι τώρα αξίζει η αγορά του και τι γίνεται με την μπαταρία ευχαριστώ Ανάλογα τις ανάγκες σου. Είναι μοντέλο 2016- αρχές 2017 πάντως. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα στα 380+ ευρώ που κάνει...εν έτη 2019!
mrgiannis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Βασικά για μεταχειρισμένο έλεγα να μπω στο κλίμα του ios και μετά θα έπαιρνα καινούριο αλλά και πάλι δεν με πειράζει που είναι μοντέλο παλιό απλά την δουλειά του να κάνει και ένα άλλο που μου αρέσει είναι η συσκευή που είναι μικρή
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, mrgiannis είπε Βασικά για μεταχειρισμένο έλεγα να μπω στο κλίμα του ios και μετά θα έπαιρνα καινούριο αλλά και πάλι δεν με πειράζει που είναι μοντέλο παλιό απλά την δουλειά του να κάνει και ένα άλλο που μου αρέσει είναι η συσκευή που είναι μικρή Σχεδόν ίδιες διαστάσεις με το iphone 8 έχει. Οπότε γιατι να μη πάρεις το 8;
mrgiannis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Γιατί δεν έχω τα χρήματα για να πάρω το 8
thodoris20s Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μια χαρά είναι το 7 ακόμα και σήμερα. Το iOS 12 βοηθάει πολύ σ'αυτό. Όλα εξαρτώνται από τι απαιτήσεις έχεις, τι διαθέτεις και φυσικά τι εμπειρία έχεις από το android (καλή ή κακή). Είναι πολύ smooth ακόμα και πιστεύω διετία θα την βγάλει άνετα. Φυσικά δεν είναι value for money και είναι ακριβό για τα χρόνια του. Αλλά όλα τα iphone έτσι είναι. Το καλό είναι ότι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω από την μεταπωλητική του αξία. Πρόσφατα να σου πω ότι έδωσαν το 7 στον κολλητό μου από την εταιρεία του, και λίγο που το δούλεψα δεν είδα στα μενού κλπ καμία διαφορά με το δικό μου (εγώ έχω το X).Σιγουρα θα υστερεί στα παιχνίδια και σε βάθος χρόνου σε επιδόσεις, αλλά πάλι θα είναι αξιοπρεπές. Το κύριο θέμα για μένα είναι η κάμερα και κατά πόσο σε ενδιαφέρει να έχεις το latest and greatest. 3
mrgiannis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Βασικά το θέλω για απλή χρήση δεν είμαι το παιχνιδιών και όσο για την κάμερα δεν βγάζω κάθε μέρα φώτο απλά θέλω ένα μικρό κινητό και να είναι καλό και τουλάχιστον να κρατάει η μπαταρία μια μέρα αυτό
kriosgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Έχω το 7 plus που είναι παρόμοιο. Μπορώ να σου πω ότι στέκεται άνετα στις σημερινές απαιτήσεις. Έχω μείνει έκπληκτος από την αντοχή του, υπέστη βανδαλισμό και πέταμα στην θάλασσα (όχι από μένα) και το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω ήταν το προστατευτικό της οθόνης που αγοράζεις από καταστήματα ή πλανόδιους. Το έχω δοκιμάσει με Bluetooth αλλά και με wifi ηχεία, με Apple TV, Netflix και mac υπολογιστή και συνεργάζεται άψογα. Αν κι έχω τα χρήματα για να διαθέσω και να αγοράσω καινούργιο xs 256GB δεν με ενδιαφέρει νεότερο iPhone μιας και με υπερκαλύπτει το 7.
thodoris20s Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, mrgiannis είπε Βασικά το θέλω για απλή χρήση δεν είμαι το παιχνιδιών και όσο για την κάμερα δεν βγάζω κάθε μέρα φώτο απλά θέλω ένα μικρό κινητό και να είναι καλό και τουλάχιστον να κρατάει η μπαταρία μια μέρα αυτό Θα σε καλύψει και με το παραπάνω, οπότε προχώρα άφοβα. 1
mrgiannis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να δέχεται ανταλλαγές με Android για iPhone?
mrgiannis Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 καλημερα τελικα το πηρα το κινητο jet black και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο, υπαρχει καποιος τροπος να καθαρισει η πλατη του κινητου απο τα scrathes, γιατι ειδα πολλα βιντεο στο youtube και εχουν προβλημα στην πλατη με το παραμικρο
Herman18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπέρα ,είμαι λίγο οφ τοπικ αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια. Μου πουλάνε ένα iphone το οποίο είναι λεει στη συσκευασία του ακόμα αλλά είναι δώρο κ δεν έχει απόδειξη.μπορω με κάποιο τρόπο να δω αν είναι κλεμμένο?κάτι διαβάζω ότι με το imei μπορώ να το ελέγξω?ισχύει?και αν ναι αυτό αναγράφεται στη συσκευασία κάπου?ευχαριστώ
thodoris20s Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Herman18 είπε Καλησπέρα ,είμαι λίγο οφ τοπικ αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια. Μου πουλάνε ένα iphone το οποίο είναι λεει στη συσκευασία του ακόμα αλλά είναι δώρο κ δεν έχει απόδειξη.μπορω με κάποιο τρόπο να δω αν είναι κλεμμένο?κάτι διαβάζω ότι με το imei μπορώ να το ελέγξω?ισχύει?και αν ναι αυτό αναγράφεται στη συσκευασία κάπου?ευχαριστώ Πες του να σου στείλει το serial number της συσκευής από το κουτί σε φωτό και βάλτο εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα